mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pluto kvadrat Mars

neznámy
neznámy | 2.9.2015 13:57
takže sexuálny laser -SHAME- sa vybil...
Prajem Ti Vodnářka aby si našla svojho Princa....
a ďakujem za vysvetlenie.:)
neznámy
neznámy » marcie | 2.9.2015 14:40
Je ale dobře, že o tom aspektu víš, že ho cítíš atd. Lidé, kteří ho nevnímají, když se v reálu dostanou do střetu se sebou samým, vůbec nevědí, o co jde, ale hlavně - odmítají si připustit jakoukoliv vlastní účast na tom, co se děje. Tak se drž:) A v povolání jsi se ještě nenašla? Baví tě všechno?
neznámy
neznámy | 2.9.2015 14:48
- Přehlédla jsem, že tinuška mluví o synastrii. Myslím, že to už je trochu nadstavba nad radixy a tranzity , souhlasím s tím, co píšeš. Viděla jsem "příšerné" synastrie v dlouhotrvajících vztazích, a naopak...
Mám tento aspekt s osobou blízkou a četla jsem také, že jde o boj o moc, ale ne rovnocenný - Mars je darebák, kapesní zlodějíčík, provokatér, Pluto gangster. Mars nemá moc šancí. Osobně to tak cítím.
marcie
marcie | 2.9.2015 15:00
Dík, vďaka astrológii som sa stretla so svojimi tieňmi a úprimne povedané, keď človek väčšinu života vníma a prijíma len tie svoje vlastnosti, ktoré sa mu páčia a vyhovujú mu, a potom naraz zistí, že druhú polovicu jeho osobnosti tvoria vlastnosti, ktoré nielenže nie sú pekné, ale sú priam " hrozné ", tak to je celkom sila, aspoň pre mňa to bola a ešte stále aj je ... ja som prešla do druhého extrému, že teraz na sebe vnímam práve len tie problémové vlastnosti ( mars kvadrát pluto+uran, opozícia slnko luna, merkúr v škorpiónovi a ďalšie ... ), asi preto, aby bola rovnováha ... snáď sa z toho raz vyhrabem a nájdem konečne zlatý stred :D ... a čo sa týka práce, tak robím niečo, čo ma vôbec nebaví a nenapĺňa ( práca v kancelárii s papiermi ), ale neviem, čo by som mala robiť ... moja predstava je taká, že každý človek má na niečo schopnosti a nadanie, čo by mal robiť, ale u seba som to ešte nezistila v nejakej konkrétnej forme ... dúfam, že sa mi to raz podarí nájsť a realizovať :D
neznámy
neznámy » marcie | 2.9.2015 15:36
To chycení Stínu mám už za sebou a nebylo to příjemné období, člověk si připadá jako zmlácený, jako po těžké fyzické dřině. Ale to přejde, srovnáš to. Ostatně možná, že to vidíš hůř, než to je, co jako Merkur ve Štíru? Všude na sebe Merkur bere dobré i zlé. - S tou prací, když ti pomohla astrologie, nepomohl by ti nějaký dobrý astrolog? Já jsem to takhle neřešila: měla jsem cosi vyhlédnutého, jako dítě a mladá holka jsem se tím hezky živila, pak se to nějak zvrtlo, a vlastně celý život se mi měnila náplň práce a studia a vlastně mě bavilo všechno. Vypadá to asi blbě, ale bavilo. - Teď myslívám na to, kolik profesí by mě ještě těšilo a cítila bych se v nich dobře. - Třeba bys neměla myslet na to, k čemu máš nadání, ale na to, co bys dělala ráda?:)
neznámy
neznámy | 2.9.2015 16:40
No mňa viedlo k poznaniu tohto aspektu , okolnosti deja ktoré naberali na obrátkach a ja som vôbec netušila čo sa okolo mňa deje. Až astoložka ma upozornila na tento aspekt . A tak to teraz už len sledujem . :)
ale s týmto súhlasím:
Mars je darebák, kapesní zlodějíčík, provokatér, Pluto gangster. Mars nemá moc šancí. Osobně to tak cítím.
a či je to boj o moc?
no možno na podvedomej úrovni začal.
-SHAME-
marcie
marcie | 2.9.2015 17:01
dík za povzbudenie, je to naozaj ťažké obdobie, a som rada, že nie som sama, čo to má takto ...;), čo sa práce týka, pýtala som sa už na to viacerých astrológov, a vieš, ako to je, variant je veľa a ťažko určiť, čo je to najvhodnejšie ... ale rada vymýšľam nové veci, som pomerne kreatívna, čo momentálne v práci takmer vôbec nevyužívam ...
neznámy
neznámy | 2.9.2015 17:09
Jestlis ten Mars, držím ti palce.-SHAME- Snaž se to nenechat rozvinout. Dá-li se o tom mluvit, mluv. Bez komunikace to z podvědomé úrovně najednou vmžiku vyplave. Mám už rozstřílené kdeco.:D
neznámy
neznámy | 2.9.2015 21:05
Som Mars v levovi a on je Pluto v Škorpionovi:)-BLUSH-
neznámy
neznámy | 2.9.2015 21:27
Moj nazor je, ze spojenie Mars/Pluto v (akomkolvek aspekte) je uzasne "vlastnit" v synastrii... -PUH- Je to jedna z konstelacii, ktora vo vztahu zaruci, ze nikdy nebude nuda a okrem vela ineho este vo vacsine pripadov zaruci silnu pritazlivost... :) V tvojom pripade, (si dovolim tvrdit), kedze ty si Mars a on Pluto, by ta on mohol niecim zvlastnym okuzlit... (V takomto pripade clovek casto ani nevie prist na to, ze co je to "silne", co tak pritahuje)...
neznámy
neznámy | 2.9.2015 22:19
Tinuško, moc děkuju za přání.....-HEART-
neznámy
neznámy | 3.9.2015 10:15
Ono v podstate je to neznámi človek ale začal sa mi tak okato tlačiť do života, že som bola až vystrašená a snažím sa to pochopiť cez astrológiu. Vlastne ten vzťah alebo väzbu sa snažim pochopiť cez astrológiu. A aj vďaka Vám sa mi to presvetlilo informáciami a môžem vedome pracovať na tom aby som to zvládla so všetkou cťou.:) ;)
neznámy
neznámy | 3.9.2015 21:05
no, to poznám, je to zaujímavý aspekt, hlavne život s ním. :-).
neznámy
neznámy » joulutahti | 7.9.2015 12:07
Myslím, že áno. Ja som mala skoro štyri roky Pluto tranzit v kvadrate na radixovu konjukciu Mars-Pluto. A tranzit Pluta bol na MC. U mňa sa vtedy valili von "nízke emócie", celoživotne potlačovaný hnev a pocity krivdy, na druhej strane som začala byť asertívna. Teraz po ukončení tranzitu som asertívna stále ale naučila som sa zvládať negatívne emócie. Bolo to v 6 dome, ale napočudovanie sa to nijak nepodpísalo na mojom zdraví. Naopak, energie som mala ako nikdy predtým, a napriek tomu, že už mi tranzit skončil pred rokom, mám tu energiu stále.
Ja by som sa toho aspektu nebála. Práveže som si počas neho uvedomila, aká "pudovosť je vo mne" a naučila sa ju rešpektovať a správne korigovať ako aj správne narábať s emóciami ale byť aj byť asertívna. Ja mám daný Mars s Plutom vo Váhach a tam je Mars v páde. Výsledok tranzitu - otvorený prejav toho, čo vo mne driemalo a príležitosť naučiť sa to správne používať. Takže áno, v mojom prípade malo znamenie veľký vplyv.
neznámy
neznámy | 10.9.2015 18:59
tak konečne som pochopila prečo mi drži ivana299 palce :)
PLUTO v osudových partnerských vzťahoch

Pluto je planétou posadnutosti, skazy a obnovy, premeny, transformácie. Je spojené s dohľadom, manipuláciou, mocou, skrytými činnosťami a energiou, útlakom, nadvládou, kolobehom smrti a znovuzrodenia. Ak ste vo vzťahu s niekým, koho Pluto aspektuje jednu alebo viacero vašich vnútorných planét, budete mať sklon vidieť vášho partnera ako stelesnenie týchto vlastností. Toto spojenie sa často objavuje v radixoch ľudí, ktorí sú zapojení do ničivých, posadnutosťou vynucovaných vzťahov práve tak, ako aj tých, ktorých láska zmenila beh dejín. Plutónskym vzťahom sa pravdepodobne najťažšie odoláva, vždy na nás zanechávajú svoje stopy. Po prežití takéhoto vzťahu už nikdy nie sme rovnakí, ako sme boli pred tým. Tieto milostné príbehy sa dotýkajú našej podstaty a prevracajú nás naruby, takže sa môžeme stretnúť tvárou v tvár s najhlbšími a najtemnejšími časťami nás samotných.

Boje o nadvládu sú v plutónskych vzťahoch úplne bežné. Ak budeme v týchto úvahách pokračovať ďalej, nájdeme tu aj emocionálne extrémy, silnú sexuálnu vášeň, žiarlivosť, manipuláciu, kontrolu a nadvládu. Dokonca aj keď vzťah nie je príliš dobrý, často cítime, že nechceme, alebo nie sme schopní ho prerušiť. Sme zároveň očarovávaní a odradzovaní situáciou, vlastnými a partnerovými citmi. Pokiaľ sa neponoríme do najhlbších túžob a "najnižších" foriem plutónskeho správania, môžu nás tieto vzťahy transformovať v niečo viac, než sme boli a naučiť nás veľmi veľa jednak o nás samotných, ale aj o ľudskom chovaní.

Pokiaľ Pluto vášho partnera vytvára nepriaznivý aspekt s jednou alebo viacerými vašimi osobnými planétami, budete sa ním asi cítiť sklamaní, ovládaní alebo podvádzaní. Možno to vyzerá, že ten druhý má vo vzťahu všetku moc a vládu nad vami. Obvykle prežijete silnú sexuálnu príťažlivosť a nutkavú citovú túžbu po tejto osobe. Cítite sa pripútaní k vášmu partnerovi a bez ohľadu na vaše vedomé priania nemôžete tento zväzok opustiť. V krajných prípadoch môžete citovo trpieť, ba dokonca byť fyzicky využívaní vašim partnerom, alebo sa obávať moci, ktorú nad vami má. Ak aspektuje Pluto vášho partnera harmonicky niektorú z vašich vnútorných planét ( planéty ), budete pociťovať silnú príťažlivosť a citovú / sexuálnu túžbu, ale nebudete sa cítiť ovládaní alebo riadení. V týchto prípadoch vás vzťah môže spojiť s vami samými, s vašou vlastnou mocou, vašimi najzákladnejšími vnútornými potrebami. Taký vzťah vám pomôže pustiť sa do obtiažnych oblastí vášho života, umožní vám zbaviť sa závislostí, rozvinúť ducha alebo vašu tvorivosť. Niekedy takéto vzťahy nielen ovplyvnia príslušnú dvojicu, ale tiež zmenia spoločnosť.

Radixy anglického kráľa Henricha VIII. ( * 28 Jún 1491, Greenwich, England ) a Anny Boleynovej ( v poradí druhá zo šiestich manželiek Henricha VIII. )sú dobrým príkladom plutónskej príťažlivosti.
Henrich VIII., už ženatý, bol ňou posadnutý, ale ona odmietala byť jeho milenkou. Bola ochotná ho prijať jedine ak sa s ňou ožení a urobí z nej kráľovnú. Aby získal objekt svojej túžby, Henrich sa rozviedol so svojou ženou, vystúpil z rímsko-katolíckej cirkvi a vytvoril anglikánsku. Boj o moc, tvrdohlavosť a žiarlivosť boli hlavné znaky intenzívneho vzťahu, ktorý skončil tým, že Henrich VIII. dal Annu popraviť. Napriek tomu, že čas narodenia Anny Boleynovej je len predpokladaný, ak porovnáme ich radixy, vidíme, že Pluto Henricha VIII. je pravdepodobne v konjunkcii s Mesiacom Anny Boleynovej a v opozícii na jej Mars. Jej Pluto je v kvinkunxe na jeho Slnko, v trigóne na jeho Mesiac a v konjunkcii s jeho Ascendentom.

C. G. Jung hovorí: "Stretnutie dvoch osobností je ako spojenie dvoch chemikálií: pokiaľ vznikne nejaká reakcia, obe sa zmenia." Popísal tým to, čo nazývame osudovou príťažlivosťou, ako môže potvrdiť každý, kto prežil takýto vzťah.
neznámy
neznámy | 10.9.2015 19:45
S manželem máme mezi sebou tyto interakce:

Luna konjunkce PLuto
PLuto trigon Merkur
Pluto opozice Venuše
Mars kvadrat Pluto
Jupiter opozice PLuto
Pluto konjunkce Uran

takže opravdu to byl osudový vztah, vydrželi jsme spolu 30 let a stále jsme se přitahovali, nikdy se spolu nenudili, prožili i hodně těžké krize a těžké časy.....a stačilo jedno jaro a vše je pryč, ani se nechce věřit, že najednou je vše jinak.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...