mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Pluto a světlo

neznámy
neznámy | 23.6.2018 00:55
Markus Jehle: Tranzity planet

Pluto ve 4. domě Rodinná terapie

Nyní si můžeš plně uvědomit, jak šťastné bylo ve skutečnosti tvoje dětství. Sestup až ke kořenům svého života a nediv se, když skončíš v temném sklepení. V každé rodině je ve skříní kostlivec, jejž někdo jednoho dne objeví. Snaž se přijít na kloub prastarým a skrytým rodinným tajemstvím a zbav se tíživé odpovědnosti vůči svým předkům. Měl bys přestat žít podle představ své rodiny a použít toho, co víš, ke své vnitřní proměně. Zapoj se do rodinné terapie, abys poznal, jaké je tvoje skutečné místo v rodinném kruhu. Měl by ses snažit odpustit svým rodičům a smířit se se svým domovem a původem.

Dokážeš-li využít možností, jež nabízí tento transit, poznáš to podle toho, že
- si vytvoříš domov odpovídající tvé nejhlubší přirozenosti;
- osvobodíš se od tíživého dědictví svých předků;
- necháš na sebe transformačně působit vše, co máš společného se svou rodinou.
Nedokážeš-li využít možností, jež nabízí tento transit, poznáš to podle toho, že
- svůj domov učiníš místem mocenských bojů a intrik;
- z tv é rodiny se stane bojiště;
- máš sklon trestat všechny za svůj původ a za své dětství.
neznámy
neznámy | 23.6.2018 05:32
Ďakujem, moje detstvo príliš šťastné nebolo, z hľadiska materiálneho nám v podstate nič nechýbalo, ale vzťah medzi rodičmi bol veľmi, veľmi zlý. Hlavne vzťah k otcovi máme asi všetci súrodenci dosť komplikovaný. Toto mi pripomenulo, že by som mala hľadať príčinu mojich blokov hlavne v detstve. Dúfam, že sa mi podarí očistiť moje pocity a vzťahy z detstva.
neznámy
neznámy | 23.6.2018 10:41
chápu, to znám taky, nakonec mu odpustíte, nebo lépe pustíte to/ho z hlavy
neznámy
neznámy | 23.6.2018 14:16
Raz som si priniesla z kaplnky pri nemocnici veľmi dobrú brožúrku:
Uzdravujúca modlitba ruženca s kráľovnou pokoja
a tam sa dá dočítať, ako liečiť a porozumieť týmto blokom - je to tak zrozumiteľne písané, že tomu by rozumel aj neveriaci.
Mne asi preto prišla do cesty, lebo odpúšťať je veľmi ťažké a ja som to nerobila, ale radšej som ukončila navždy, čo bolo veľmi zlé.
marcie
marcie | 23.6.2018 14:17
tak sme na tom väčšina ... mne pomáha pochopenie a vcítenie sa do ich situácie, že robili to najlepšie, čo vtedy mohli/vedeli ...:) plutonské tranzity nám v pustení/odpustení môžu výrazne pomôcť -LOL-
lak
lak | 23.6.2018 14:59
pekne o tom vsetci pisete
neznámy
neznámy | 24.6.2018 13:29
Áno modlitby sú veľmi silné spúšťače uzdravenia, mne veľmi pomáhajú aj meditácie po ktorých sa cítim lepšie nielen duševne ale aj telesne.
neznámy
neznámy » marcie | 24.6.2018 13:49
Ja si myslím,že odpustiť treba už len preto, že každý robíme v tej danej chvili len to ,čo vieme a čo je pre nás v daný okamih najlepšie a ostatní tomu nemusia vôbec rozumieť .....preto neposudzujem
neznámy
neznámy | 24.6.2018 14:16
Možno som ten prechod Pluta tretím domom pozitívne vnímala aj preto, že Pluto je natívne vládcom môjho tretieho domu. Zmena, ktorú vo mne spustilo prišla v podstate nebadane a prejavila sa zodpovednejsim pristupom k zivotu, aj ked na úplnom začiatku som mala určitú krízu a citila som sa taká zbytočná na tomto svete, vedela som len to, že nič neviem... Ale potom prišli možnosti, ako to zmeniť
marcie
marcie | 24.6.2018 18:37
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.6.2018 11:07
S tím nemají ostatní nic společného....když neodpustíš, tak to sžírá především tebe....(a někdy to můžeš mít tak vytěsněné, že ani nevíš, že už je tě půlka pryč x)) )

A že každý dělá jen to co je pro něj v daný okamžik nejlepší o tom by se dalo taky hluboce polemizovat : )
Spíš bych řekla, že je člověk více či méně vědomý a podle toho se sebou nakládá...
neznámy
neznámy | 25.6.2018 11:08
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 25.6.2018 11:09
Ano tento blog znám...je výborný-FLOWER-
neznámy
neznámy » marcie | 25.6.2018 11:12
Poslední dobou mám obrovský otazník nad tím.....když se člověk opravdu dostane do takových krizí, o kterých si ostatní jen můžou nechat zdát (a jsou to nejvíc právě ti vnitřní démoni, kteří v nich člověka udržují).....co člověka z těch bažin vlastně může dostat...přijde mi, že člověk přirozeně tíhne spíš k tomu být horší....proč??
Co se musí stát, že se ten dotyčný bude chtít bytostně změnit?? Nebo obrátit k tomu světlu....

Mně z toho stále vychází jen víra....

PS: držím palce-HEART-
marcie
marcie | 25.6.2018 12:22
vysvetľujem si to na základe princípu jin-jang, na to aby sa niečo mohlo zmeniť v inú kvalitu, tak musí byť toho istá kvantita ... tak myslím, že je to aj v tomto prípade, toho vnútorného utrpenia musí byť toľko, aby mohlo byť pretavené v sebaoslobodzujúci zážitok ... takže nám nezostáva nič iné, len sa v tom poriadne "vymáchať" ... -LOL-
neznámy
neznámy | 25.6.2018 18:30
pre pritomnost je jednoduchsia schodnejsia cesta zla nemusis brat ohlad na nikoho a na nic (na tejto ceste pokoj duse nikdy nenajdes)silny zazitok moze spravit obrat o 180'pomalsie je odpustenie sebe a inym a vdacnost za vsetko zle i dobre pretoze vdaka tomu som tym cim som teraz
neznámy
neznámy » marcie | 25.6.2018 18:37
kvalita ci kvantita...
marcie
marcie | 26.6.2018 10:29
aj aj ... :)
neznámy
neznámy | 1.7.2018 09:53
Momentálne mi ide Pluto v seskvilkvadratúre s Marsom a Pluto v seskvilkvadratúre s Venušou. A skutočne sa cítim akoby som dostávala rany, ktoré som nerozdala a sedí mi aj táto veta s popisu tohoto tranzitu v dennom horoskope: "Momentálne sa asi vo vašom blízkom okolí rozpúta boj o moc, kde budete buď v roli obetného baránka alebo hlavného iniciátora. V zásade sa vyhýbajte akejkoľvek odplate, aj keď možno pocítite na sebe krivdu." Neviem však, čo by som mohla urobiť, takže sa skutočne zdržujem akejkoľvek odplaty, aj keď na sebe skutočne cítim nespravodlivosť, a snažím sa zameriavať na iné stránky života. Možno nakoniec odídem z práce, čo určitá osoba chce dosiahnuť, ale na druhej strane je vždy možnosť, že ak niečo stratíme, môžeme získať niečo nové a aj lepšie. Neviem ako spracúvajú Plutonske tranzity iní ľudia, niektoré ja ani nepociťujem, (napríklad taký Pluto v trigóne s Merkúrom - ktorý mi zároveň ide, a mal by byť pozitívny. Nevšimla som si u seba nejaké väčšie mentálne schopnosti.) ale tieto dve seskvilkvadratúry som teda pocítila.
-SAD-
neznámy
neznámy » marcie | 1.7.2018 12:54
treba si vybrat na dvoch stolickach sa zle sedi
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...