mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Pluto a MC

dodo41
dodo41 | 2.9.2015 10:06
Zdar, mali ste moznost zazit Pluto v akomkolvek aspekte na MC v tranzitoch? Podelite sa o skusenosti, postrehy prosim? A co konkretne Pluto v trigone na MC?

vdaka -SHAME-
neznámy
neznámy » dodo41 | 2.9.2015 10:16
Keď som nastupovala po materskej do práce, v ktorej som doteraz, mala som Pluto v konjunkcii s MC. Dlhé roky to bola pre mňa poriadne záťažová oblasť, dostávala som poriadny psychologický výcvik, ktorý vo mne veľa zmenil. Takže Pluto plutonizovalo. :)
neznámy
neznámy » dodo41 | 2.9.2015 10:35
Dlouhou dobu mám teď Pluto v kvadrátu na MC. Je to dost o nespokojenosti s nynější prací. V průběhu toho tranzitu jsem si uvědomila, že musím udělat něco pro to, abych někdy v budoucnu mohla dělat něco, co mi jde přirozeně a bavilo by mě. A tak se stalo, že jsem nastoupila výcvik rodinných konstelací, což uklidnilo moje emoce a pocity nespokojenosti s mou prací, protože mi to dalo nový smysl a lepší vyhlídky do budoucna.
neznámy
neznámy | 2.9.2015 10:38
Jakože v budoucnu budeš vést rodinné konstelace? -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 2.9.2015 10:41
Pokud mě to nehodí někam jinam, pak ano :-)
neznámy
neznámy | 2.9.2015 10:43
týjo -THUMBSUP-
neznámy
neznámy » dodo41 | 2.9.2015 12:04
Doteraz som výraznejšie pocítila aspekt Pluto kvadrát MC. V tom čase som cítila silnejšie ambície, chuť niečo dokázať a vieru, že na to mám. Dala som výpoveď v práci, ktorá ma nenapĺňala a začala študovať na vysokej. Prejavil sa môj záujem o astrológiu, symboly a mýty a začala som prenikať do ich tajomstiev. Skvelý čas. ;)
jana799
jana799 » dodo41 | 2.9.2015 14:04
Mě když šel Pluto konjunkcí přes MC, tak jsem začala pociťovat v práci tlaky a nátlaky ze strany vedení a jelikož jsem si nedokázala najít jinou práci sama, tak mi pomohl Uran. Když mi došel do kvadrátu na MC, tak mě z té práce dalo by se říct ze dne na den "vypudil".
jana799
neznámy
neznámy | 3.9.2015 14:23
Mě by moc zajímalo jak máš aspektované MC v radixu, tak pokud bys chtěla sdílet... :-)
neznámy
neznámy | 4.9.2015 08:56
Mám MC v Rybách. Saturn na asc. mi MC aspektuje trigonom, Mars exaktným sextilom, Slnko (v konj. s Plutom) kvinkunxom a čo je zaujímavé, Luna (v konj. s Neptúnom) kvadrátom. To znamená, že keď tranzit. Pluto kvadrátovalo MC, bolo zároveň v konjunkcii na Lunu, jednej z mojich najsilnejších planét. Nijaké iné závažnejšie aspekty ani direkcie v tom čase nevidím. Toto obdobie som naozaj vnímala pozitívne. Presťahovala som sa do väčšieho bytu a prvýkrát som sa naplno - bez nejakých rušivých vplyvov - venovala záležitostiam, ktoré ma hlboko zaujímali. Ešte snáď doplním, že celé obdobie tohto tranzitu a jeho návratov a aj niekoľko rokov predtým som sa usilovala žiť nanajvýš religiózne a čestne. Takže veľká vďaka Bohu.;)
neznámy
neznámy » dodo41 | 4.9.2015 14:11
Miluji Michalku
dodo41
dodo41 | 4.9.2015 18:35
Vyborne! :-)
neznámy
neznámy » dodo41 | 4.9.2015 19:57
nazdar,, mám to teraz a ešte neviem,že čo s tým ,,neviem sa dočkať až sa mi okolo 25.10.rozjasní;)
neznámy
neznámy » dodo41 | 7.9.2015 12:14
Mala som Pluto tranzit štyri roky na MC.
1. Zmeila som zamestnanie, dosť náhle.
2. V práci sa mi darilo, ako nikdy predtým, dostala som viaceré príležitosti, ktoré som aj zvládla.
3. A zároveň ma začali ľudia viac rešpektovať ako hocikedy predtým a prestali ma prehliadať - vylepšenie "sociálneho štatútu" a "vibrácii" do okolia. A nielen kvôli pracovným výsledkom. Niečo sa so mnou celkovo porobilo.
dodo41
dodo41 | 7.9.2015 13:45
hej, vdaka, toto predpokladam, aj ked ma caka az v 2018om trigon, uz teraz citim potrebu..

a ak sa smiem spytat, vsetkych, ma nieco docinenia vas stav po tomto tranzite aj s plutonickymi temami? ci to vnimate ako len transformaciu statusu?
neznámy
neznámy » dodo41 | 7.9.2015 18:31
Myslím, že každý tranzit Pluta nejakým spôsobom formuje osobnosť a jej ďalšie smerovanie. V mojom prípade určite nešlo len o zmenu statusu, skôr o tú vnútornú túžbu prenikať za hranice viditeľného. A to pretrváva aj roky po spomínanom tranzite. Mýty a symboly ma držia doteraz a venujem sa im do istej miery aj profesne. Astrológii, ktorú som vtedy začala spoznávať, sa tiež kontinuálne (aj keď zďaleka nie intenzívne) priúčam, a mám pred ňou stále veľký rešpekt :). Ale zrejme to závisí aj od postavenia Pluta v radixe.
neznámy
neznámy » dodo41 | 8.9.2015 07:12
Áno, u mňa sa to týkalo aj plutonskej témy - zbaviť sa všetkého starého a nepotrebného, čo ma brzdí vo vývoji. Lenže ja som mala zároveň ten tranzit Pluta na MC v kvadráte na radixovú konjukciu Mars-Pluto. A Mars-Pluto sú s vysokou pravdepodobnosťou vládcovia môjho 8 domu (Škorpión).
Až v závere trvania tranzitu (orbis do 5 stupňov)- sa udialo niečo, čo spustilo moju transformáciu. Stalo sa niečo, že všetky nespracované veci od detstva (a z minulých životov) sa vyvalili von a ja som sa skoro psychicky a emocionálne zrútila. Našťastie som mala v sebe sily a konečne som mohla začať riešiť veci - staré zranenia, negatívne presvedčenia, mindráky, komplexy, navonok ťažko prejavované pozitívne vlastnosti ako súcit, empatia, láska k ľuďom, a kopec všeličoho iného včetne ľudí s ktorými som sa musela rozlúčiť pre moje dobro a budúcnosť.
Dva roky som na sebe vnútorne pracovala, a áno, moja transformácia sa týkala VŠETKÉHO. Stále na tom pracujem a nikdy za celých mojich 40 rokov života som sa necítila tak skvelo a šťastne ako teraz. A okolie je zo mňa šokované, že čo sa so mnou porobilo, že som úplne niekto iný. Mám teraz tranzit Uránu na mojom Ascendente a čoskoro budem mať Uranovskú opozíciu (Urán mám v radixe na Descendente), takže ten tranzit Pluta bola pre mňa príležitosť vyriešiť si veci aby som pre tento nový tranzit bola pripravená.
Transformácia je skvelá vec, akoby ste ožili a zmení sa Vám aj okruh ľudí vo Vašom okolí (podľa tzv. Zákona príťažlivosti).
Ešte dodám, že vďaka tomu, čo sa mi stalo a čo ma psychicky takmer položilo som sa začala zaujímať o tému ako karma, reinkarnácia, zákon príťažlivosti, zákon zhmotňovania, atď. A to mi pomohla a pomáha na mojej ceste.

Čokoľvek sa ti prihodí, ja by som sa toho nebála, takmer všetci, čo máme buď Slnko alebo Ascendent (ako ty) v Panne, máme pevné nervy a aj vo chvíli beznádeje sa vieme zmobilizovať.:) A ty máš Slnko v ohnivom živle tak ako ja Ascendent. Budeš mať určite silu a energiu sa s tým popasovať.
dodo41
dodo41 | 8.9.2015 12:19
Nebojim sa :) a vies ze uz nicoho? Ak sa clovek boji, len si to coho sa boji skutocne pritiahne a bude musiet s tym bojovat, riesit. Od urciteho casu sa snazim velmi pozitivne a vychadzat veciam v ustrety. Pred sebou aj tak nikam clovek neujde, tak preco nie prave naopak? :) vdaka za postreh
neznámy
neznámy » dodo41 | 8.9.2015 13:21
-YES--FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...