mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Planety v 12. dome - Kombin

neznámy
neznámy | 24.11.2016 01:36
Ako hodnotit v kombine planety, alebo svetla v 12. dome?
Kedze sa jedna o vztah dvoch ludi, mozu planety v 12. dome znamenat nejake nestastie, obmedzenie, tajomstvo pre tu temu, ktoru prezentuje dotycna planeta?
neznámy
neznámy | 24.11.2016 06:03
Hodně obecně: mám blízkého kamaráda, tam nám to háže Neptun do 12.domu. Je to jako celý život se na sebe dívat, a přece se naše světy nestřetnou. Energii bych přirovnala k tarotovým milencům. Fyzicky nenaplněná láska.
Saturn ve 12.domě - to je zase setkání duší. Od začátku pocit, že jsme se potkat museli. Jako by to mělo být naposledy. Ten vztah sám o sobě je uzavřený, jakoby izolovaný od světa, ale je zárukou bezpečí, že je kam se vrátit.
neznámy
neznámy | 24.11.2016 10:57
ano, je to dost mozne... ak je stelium v 12.dome v kombine, tak to znamena, ze ludia vo vztahu musia vyvinut nadosobnu, skoro az mysticku lasku, aby vztah vydrzal, lebo vlastne ulohou takeho vztahu je naucit sa nadosobne milovat cez tie rozne obmedzenia, ci prekazky...
neznámy
neznámy | 24.11.2016 11:46
Toto ale malokto by dokazal ustat, ci takto milovat, takze take vztahy su skor "predurcene" ku krachu...
neznámy
neznámy | 24.11.2016 12:00
Môžem o venuši v 12.dome v kombine. Vzťah sa nerozpadne, je trvalý, ale je nadosobný ako píše rudi. Nie je to vzťah v klasickom zmysle, ale nie je slabší, to vôbec. :)
Mňa by zaujímalo stélium v prvom dome v kombine, čo by asi tak mohlo predstavovať.
neznámy
neznámy | 24.11.2016 12:16
Ak sa smiem spytat na tu Venusu v 12. dome v kombine - nebol taky vztah nejaku dobu drzany v tajnosti, alebo nevyskytli sa v tom vztahu nejake tajnosti ohladom lasky napr. k nejakej tretej osobe a nasedkom toho nenastali citove otrasy u niektoreho zo zučastnenych?
Alebo proste nejaka tema, ktoru predstavuje Venusa a 12. dom...
Dogi
Dogi | 24.11.2016 14:25
Mám skúsenosť v jednom prípade s Mars v konjunkcii so Saturnom v 12.dome a v druhom prípade so Slnkom na konci 12.domu v konjunkcii s Asc.

V prvom prípade sa jedná o príslušníkov biologickej rodiny. Nepamätám si, či je konjunkcia na konci Leva alebo na začiatku Panny, ale podľa povahy konfliktu by to sedelo viac na Pannu. Konflikty, skryté nepriateľstvo, útoky, najmä v podobe intríg, chýba empatia, veľká kritickosť navzájom. Jeden z účastníkov vzťahu je v závere psychicky vyčerpaný z konfliktov a vzťah jednostranne ukončuje. Napokon ukončenie vzťahu so súdnym konfliktom.

V druhom prípade je Slnko v Býkovi, ak si dobre pamätám a ide o čiste kamarátsky vzťah. Je to veľmi nezvyčajné, atypické priateľstvo. Veľký rozdiel medzi osobnosťami, rozdielny vývoj, ale harmonické a pohodové priateľstvo, prospešná interakcia pre vývoj osobností a kamarástvo navonok pôsobí na ľudí tak, že vlastne ani nechápu, aký vzťah tí dvaja majú.

Myslím si však, že iba kombin sa nemôže brať do úvahy. Je to len jeden diel skladačky.
neznámy
neznámy | 25.11.2016 02:05
Osudové, ani s ním, ani bez něj.
Intenzivní, trvalé, fascinující, závislácké, "spřízněná duše", vztah v mysli, v pocitech, "duševní dvojče", ale ne vztah pro život tady. Pocity silné, podmanivé, fixující, snové. Pocity tísně i štěstí, nenaplněnosti a taky toho, že je dobré, když se nenaplní; zmatek, iracionalita. Karma-ale ne skutečný vztah, spíše duše, které se znají a dívají se na sebe z jiných prostorů -něco blízké ale těžko přibližitelné, uchopitelné. Přešlapování v mlze-dívání se na sebe-na druhého přes mlhu. Úchvatné, okouzlující a plné smutku, protože čím blíž-tím dál. Přesto souznění, porozumění. Přitažlivost která nekončí fyzickou odlukou (I.d.).
neznámy
neznámy | 25.11.2016 08:23
Si tak presná, akoby si to zažila. -BOW-
lak
lak | 25.11.2016 13:38
"presná?" -LOL-
neznámy
neznámy | 25.11.2016 13:47
Podla mna stelium v 1. dome v kombine moze byt take centrum vztahu... Dost dolezite...
Spoznala som dvoch ludi (par) a vsmla som si u nich toto :

Je u nich velmi ziva komunikacia, stale sa maju o com bavit, sranduju, smeju sa, spolocne veci rozoberaju do hlbky, hovoria spolu o svojich konickoch, o praci, volnom case, problemoch, atd - v kombine maju Merkur na ASC...

On ma nejake plucne asi chronicke problemy a casto chodi do Tatier na liecenia a tak celkovo do hor a ona chodi s nim, beru to ako vylety, je z nich citit vzajomnu podporu starostlivost, stalost, zodpovednost voci druhemu, silne city - v kombine maju Venusu a lunu v konjunkcii v 1. dome + Jupiter a Saturn...

Ked hovorili o Vianocnych darcekoch, narazali na svoje vsemozne zazitky, tak som si myslela, ze su to herci z filmu 50 odtienov sivej, ktori si chcu doplnit svoju nocnu hernu - v kombine maju Venusu v konjunkcii s Plutom v 1. dome a podla ich hovorenia si viem zivo predstavit akym smerom sa ta konjunkcia ubera -ROFL-
neznámy
neznámy | 25.11.2016 15:49
Tak som sa trochu venovala tejto téme a pozrela som si pár kombinov. Neviem, či som mala šťastie, ale našla som ešte nejaké ukážkové kombiny.
Jeden podobný ako píšeš. Dvanásty dom prázdny, ale v prvom dome tesná konjukcia mars-venuša v baranovi to celé v opozícii na pluto, v trigóne na saturn a neptún.
Ďalší kombin je ukážkovo rozpoltený. V prvom dome slnko a mars, v dvanástom dome luna. Tento vzťah je veľmi funkčný a prospešný, jupiter je v druhom dome.
Emocionálna stránka vzťahu však normálne nefunguje, obchádza sa, akoby nebola.
V tom prvom spomenutom kombine je ešte konjunkcia slnko -luna v druhom dome v býkovi. To už neviem celkom, čo by mohlo znamenať pre vzťah. Prosperitu, budovanie spoločných hodnôt asi. :)
neznámy
neznámy | 25.11.2016 16:12
V tom kombine nie je 12. dom prazdny, ale je tam Slnko (zmysel a ucel, energia, kam smeruje v tom vztahu)... To ale neviem vysvetlit, co to moze pre ten vztah znamenat...
neznámy
neznámy | 5.9.2017 21:09
Mate nejake "nove" postrehy ku kombinu?alebo ako to mate v kombine "upratane" vy s vasim partnerom? Kedze povodna tema bola 12.dom tak my tam mame venusu,jupiter a saturn dalej pluto konjukcia lilith v 1.dome v blizko Asc v prvom dome je aj slnko bez aspektov luna v 8.dome a vladca asc je v 12.dome celkom pohoda-PUH-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...