mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

''peniaze a strach som nikdy nemal''

ballin
ballin | 30.8.2012 14:06
komu by ste priradili tuto hlasku ? ja by som povedal silny saturn... poznam takeho cloveka ale nerozumiem tej nespravodlivosti ktoru ma... -NOSMILE-
neznámy
neznámy » ballin | 30.8.2012 16:27
Že by Mars a Urán? :)
O akej nespravodlivosti píšeš?
neznámy
neznámy » ballin | 30.8.2012 18:50
ak si rozdelíš planéty na základné protipóly jin-jang, budeš ich mať akoby o polovicu menej, lebo im budeš vedieť ľahko priradiť najzákladnejšie vlastnosti. zem a voda sú jin a Saturn je najčistejšia zemská planéta, ktorá sa prejavuje v čiste zemskej jinovej kvalite. jin sťahuje do vnútra, klesá, je statický a má vzťah k minulosti. strach je keď ti "stisne riť", takže je to silne jinový pocit. keď máš strach, nemáš potrebu vyskakovať do výšky a expandovať. takže silný saturn ti dá určitú dávku strachu, aby si si držal určitý odstup, kontrolu a bol opatrný. takisto pocit menejcennosti je jinového pôvodu a to sa často kompenzuje dosahovaním vysokých postov a formálnych úspechov (diplomy, certifikáty, tituly, status...), nie teda nájdením skutočnej sebahodnoty, ale prekrývaním osobných vnútorných nedostatkov vonkajšou formou - maskou. a pod maskou sa môže skrývať kadečo... aj strach. myslíš, že bontón je záležitosť prirodzenej slušnosti? Saturn nemá moc v láske prirodzenosť. za bontónom sa skrýva strach z toho, že "ako budem vyzerať medzi ľuďmi a čo si pomyslia". človek bez štipky spontánnosti a prirodzenosti, suchár, ktorý pochybuje o svojej osobnej hodnote si musel vymyslieť bontón ako umelý prostriedok, ktorý mu zaručí jasne dané pevné hranice toho ako má vyzerať a správať sa pred druhými. a tí čo to nie sú natvrdo naučení, tými treba pohŕdať, aby sme sa cítili niekde vyššie ;)

to bol príklad nevyzretého Saturna
neznámy
neznámy | 30.8.2012 18:52
Jáj, takého človeka ja poznám. -LOL-
neznámy
neznámy » ballin | 30.8.2012 19:56
no kamo myslim ze ja teraz peniaze a uz ani strach nemam.z coho vsak aj so smrtou uz som sa vyrovnala........lam.
ballin
ballin | 30.8.2012 20:13
presne taky clovek ako ty to je -LOL- ... zeby ste ovladli saturn ? alebo on vas
neznámy
neznámy » ballin | 31.8.2012 13:19
myslim, ze skoro kazdemu kto nema prachy a ma odvahu :D
neznámy
neznámy | 31.8.2012 15:06
Toto je mi hodně blízké.... -NOSMILE-
Otázka zní, jak z toho ven? Jak se rozloučit se tou maskou a najít skutečnou sebehodnotu? To asi není skromný dotaz, že :)
ballin
ballin | 31.8.2012 16:58
alebo mozno otazka uz je preco je polka ludstva na tejto otazke a polka bohaci

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...