mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

partnerský...

neznámy
neznámy | 26.5.2014 10:57
Ktoré aspekty alebo planéty v domoch by mohli naznačovať obsedantno kompulzivny záujem o druhú osobu?až taký že ako nestranný pozorovateľ som na vážkach či sa tá osoba nezbláznila vzhľadom na to že ju dlhé roky poznám a toto pozorujem prvý x u tej osoby že stratila úplne súdnosť a asi aj zdraví rozum tak má to zaujalo čo tam môže byť také čo spustilo toto šialenstvo lebo inak pokiaľ neriešime akurát pána. o ktorom je presvedčená že absolútne patrí k nej je v pohode...
neznámy
neznámy | 26.5.2014 11:15
No buď to budú nejaké aspekty Urána na osobné planéty v synastrii al. Pluta. Ako sa už písalo v diskusii Synastria - zdvojené aspekty, bola tam rozoberaná aj téma ohľadom aspektov v synastrii, kt. spôsobuju tzv. "osudovú príťažlivosť", takže možno to bude dané tým, v takých prípadoch totiž moc zdravý rozum nepomôže, lebo príťažlivosť je veľmi silná hl. ak sa jedná o tieto dve planéty.
neznámy
neznámy | 26.5.2014 11:25
Ktorá osoba to horšie znáša?s osobnnymi planetami alebo ta druhá?
neznámy
neznámy | 26.5.2014 11:37
Intenzívnejšie by to mala prežívať osoba, kt. osobné planéty sú zasiahnuté transpersonálnymi planétami druhej osoby, ale v každom prípade takýto vzťah sa odrazí na oboch partneroch a má ďalekosiahle transformačné účinky na oboch, podľa toho ako vedia obaja tieto aspekty spracovať.
neznámy
neznámy | 26.5.2014 13:02
Moja osobná skúsenosť, chvalabohu iba jediná - dúfam:

Môj Mars a Pluto v konjukcii s jeho Venušou (Vahy)- všetko s orbisom menej ako 1 stupeň. Len jedno nechapem, preco ta obsedentná osoba som bola ja:D Podla rôznych článkov by to mala byť osoba s Venušou a osoba s Plutom by mala mať navrch, a nie opačne. Žeby účinkovalo to, ze tam mám aj Vertex a dotyčný bol Škorpík? A celé to odpálil tranzit Urana v opozícii na toto stélium.
Celá tá veľká konjukcia je v mojom 6 dome - čiže tam by malo patrit aj duševné zdravie:D

Tu naozaj aj praktická a racionálna osoba, (vysokoškolsky vzdelaná a teda s predpokladom aspoň priemernej inteligencie a s mojim vekom;)) so Slnkom a Venušou v Panne úplne stratila hlavu a súdnost. čo všetko som povystrájala, to radšej nejdem popisovať, ale hanbim sa. Tak som sa nechovala ani v puberte-PUH-
Na druhej strane, mám konjukciu Merkúr s Uránom a v sextile na Mesiac a vraj takíto ľudia su dost divni a raz im môže preskočit. Nuž, stalo sa.

Moja rada pre tvojho známeho, chce to čas a dá sa do poriadku, určite to odštartoval nejaký tranzit alebo progresia, a nič nie je večné-FLOWER-
neznámy
neznámy | 26.5.2014 13:39
ja nechapem, kde si to vsade citala, ze clovek s marsom a plutom je ten, ktory mlci a diva sa, co sa okolo neho deje:) ved venusa a luna su zenske, magneticke planety, teda pasivum a mars, pluto, uran alebo aj slnko, ci jupiter su muzske, teda aktivne, elektricke planety. dokonca aj tu na zverokruhu v partnerskom horoskope sa mozes docitat, ze clovek ktory ma mars na venusi druheho, ze je tym clovekom s venusou pritahovany... a ty si mala pluta a marsa (elektrika) na jeho venusu (magnet), takze to ze si bola zalaskana ty do neho a nie naopak, je po astrologickej stranke spravne:)
neznámy
neznámy | 26.5.2014 14:13
No toto veď! Moje pluto sextil jeho venuša moje pluto konj jeho mars pluto opozícia lilith atak ďalej keby si sa dalo vybrať ďakujem neprosim si už!
lak
lak | 26.5.2014 18:13
z mojich pozorovani napatove aspekty s plutom, najviac venusa kvadr. pluto
neznámy
neznámy » lak | 26.5.2014 19:57
Mojí známé jde ted´tranzit pluto kv. venuše a ta ma veliké problémy s jistým mužem, který je jí tak posedlý, že jí pořád obtěžoval a volal, že to musela jít nahlásit.....začala se o sebe bát .....ale toto už je asi extrém-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 26.5.2014 20:50
Tak ja neviem či extrém ale videla som mail ktorý písala jeho žene-NOSMILE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...