mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pán učiteľ

neznámy
neznámy | 9.2.2015 08:29
SATURN mi práve prechádza dvere 5 domu,podelite sa o skúsenosti s týmto tranzitom?
neznámy
neznámy | 9.2.2015 21:59
Stará škola - pan učitel "Saturn". Jeden čas mi dával pěkně na frak! Nic neodpustil, v ničem nepolevil, ale svůj účel to splnilo. Nakonec mnohému naučil -BOW-
-NOSMILE-:)
marcie
marcie | 10.2.2015 07:38
mne tiež prešiel v decembri do 5.domu a tlačí ma to venovať väčšiu pozornosť synovi,zatiaľ som spozorovala toto:)
neznámy
neznámy » marcie | 10.2.2015 08:03
Áno ďakujem,to cítim už teraz a tak nejak logicky pôjdeme do školy takže sa to dalo čakať,čo láska boli ste niekto skúšaný aj v nej?v ľúbostných zmatkoch?
nikav
nikav | 10.2.2015 08:57
Ja mám Saturna v 7. dome, tak môžem povedať, že áno /pekné, že je tu v povýšení/.
Jeho aspekty sú 3 kvadratúry a jedna opozícia. Naučil ma čakať, ale na dobré sa vraj čaká dlho. ;)
neznámy
neznámy » nikav | 10.2.2015 09:16
Nika to som presne dnes písala že na dobré sa dlho čaká :) a prišiel až keď opustil saturn 5 dom?
neznámy
neznámy | 10.2.2015 11:13
Ahoj Levíčatko... mne akurát tranzituje saturn piatym domom, myslím, že už je v poslednej tretine. Pýtaš sa, či láska bolí. Nebolí! Pretože žiadna nie je! :D
Ono sa hovorí, že kadiaľ saturn tranzituje, to najviac chceš a nemáš. Nie je to celkom pravda, tuším Hand hovorí, že treba zraziť vysoké nároky a poobzerať sa v najbližšom okolí, že tento tranzit nemusí nutne znamenať roky bez zábavy, lásky, sexu, ale striedmosť, uvedomenie, kvalitu atď.

No u mňa sa ale presne takto prejavuje -PUH-

Mám vládcu piateho domu vo štvrtom dome a teda, keď mi šiel saturn štvrtým domom a zastal na vládcovi piateho domu, tak o.i. sa to prejavilo aj tak, že vždy, keď som chcela ísť na stretko, na rande, von s priateľmi, mi do toho niečo prišlo - rodina, starosti s malým, malého choroba atď - vždy! Vyzerala som už ako sľubotechna, dohodnem sa a na poslednú chvíľu to nevyjde, vždy som bola nútená to zrušiť. Saturn alebo Murphyho zákony :) A bola som z toho nešťastná, pripadalo mi to nefér.

Vo svojej tvrdohlavosti navzdory "osudu", s veľkou námahou som absolvovala rande končiace v posteli. A ráno som prišla na to, že za takú námahu mi to vlastne ani nestálo a prestala som čúrať proti vetru. Bol / je z toho dobrovoľný pôst. Žiadna láska, rande, zábava, sex. Len a hlavne starostlivosť o dieťa, ktoré tiež sa chystá do školy, ale zažívame to od jeho tuším 3 rokov.

Myslím si, že som si pomocou tranzitu saturna piatym domom uvedomila, že buď kvalitu, alebo nič. Hĺbku, zodpovednosť atď. Viem čo chcem a čo určite nechcem. Mám v piatom dome urán a tradičné rande neznášam, neznášam predurčený scenár. Za tohto tranzitu sa mi myšlienka tradične sa rozvíjajúceho vzťahu ale začala páčiť.-PUH- Začali sa mi páčiť starší muži aj s ich tradičným počínaním a spôsobmi. Už ten prechod štvrtým domom zo mňa sformoval inú osobu, prekopal vzorce správania, zadefinoval, kto som a prechod piatym domom bolo a je len pokračovaním, akurát v inej oblasti.

Ale pravdou zostáva, že v realite oveľa menej stretnutí s kamarátmi, ani ma to už nebaví, bavia ma stretnutia s ľuďmi, s ktorými je "o čom" :) žiadne plytké lásky a na poriadnu sa vážne oplatí čakať, žiadny sex pre sex. Starosti s malým, časté choroby. Malý vyžadoval moju celú pozornosť. Našťastie je skutočne pravdou, že dieťa je naším najväčším dielom, vklad do budúcnosti, to skutočne podstatné.
marcie
marcie | 10.2.2015 11:22
niekde som čítala, že si človek môže pripadať nemilovaný počas tohto tranzitu, že je treba prejavovať lásku k blízkym pokornou službou :) tak varím, periem, žehlím ... ale na druhú stranu dúfam, že sa Saturn prejaví v kreativite - tým, že sa zdisciplinujem a začnem tvoriť :)
neznámy
neznámy | 10.2.2015 12:00
Ďakujem za obsirny prispevok no jo,lenže mne akurát pluto vstupuje z 5 do 6 a myslim že poslednú dobu som prežívala transformáciu pluta práve cez tú 5ku,tak uvidím čo tam saturn po ňom ešte narobí,vládcu 5 mám v 8 dome...
to čo píšeš že radšej kvalita ako kvantita atď tak to už som 3 roky na tom tak...
Presne tak načo mať s niekým sex s kým nechcem mať vzťah atď
a práve v posledných 10 mesiacoch som bola dosť skúšaná či to tak myslím naozaj,bolo ich hojne na ten sex,samozrejme ktorý ale nebol :)
ja ale neviem či mám z akých nárokov poľaviť má byť pohodak a šikovný...
áno s malým to tak cítim tiež,škola venovanie sa mu

Ale už mám saturnovskú depku či je vôbec možné stretnúť počas
jeho návštevy 5 domom aj lásku?
neznámy
neznámy » marcie | 10.2.2015 12:02
Áno takto to cítim,chce sa mi vyslovene o niekoho starať variť piecť atď
Dogi
Dogi | 10.2.2015 13:55
Práve mi Saturn tranzituje 5.dom. Prechod Saturna do 5.domu bol u mňa spojený s tehotenstvom. Teraz sa starám o bábo a tak nemám čas na zábavu a svoje kreatívne hobby :-).
neznámy
neznámy » Dogi | 10.2.2015 18:53
Gratulujem :) a ďakujem za príspevok to u mňa nehrozí
nikav
nikav | 10.2.2015 20:53
Ja ešte stále čakám/nie so založenými rukami/, až dnes mám "odklepnuté", že mi skončila vzťahová karma. /Saturna mám vlastne vo Váhach v 5. dome/ Konkretizuje sa mi určité poslanie, pre realizáciu ktorého budem rada ešte sama. V septembri mi Saturn vstúpi do znamenia, kde mám natálnu Venušúúú...;) Vyše pol roka ma "cepujú vonkajšie planéty /veľký kríž/a hlavne Pluto ma má na programe až do augusta, tak to vnímam ako nejaký finiš - ktorý človeka preveruje, čo sa v živote naučil. Ach - jááj...;)
neznámy
neznámy | 20.2.2015 22:24
vacsia starostlivost o deti, problemy v praci, lebo neboli babicky, ani teticky, prakticky celu matersku

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...