mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Osobny horoskop muza

neznámy
neznámy | 8.5.2016 12:33
Caute -COFFEE-

Ak by ste mali niekto chut, tak by som bola rada, ak by ste nieco napisali k tomuto datumu *** 10.12.1974 o 21:41 Malacky
Rada by som pochopila spravanie tohto muza voci mne, tak mozno sa dozviem nieco nove z jeho kolecka... -PUH-
damara
damara | 8.5.2016 19:02
Z numerologického hľadiska je Psychická 1 a znamenie Strelca. Toto mu dáva pozitívne vyžarovanie, organizačné schopnosti a vedomie svojich povinností. Je to individualista, ktorý si vyžaduje pozornosť a rešpekt okolia. Má rád, keď on diktuje čo a ako sa bude robiť. Väčšinou je pozitívny a optimistický, má rád prepych a okázalý život. Toto mu prináša vrodený zmysel pre dôstojnosť a poriadok. Ťažko znáša kritiku i keď on druhých rád kritizuje. Vie byť rozhodný, stály a tvrdohlavý pri sledovaní svojich zámerov a cieľov a neznáša, keď sa mu snaží niekto zmariť jeho plány. Musí sa cítiť voľný, slobodný a neobmedzovaný. Je veľmi rád, keď niekto k nemu vzhliada s obdivom. Miluje lichôtky a komplimenty, ale dokáže rozoznať falošné od tých pravých. Hrdosť je jeho najslabšie miesto a keď ho niekto zraní, stráca všetky zábrany a môže byť veľmi nepríjemný až nebezpečný. Rád iných poučuje, čo ľudia môžu chápať ako obťažovanie. /Aj keď väčšinou má skutočne pravdu./ Milovať a byť milovaný je pre neho to najdôležitejšie na svete. Dobrá vlastnosť je, že keď sa mu ľudia ospravedlnia, dokáže odpustiť. Negatívnou stránkou môže byť, že len ťažko mení svoje návyky, názory a rozhodnutia.Tvrdošijne presadzuje len tie svoje. Odmieta každú dobrú radu a všetkými prostriedkami sa snaží dosiahnuť svoj cieľ. Vlastné pocity ukazuje len ťažko a môže byť netaktný a egoistický.
Osudové číslo 25/7 ho núti hľadať jadro každého problému a všetko chce zvládnuť a pochopiť sám. Má rád veci , situácie i ľudí pod kontrolou. Na svoje okolie i na seba má veľké nároky, čo iní nemusia dobre znášať a jemu to prináša nespokojnosť a destabilizáciu. Heslom osudovej 7- ky je milovať a byť milovaný – rovnako ako u 1-ky, a preto sa viac môže upínať na duchovno ako na materiálne veci. Musí často hľadať svoju rovnováhu - svoj stred a preto sa často utieka do samoty, kde si utriedi myšlienky. Takto získava na svojej hodnote a regeneruje svoje sily. Podvedome sa bojí nejakej zrady, ktorá však nikdy nemusí prísť a preto svoje plány drží v tajnosti. Navonok to potom pôsobí, že je odmeraný, strohý, nervózny alebo podráždený. Potrebuje veľmi chápavého partnera, ktorý mu pomôže vybudovať pocit celosti, harmónie a rovnováhy.

Toľko v skratke. Nepoznám vaše údaje, aby sa dal správne zhodnotiť jeho postoj k vám.
neznámy
neznámy » damara | 8.5.2016 21:02
Dakujem pekne :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...