mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

Osobný horoskop

neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 19:32
Děkuju za typy.:)
Já vzhledem k sešlosti své osoby a řady známých už pomalu vytvářím vlastní notes. Zatím můžu z celkem slušného množství horoskopů říct, že při určení potenciálního nebezpečí hraje větší roli znamení než 6.dům. A 6.d. plný planet taky není nic moc.
- Jinak, tos asi fakt neměl zánět, to je dost dramatická záležitost, s infúzemi atd.
martinbd
martinbd | 1.2.2016 19:52
Tak nemal som to asi ešte v krvi, nevedeli to diagnostikovať, až také vážne to nebolo, že by som musel ísť na infúzie, ale to že zabrala bylinka na obličky a ten tranzit a pocity v danej oblasti jasne ukazujú, že som nebol ďaleko od pravdy. Mars znamená zápaly a Váhy sú obličky, navyše Mars vládne môjmu 1. domu. Ináč mne často nevedia niečo diagnostikovať a aj mnohým iným ľuďom nevedia diagnostikovať, aj napriek vyspelej technike.

Teraz som dostal ešte jednu knihu: Povídání s hvězdami a bylinkami od Havelku, ale ešte som ju dôkladne nepreštudoval a z toho čo som čítal, som tam našiel viacero chýb. Aj nie sú tam podrobne vysvetlené veci, ktoré ma najviac zaujímajú.

Tak ja som už prešiel tiež dosť horoskopov aj v zmysle zdravotnom, ale prišiel som na to, čo som už napísal, že je lepšie vychádzať z diagnózy lekára a až dodatočne hľadať v horoskope. Aj kvôli tomu, aby človek nechtiac niekomu nevnukol negatívnu sugesciu, že má s nejakým orgánom problém. A tiež niektoré veci sa nemusia prejaviť, alebo sa prejavia až časom, pri nejakom tranzite. Tiež je dôležité vychádzať teda z obdobia, v ktorom sa problém prvý krát objavil, aké tranzity, či direkcie tam boli. Tiež sa robia horoskopy na okamih, kedy človek prvý krát uľahne do postele, ale s tým zatiaľ nemám skúsenosti, pravdepodobne sa vykladá podľa horárnych pravidiel.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 20:13
Určitě nejdřív lékař, pak astro...
Ale já mám smůlu na doktory, vlastně průběžně vedu boj o zachování toho či onoho orgánu, léčení té či oné nemoci, naštěstí zatím vítězný a smysluplný. - Jednou jsem to rozebírala s uznávaným profesorem internistou a on pravil, že holt "moje nemoci jsou asi nečitelné jako já sama". Nevzala jsem to zrovna jako poklonu, ale asi to dělá u mne konjunkce Slunce s Neptunem.
martinbd
martinbd | 1.2.2016 20:20
To je možné. Ja keby som sa riadil podľa lekárov, tak som asi odpísaný, niekde na psychiatrii :). Keď mi nevedeli nájsť diagnózu, tak ma poslali na psychiatriu a po asi dvoch vetách čo so mnou prehodila lekárka mi navrhla "liečbu" antidepresívami. :).
Keby že som slabšia povaha, tak kde by som už skončil ...
neznámy
neznámy | 1.2.2016 20:49
Na popísané zdravotné problémy by mohli podporne pôsobiť aj Švédske kvapky,
Dr. Theiss alebo z Rakúska (pravé) - obsahuje vyše 20 druhov byliniek - podporujú trávenie (obsahujú napr. horec, zemežlč, angelika lekárska) - skús si o nich prečítať podrobne.
neznámy
neznámy | 3.2.2016 00:22
tak v nasich koncinach knihu o dobrej zdravotnej astrologii asi tazko najdes... mozno taky priemer je frankova "moderni astrologie a hermetika". nejake state najdes v klasickych dielach ako kefer, aubierova, campion, sladecek (hlavne v knihe o aspektoch je opis midpointov aj po biologickej stranke...). nevyhodou u nas vydanych knih je to, ze neberu do uvahy moderne zistenia v medicine, ci uz alternativnej alebo klasickej...a vobec neberu do uvahy midpointy, ktore su hlavne v zdravotnej astrologii mimoriadne dolezite...
vo svetovej literature vsak existuju diela, ktore patria k spicke v astromedicine... zatial najlepsia, ktoru som videl nazivo, je podla mna a aj mnohych recenzii zo zahranicia kniha americkej liecitelky, homeopatky, specialistky na vyzivu a zaroven astrologicky Eileen Nauman - Medical astrology.... dalej velmi dobru knihu napisala Jane Ridder - Patrick - Medical astrology... tiez sa mi paci kniha od biochemika a astrologa zaroven Roberta Carla Janskeho - Astrology, nutrition, health....a tiez slusnu uroven maju knihy o astromedicine napriklad od Judith Hill, Reinholda Ebertina, Howard L. Cornella...
ale ako pisal uz Martin, na diagnozu by som uprednostnil testy klasickej mediciny, pripadne alternativnej... astromedicina dokaze skor urcit moznu pricinu choroby a ako chorobu samu... -PUH-
neznámy
neznámy » martinbd | 3.2.2016 06:48
duchovne priciny chorob su vseobecne platne...

oblicky ako parovy organ znamenaju problem vo vztahoch... pre vsetky znamenia :)
martinbd
martinbd | 3.2.2016 08:33
áno, veď to sa nevylučuje. Ono to takto všetko spolu súvisí. Ten Mars vo Váhach znamená nie len sklon k určitým chorobám, ale aj určité vlastnosti, prípadne životné okolnosti, napríklad konflikty vo vzťahoch. Ten tranzit spustí tú tému, udejú sa nejaké udalosti v živote, či už vonkajšie, alebo vnútorné, tým sa môže daný problém prejaviť aj v tele. A daná liečba bylinkami, funguje tak, ako som mal možnosť viac krát pozorovať, že nelieči len telo, ale aj dušu, napríklad breza pomáha človeku rozvinúť otvorenosť vo vzťahoch, harmonizuje nie len telo, ale aj dušu, v tomto prípade vzťahy. Inými slovami, bylinky učia človeka.
Ale ak človek nemá v horoskope naznačený problém vo vzťahoch a teda aj s obličkami, napríklad zastúpením poškodených planét vo Váhach (ale aj iné možnosti sú), tak je menšia šanca, že takú chorobu dostane. Lebo ak má človek problém, tak sa najskôr prejaví na tej časti horoskopu a teda tela, ktorá je najviac oslabená.
milan08
milan08 | 3.2.2016 11:14
v dnesnej dobe vela ludi ma bolesti hlavy a nevie preco
neznámy
neznámy » milan08 | 3.2.2016 14:56
elektrosmog-WINKIE-
neznámy
neznámy » martinbd | 3.2.2016 21:24
rebriček asi bude mat moja starka ta ma všeličo doma pospýtam sa ked tak napíšem, zatial dakujem :)
martinbd
martinbd | 3.2.2016 22:32
Dobre, ak by si chcel, tak mi potom napíš do pošty.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...