mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Osobný horoskop

neznámy
neznámy | 28.1.2016 18:11
Prajem pekný deň, nechcel som vytvárať nove témy ale potreboval by som pomôcť čo sa týka horoskopu. Videl som tu rôzne témy kde ste ľudom písali aký typ človeka sú alebo skôr povahu atď.. Ja som si svoj dátum pozeral tiež no pravdu povediac moc tomu nerozumiem všade som mal niekoľko domov a neviem čo mam brať vážne a čo nie. Bol by som rád ak by mi niekto pomôhol, osobne by ma zaujímalo aký vpliv ma na moje zdravie môj dátum narodenia. Mám zdravotné problémy tak ma zaujíma na čo by som si mal dávať pozor. Tiež by som rád vedel ak sa dá, ako je to u mna so vzťahmi, ešte som žiadny nemal je niečo divné s mojím znamením alebo tak ? Ďakujem asi je to blbo napísane keď tak tak to ignorujte

27.6.96,Lipt.M. 00:30
martinbd
martinbd | 28.1.2016 18:34
nemávaš náhodou bolesti hlavy?
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2016 19:07
občas mam prečo?
martinbd
martinbd | 30.1.2016 19:18
No lebo máš Saturna v Baranovi na ASC. Baran je hlava.
Naštuduj si Saturn v 1. dome, to by ti malo niečo povedať. Planéty na ASC sú silné.
Nie všetko v horoskope je rovnako dôležité, ak chceš vedieť vyčítať niečo z horoskopu, musíš sa naučiť rozlišovať, čo je a čo nie je dôležité, ináč sa v tom stratíš. Napríklad aj ten tvoj Merkúr v Blížencoch v 3. dome je dôležitý, lebo je vo svojom znamení a vo svojom dome, takže ak si naštuduješ Merkúr v 3. dome, tak by ti to tiež malo niečo povedať.
To čo sa pýtaš na zdravie, tak podľa mňa je trochu tenký ľad diagnostikovať z horoskopu, nie že by sa to nedalo, ale svojím životom môže človek niektoré veci zmeniť, takže sa nemusí všetko prejaviť. Ale určite sa dajú vyčítať slabšie orgány. Ale napríklad u teba, vzhľadom na vek sa niektoré veci nemusia ešte prejaviť. Najlepšie je, ak máš diagnózu od lekára a horoskop poskytne dodatočné informácie. Alebo sa dajú na základe horoskopu vybrať vhodné bylinky na liečbu.
Čo sa týka vzťahov, tak nie je nič divné na tom, že 20 ročný človek ešte nemal vzťah, nenechaj sa oblbnúť spoločnosťou. Ale Saturn na ASC môže spôsobovať, že človek má zábrany a sklon k samotárstvu.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2016 22:30
To potvrdzujem, tiež mám Saturn na Asc., ale v Rakovi, a od detstva mám citlivý žalúdok. A tiež potrebujem svoj kútik samoty.:)
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2016 22:41
Tú bolesť hlavy vyvodzuješ z toho, že má Saturna na ascendente, alebo že ho má v prvom dome?
Pýtam sa preto, lebo mám tiež Saturna v Baranovi a tiež v prvom dome.
martinbd
martinbd | 30.1.2016 22:52
No z toho, že Saturn je v Baranovi aj v 1. dome a je v kvadratúre na Slnko.
Baran predstavuje časť tela, teda hlavu, Saturn pôsobí kryštalizujúco, sťahujúco. Ale aj domy sa dajú brať ako časti tela, teda 1. dom ako hlava. 1. dom je tiež dom zdravia.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2016 23:08
Hmm, ja mam Saturn v 1. dome v Kozorozcovi a v T- kvadrature... Takze hlava pises...
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2016 23:33
Preto sa na to pýtam, pretože čo si všímam, tak skoro všetky ženy čo poznám mávajú problém s bolesťou hlavy a ja patrím k tej menšine, ktorá tento problém nemá.
Saturn mám na druhom stupni barana a v konjunkcii so Slnkom v prvom dome.
Slnko je ešte v Rybách a moje zdravotné problémy boli práve také rybie, problémy s nohami.
martinbd
martinbd | 31.1.2016 08:40
dôležitejšie je znamenie, ale 1. dom je dom fyzického tela, preto sa to čo sa tam deje môže odraziť na zdravotnom stave, ale treba stále preskúmať celok horoskopu, ja som sa vyjadril ku konkrétnemu horoskopu. Sú tam aj iné slabiny, ale k tým som sa radšej nevyjadril, lebo ako som už spomenul, nie všetko sa musí nutne prejaviť, závisí od spôsobu života, preto treba postupovať tak, že najprv získať diagnózu od lekára, až potom nazrieť do horoskopu, prípadne, ak nevie lekár určiť diagnózu, tak treba poznať príznaky a z toho aké sú v tom čase tranzity vyvodzovať, o ktorú časť horoskopu ide a na základe toho potom navrhnúť alternatívnu liečbu.
Mne napríklad nevedeli určiť diagnózu, ale videl som, že Urán je v opozícii na môj Mars vo Váhach, takže som usúdil na zápal obličiek, nasadil som brezu a zabrala, od vtedy s tým nemám problém.
Ďalšia vec je, že už som sa viac krát stretol s tým, že ľudia nemajú presný čas narodenia, takže ideálne by bolo spraviť najprv rektifikáciu.
martinbd
martinbd | 31.1.2016 08:41
ak máš v Kozorožcovi, je to iná situácia, je potrebné brať do úvahy celok horoskopu.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 17:01
martin díky, zaujimalo by ma kde sa to da naučiť celkovo o tejto astrologi ja som do nedavna ani nevedel že existuje ascendent takže asi nejak tak. Rad by som si to pozrel a trochu tomu chápal, ak sa dá môžeš mi dať nejaku stránku alebo odkaz odkiaľ to máš. Ono s tou hlavou mám problemy od malička ale teraz už je to lepšie kedysi to bývalo daleko horšie, no hlavný problém mam podla mna žalúdok,chrbát a psychika. Už asi tak 3-4 roky s5 som mal časte bolesti brucha mal som slabý reflux bol som na tej hadici takže od vtedy su problemy zo žaludkom.. chrbtica začala tak pred rokom a pol kde mi strašne bušilo srdce maval som vysoký tlak a hlava ma bolela každý den potom som začal kus cvičit a teraz je to v stabilizovanom stave (dufam) ako som mal tie problemy s chrbticov prišla psychika a žaludok sa ešte zhoršil teraz mávam časte problemy so žaludkom občas ma bolievaju aj kosti ale to myslím že je už len dôsledok problemov so žaludkom. Doktori nič nenašli tak klasicky dame nejake lieky a pridte za pol roka lieky mi robili zle tak teraz nemam nič. Robili mi dosť vyšetrení no mam len Nejaku vrodenu chybu na chrbtici a mam cvičit a mal som zapal na žaludku na ktorý som bral lieky. Teraz sa to snažim riešiť všeliak hlavne sa snažim cez prírodu to nejak riešit ale určite ked som čítal ako si si dokázal zistiť zapal obličiek s horoskopu tak bolo zajumave a rad by som to nejak takto aj ja skusil touto cestov, tiež cez rôzne energie a tak..
martinbd
martinbd | 1.2.2016 17:40
No áno, čakal som, že ak sa prejaví problém, tak na žalúdku (Slnko v Rakovi) a chrbtici , prípadne srdci (Slnko a Lev na hrote 6. domu), stále ide o tú kvadratúru Saturn Slnko, Slnko vládne 6. domu, teda domu, ktorý poukazuje na choroby. Tá kvadratúra tam trčí ako kostol v dedine. Ale dobre, aspoň vieš, kde hľadať ten problém v horoskope.
Ja som svojho času spísal nejaké veci, taký krátky kurz astrológie, sú to len základy, tak si to pozri, ale ono to chce ešte viac štúdia a hlavne praxe.

http://www.astrologia-mbd.sk/lekcie.html

Ja som mal problém so žalúdkom, keď mi dali nevhodné lieky, musel som sa dávať dokopy, použil som na to bylinky a zabralo to, ešte stále to dolaďujem a zdá sa, že je to už lepšie, ako to bolo pôvodne.
Ak chceš, napíšem ti nejaké bylinky, ktoré by si mohol skúsiť.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 17:53
jasne rád uvítam každu radu idem si pozrieť tu stránku snad sa niečo naučím. ďakujem
martinbd
martinbd | 1.2.2016 18:14
Tak podľa toho horoskopu by si potreboval nejakú bylinku, ktorá náleží znameniu Barana a znameniu Raka, prípadne Slnku a Saturnu. Podľa mňa by bolo dobré zvoliť kombináciu bylín žihľava, rebríček (v menšom množstve, lebo vo väčších množstvách môže mať nežiadúce účinky) a nechtík, lebo žihľava má signatúru Marsa, ktorý vládne v Baranovi, rebríček má jednu zo signatúr Mesiac, ktorý vládne v Rakovi a nechtík ma Slnečnú signatúru, teda to by bolo na to Slnko, ktoré je zasiahnuté aspektom Saturna. Túto kombináciu mám odskúšanú na sebe, užíval som ju, keď som mal tie problémy so žalúdkom. Dôležité je ale získať kvalitné bylinky, najlepšie je ich nazberať niekde v prírode, kupenské nie sú až také kvalitné, ale ak kupenské, tak určite nie porcované, ale sypané. Najlepšie je použiť surové bylinky. Môžeš si z nich pripraviť čaj. Podľa mňa je dobré užívať bylinky po 7 dňových intervaloch, lebo vlastne aj v tele sú takéto rytmy. Tak napríklad 7, alebo 14 dní za sebou a potom napríklad 7 dní pauza a zasa 7 alebo 14 dní. K danej kombinácii by sa dala pridať aj baza - kvet (zasa signatúra Mesiaca), prípadne aj Veronika lekárska (sigantúra Saturna), potom by som ti odporúčal, ak máš tú možnosť jesť surovú púpavu, hlavne stopky, ale aj kvety a listy sa dajú použiť. Takže môžeš skúsiť, trošku s tým aj experimentovať, lebo každé telo je iné a je potrebné sledovať, či ti dané bylinky sedia.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 18:28
ďakujem ti pekne, žihlavu máme doma natrhanu z jesene ešte takže to si môžem dat rebriček sa da kupiť ten ale nemame čo je škoda. Určite to skúsim s toho si môžem robiť nejaku zmes? že si to dam všetko do jedneho pohara v menšiom množstve a vypijem ? :)
martinbd
martinbd | 1.2.2016 18:46
Ak chceš rebríček, môžem ti predať, ešte mám, zberám podľa Mesiaca. Zvyšné už nemám.
Ja preferujem radšej to dať do jedného pohára v menšom množstve.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2016 18:47
Tos měl Martine zatracený štěstí, jestli to byl zánět ledvin, nebo pánvičky. Akutní se projevuje vysokou horečkou a jestlis ji měl a doktoři nic - hrůza. Mně se stalo totéž a málem jsem dodělala v nemocnici. Takže od té doby vím, že když mě tak zrovna nic moc nebolí a mám vysokou horečku, je třeba někde se tvrdě domoct pomoci. Toho Urana na Marse ve Vahách bych tedy viděla stejně...
Mimochodem, nevíš o nějaké literatuře, zabývající se zdravotní astrologií?
martinbd
martinbd | 1.2.2016 19:07
Tak asi to nebolo tak vážne, keď to nevedeli diagnostikovať, ale cítil som také pálenie v oblasti obličiek.
Čo sa týka literatúry, tak trochu ťažko povedať, ja som si to poskladal z rôznych vecí, ale prešiel som si Astrodiagnóza od Maxa Heindela, Astro - zdraví od Ericha Bauera, potom nejaké veci sú aj v Angelológii dejín od Emila Páleša, a vlastne aj v Kresťanskej astrológii od Lillyho niečo je a potom v skoro každej klasickej učebnici astrológie. Ale Rudi bude vedieť asi tiež niečo poradiť.
martinbd
martinbd » martinbd | 1.2.2016 19:11
Aha, ešte som si prešiel Paracelsovo lékařství, tam je viacero autorov, aj k signatúre rastlín tam je viacero vecí, ale na signatúry som si prišiel aj sám.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...