mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Orgazmusu žien :)

neznámy
neznámy | 19.6.2017 09:32
Co patří k ženě?
marcie
marcie | 19.6.2017 09:36
súhlasím s týmto názorom... podľa mňa bola emancipácia pokusom o navrátenie sily žien, ale nakoniec si ženy uškodili tým samy ;)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 09:42
:-)
Ženskosť, opak toho, čo je mužské. Jin. Sila v zdanlivej slabosti. Vlastnosti, ktoré súčasná mužské uprednostňujúca spoločnosť považuje za slabosť. Ale to iba preto, lebo sme to spoločne dovolili.
marcie
marcie | 19.6.2017 09:43
presne si to vystihla - veľká sila vo veľkej slabosti -LOL--FLOWER-
neznámy
neznámy » marcie | 19.6.2017 09:45
Čím si uškodily? Například jedním z hlavních úspěchů emancipace je stejný přístup ke vzdělání..
neznámy
neznámy | 19.6.2017 09:49
O "mužsky upřednostňujícim" právě celou dobu hovořím. Proto je zapotřebí zrovnoprávnění proti kterému protestuješ. :)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 09:54
No a dievčatá pochopili, čo píšem. :)
Emancipácia v súčasnom chápaní je naozaj len vojna s chlapmi o to, kto dokáže byť chlapatejší. Súťaživosť v mužskosti. Ženy si overujú či na to majú, no a výsledok je, že na to majú. Ale je to celé omyl.
neznámy
neznámy | 19.6.2017 10:07
Jadro myšlienky je v poriadku, no v reále nenastáva vyrovnanie, vykryvenie len zmenilo formu... Muži ostávajú na materskej, kým ich ženy idú do práce. Áno, môže si obliecť ružové montérky :)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 11:19
Emancipace znamená vyproštění ze závislosti na někom nebo na něčem, získání svobody, společenské nezávislosti, rovných práv.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Emancipace
Co si tam kdo dosadí za čím jde a jak si to slovo vykládá v teorii i v reálu to je už jeho věc. Myslím si že emancipace je hnutí které má svoji logiku příčinu i smysl.
V jistém smyslu by měli rovnocenně emancipovat muži svoje vnitřní ženství. Muž na mateřské by neměl být dnes žádný problém ani rarita. Když má žena zajímavou práci která ji baví a zajistí rodinu.
Problém bývá že takové postoje naráží na mužské ego.
neznámy
neznámy | 19.6.2017 11:25
Jde o to jak kdo hodlá naložit se svobodou. Že nenastává vyrovnání ale vykřivení do jiné formy je známka že proces není ukončen. To je ale přece normální vývoj. Bude pokračovat dál a dál a nic ho nezastaví. Snaha brzdit změny vede ke kostnatění struktur a k sociálním vazbám viz islám a starozákonní poměry prodávání dcer, mužská nadřazenost.. Pro dnešní dobu společensky přinejmenším trapné. Ale někde často běžná realita. :)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 11:28
Áno :)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 11:38
No hej, ale keď si ženy emancipujú svoju vnútornú mužskosť a muži emancipujú svoju vnútornú ženskosť, tak čo sa potom bude ešte vzájomne priťahovať? Polarita mužského a ženského sa stratí a už sa vzájomne nebudeme potrebovať.
Plus vždy potrebuje mínus. A tak. :-)
fiohattu
fiohattu » marcie | 19.6.2017 12:09
A preto sa tisíc ročia snažia muži tú ženskú silu potlačiť, umlčať, podrobiť ... lebo muži vedia, že nad silou, ktorú majú ženy v sebe nikdy nezvíťazia... a hlavne sa jej boja... -PUH- -SHAME-
neznámy
neznámy | 19.6.2017 12:14
Myslím si že jde hlavně o to nevnucovat programově pohlavně odlišné skupině určitý typ chování. Pak se naopak můžou i přitahovat více. Člověk zbavený závislosti anebo pocitu nadřazenosti je přirozeně sebevědomější a přitažlivější. Protože protějšek z něj vycítí že s ním bude v životě větší švanda.
neznámy
neznámy | 19.6.2017 12:19
Plus potřebuje mínus.
Ale jde taky o to jestli plus to mínus dokáže ke vzájemné spokojenosti něčím motivovat, anebo vznese jen bohem stanovený nárok na povinnost mínusu vyhovět. Slovo manželská povinnost moc sexi nezní. ;)
neznámy
neznámy | 19.6.2017 12:28
Viem o čom píšeš, ja píšem o niečom inom, tak trochu sa míňame. :-)
marcie
marcie | 19.6.2017 13:00
uškodili si tým, že namiesto toho, aby rozvíjali svoj ženský princíp, tak naopak, rozvinuli ešte viac mužský princíp ... a tým sa ešte viac vzdialili od svojho vnútra, od svojej podstaty, múdrosti a intuície ... preto sa teraz snažíme k tomu vrátiť, lebo nechceme s vami súperiť, nechceme dokazovať, že sme rovnako dobré, ba v istých smeroch i silnejšie, to nie je cesta ženy, i keď boli obdobia v minulosti, keď sa žena takto musela správať, aby zabezpečila svoje prežitie a prežitie rodu, ten program si nesieme v sebe, ale naša duša cíti, že to nie je tá správna cesta ... :)
marcie
marcie » fiohattu | 19.6.2017 13:05
áno, a je na nás, aby muži pochopili, že sa nemajú čoho báť, naopak, že i oni môžu z tej sily čerpať a byť ňou vyživovaní ... -LOL-
neznámy
neznámy » marcie | 19.6.2017 13:52
Feminizmus je iba extrémna reakcia na to, v akej nelichotovej pozícii sa ocitli ženy v tejto židovsko- kresťanskej kultúre. V pozícii predmetu, sexuálneho objektu. Symbol asexuálnejnej, akoby vykastrovanej bohorodičky je iba opačným polom toho istého prekrúteného vnímania ženy. Tie otrasné citáty z biblie, čo sem dal Bosch, o tom vypovedajú.

Rovnoprávnosť nie je v rozpore s inakosťou muža a ženy. Som za rovnoprávnosť, mnohorakosť, rešpekt a toleranciu.

Mám čerstvý zážitok spred troch hodín. Bola som u kamaráta na farme pre nejaké veci. Tesne za mnou prišli dvaja páni, asi šesťdesiatroční starí kocúri.-PUH- A jeden z nich zhurta spustí:

Teda Jano, išli sme tuto za pani a hovoríme si, že čo ty tu máš, nie farmu, ale erotický salon.-WINKIE-

Vošiel do mňa srd, ale ovládla som sa a nevšímala som si ich. Farmár, milý a akurátny muž, naňho fľochol a hovorí, Jožo, vidím, še si sa vôbec nezmenil. Ale Jožovi nestačilo, nemienil si nechať pokaziť zábavu a tak pokračoval dalej v podobnom duchu. Tak som sa musela zastať sama seba, ked už mám ten severný uzol v baranovi-PUH-, obrátila som sa k dotyčnému pánovi, pozrela mu rovno do očí a povedala: Ano, aj kozy tu majú pekné. (Pásli sa tam kozičky tesne pod oknom. )

A bolo vystaráno. Vyvalil oko a už sa so mnou bavil normálne, s rešpektom. Len som si nie istá, či mu došlo, o čo tam vlastne išlo.:D

Ešte sa mi žiada dodať, že som nebola nijako vyzývavá. Mám o chvíľu päťdesiatku na krku, zdravotné problémy a nadváhu. Len mužský machizmus je asi večný.-WALL-
neznámy
neznámy | 19.6.2017 14:09
pravdepodobne takíto machovia boli spoluautormi aj tých citátov z Biblie-ROFL-
Stránka:
< 8 9 10 11 12 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...