mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

OLGA HEPNAROVÁ

marcie
marcie | 24.3.2017 11:25
mala som naformulované tak, ako píšeš, potom som to opravila, keďže som chcela zdôrazniť tú druhú stránku mince ... a presne to isté ma napadá, že odkaz toho filmu by mal byť ten, aby sme sa viac zaujímali o ľudí okolo seba, o to, čo prežívajú, aby sme napr. za "nevhodným" alebo "problémovým" správaním videli a počuli práve to volanie duše ... niekedy stačí prejaviť pochopenie, súcit, prijatie ... a možno sme práve odvrátili ďalšiu tragédiu :)
neznámy
neznámy » marcie | 24.3.2017 11:34
hovoríš mi z duše marcie
-KISS-
neznámy
neznámy » marcie | 24.3.2017 15:06
Čo je zlé na tom, že je o nej natočený film? To akože potom podľa tohto metra by nemal byť natočený ani Titanic, ani nič katastrofické, žiaden životopisný film, nič o vrahoch, nič z histórie?
Film som videla, nie je na ňom nič nenormálne ani nemorálne, je to film zobrazujúci život človeka a jeho osobnú tragédiu. Mohol byť spracovaný aj lepšie, ale v zásade zaujímavý výtvor.
marcie
marcie | 24.3.2017 15:26
zaujímala by ma motivácia tvorcov filmu, že o čo im išlo ... a tiež tých ľudí, ktorí naň išli ... a s čím odišli - to som už písala ... obávam sa, že išlo o natočenie "trháku", čo pritiahne ľudí ... ak tam však bola tá myšlienka, čo som spomínala vyššie, tak potom je to pre mňa ok ;), ak nie, tak je to pre mňa istý druh "hyenizmu" ...
neznámy
neznámy | 24.3.2017 21:33
no ja sa pytam mami a dcery kazdy den ako sa citia a ako im je :):)
Plutonie
Plutonie | 24.3.2017 21:48
T kvadratura je síla. Ale kvůli tomu nevraždila, nebo jo?
neznámy
neznámy » Plutonie | 25.3.2017 00:38
Proc a jaky clovek se tohoto doupousti je v diskuzi pod clankem http://www.serialkillers.cz/clanky/seriovi-vrazi/vaclav-mrazek.html
neznámy
neznámy » Plutonie | 25.3.2017 01:26
Sejde se urco vic faktoru nez T kvadratura!;)Vzdy se musi sejit faktoru vic..-ROLL-Ale protoze se to tak strasne opakuje,tak uz to neni nahoda.. Takovi treba tyraj v nejaky min napadny nebo spolecnosti prijatelny norme,ale jsou naruseny,tyrani,asocialove..at uz doma k partnerce,nebo k diteti,nebo ke zviratum..psychopati jsou na vysokejch mistech a me to docela dava smysl,politika a moc a psychopatie..to jsou dynamikou zesrany horoskopy az na pudu..ten tlak a napeti a zvracenost tam je a ze neznasilni?No tak udela neco jinyho. Kazdej patej je nejak narusenej ale jenom nektery pripady se zverejnej..Okruh lidi to treba bere za normu a potomci uz v tom plavou ani nevedej jak..A to se projevi na jejich radixu,ty pomery a zvlastnosti,zanedbavani..
Treba u tohodle jsem si vsimla jako u tech ostatnich,18 z 20,co se napadne opakuje:planety v exilu a poskozeni ve velkym a vladci planet poskozeny mezi sebou a tema z padu,T kvadratury..skodliva dynamika na svetla a regenty podporena CL..Ale ja tim nejsem fasicnovana ani nejsem astrolog ale jenom se divam a spojuje se mi ta propojenost,treba s lidma co sikanujou,at uz ucitele nebo deti nebo jsem videla jak tyraj zviratku,treba si koupil mys na ZS..a tim lip chapu ze jsou obeti..Jako mi rekla kamaradka vsichne jsme frustrovani..Tak si myslim ze velky planety v dynamice na osobni,na svetla a regenta,maj zvlast ten vliv znacnej..nevyhnutelnej,osudovej..
rozhovor
http://www.serialkillers.cz/clanky/seriovi-vrazi/miroslav-stehlik.html
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...