mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Nova Vecsina Daniela Lipsica

neznámy
neznámy | 25.10.2012 15:08
Kedze som na mailing liste NV, o 14:11 mi dorazil email o potvrdeni registracie NV na Ministerstve vnutra. Nemame sice presny cas ale vieme ze strana bola registrovana pred 14:11.
Zaujimave specifika su: Jupiterske vedro, Jupiter kvadrat Mesiac, Saturn cazimi, Merkur v konjunkcii so Severnym uzlom, dominantna voda (Skorpion a Ryby) ..
Ak by sa cas posunul cca hodinu dozadu, teda ak by registracia prebehla okolo jednej a existovala hodina casoveho sklzu kym sa rozsiri informacia, tak by ASC mohol byt blizko slnka republiky a tym padom Pluto na Ascendente. To je ale cista spekulacia. Skusim zistit s akym sklzom sa ta infoska sirila.
neznámy
neznámy | 25.10.2012 15:11
Tak este inak. Email poslal osobne Lipsic a v zmatku ho poslal dvakrat za sebou. Prvy dorazil 1408 s vetou " ... oznamujem dobrú správu, ktorú som sa pred niekoľkými minútami dozvedel". Takze cas 1400 je najvhodnejsi na dalsiu analyzu.
neznámy
neznámy | 29.10.2012 10:56
tak najviac mi tam do oci bije ta tesna konjunkcia Slnka a Saturna na hranici 8/9 domu plus trigon na Neptun....jednak to moze hovorit vela o charaktere predsedu (nekompromisnost a prisnost) a aj ze cela strana bude moze byt idealisticky, ci nabozensky orientovana...a tiez je zaujimavy ten Jupiter a v nom zakomponovany polokriz...pri tejto konstelacii je dost velky sklon, ze sa cely tento projekt mozes zvrhnut do polohy "vodu kazes, vino pijes"...no ale cas ukaze, ci naozaj zostane len pri tej vode-PUH-
inak je zaujimave, ze ked zoberiem cas 14:00, tak ascendent toho horoskopu presne kopiruje moj descendent...a poznam dvoch ludi, co maju ascendent +- 1° od ascendentu zaregistrovania strany...len tak zo srandy si budem nasledovne volby vsimat, ze koho budu volit:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...