mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Nov

neznámy
neznámy | 1.3.2014 15:04
Narodila jsem se během Měsíce v Novu v Rybách. Působí na mě podobně jako úplněk. Cítíte taky někdo vliv Novu?
neznámy
neznámy | 1.3.2014 18:45
Také jsem narozena v Novu a novoluní na mě působí hodně intenzivně. Ovšem opačně. Úplněk mě vyčerpává, jsem nervózní, unavená, podrážděná, občas nespím. Za novoluní se mi často podaří dořešit důležité zapeklité problémy, cítím mnohem více energie, více jakoby "vnímám" ty vyšší vibrace.
vandalka
vandalka | 2.3.2014 21:44
Ja som narodena pri splne. Nemam to nejako odpozorovane dlhodobo, resp malokedy si uvedomim, v akej faze je prave mesiac, ked sa mi nieco deje..
Ale zrovna dnes (den po nove v rybach) som bola nejaka precitlivela. Uz rano mi pri jednej davnej spomienke vbehli slzy do oci..z nicoho nic pri prechadzke cez mesto. Podvecer zasa som volala s maminou a nejako sme sa chytili, zvysili sme na seba bez priciny hlas a obe nas to rozplakalo...ze ako sa to so sebou bavime (mamina je ryba..na nu to asi malo este silnejsi vplyv)...ale potom sme si to vyrozpravali :)
Proste nejaka som dnes precitlivela..uz nech sa z toho vyspim -ZZZZ-
neznámy
neznámy | 2.3.2014 21:50
Cítim,dosť intenzívne.V poslednej dobe viac ako spln.
neznámy
neznámy | 2.3.2014 22:45
Nepocitujem vplyv mesiaca v ziadnej jeho faze. Obcas pocuvam priatelov ako ich opat potrapil spln, ale neviem o com hovoria, nepoznam to.
neznámy
neznámy | 3.3.2014 07:22
presne toto postavenie má moja mladšia dcéra. je veľmi citlivá a až strašidelne hlboko vie vnímať pocity iných ľudí. zvlášť moje. niekedy si myslím, že mi vidí až do žalúdka. ale ktorú fázu luny nezvláda, si musím najprv odsledovať.
staršia dcéra je narodená na spln v rybe a odsledované mám, že ak je spln vo vodnom znamení, tak to máva ohromné výbuchy precitlivenosti na svoju osobu.
ja som spln v rakovi a spím ako zarezaná kedykoľvek, ale spln cítim. pozitívne. nevadí mi, že slabšie vtedy spím. pri nove sa cítim veľmi kľudne a vtedy mávam aj docvakávačky ;)
milan08
milan08 | 3.3.2014 07:26
cez spln i nov sa mi lepsie spi.
martinbd
martinbd | 3.3.2014 08:35
Na nov, alebo tesne pred ním sa mi osvedčilo robiť hladovky alebo očisty, ide to podľa mňa jednoduchšie ...
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 3.3.2014 13:23
Ja som sa narodila počas dorastajúceho mesiaca a tiež nemám odsledované, na čo som viac citlivá. Nejako som vždy zamestnaná niečím iným. Ale tento rok som si všimla, že keď som začala mať konkrétne zdravotné ťažkosti, zvolila som samoliečbu a čím viac sa blížil spln, tým viac som si hovorila, že čo robím zle, keď to neprestáva a vracia sa to... ale to som ešte nevedela, že sa blíži spln. No a keď som sa to dozvedela, potom som si spočítala dve a dve dokopy. No a teraz som už relatívne v pohode, len na mňa spadol aj záchod ako sa vraví... Neviem, či je to vekom, ale oveľa viac vecí teraz prežívam inak, zložitejšie a viac sa komplikuje, čo sa kedysi nekomplikovalo a nové sa začína :) Asi si na tú lunu viac posvietim... Ja ju mám v Panne, ale neviem ako ju prežívam v zemských či iných znameniach, ale tak nenarodila som sa ani počas novu ani splnu. Možno výraznejšie prežívam práve pri doraste :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...