mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Nervozita vo vzduchu?

neznámy
neznámy | 30.6.2015 12:46
Chcela som sa spýtať či sa vám tiež nezdá, že sú všetci nejako nevysvetliteľne nervózni. Ja mám napríklad dneska dočinenia len s takými ľuďmi a už aj na mňa samú to doľahlo.
Čo by mohol byť zdroj? Napr Mars konjunkcia Slnko v Rakovi?
,,Ľudia si budú chcieť dokazovať svoju silu a dôležitosť, čo u mnohých rozprúdi agresivitu. Momentálne každý háklivejšie reaguje na svoje ego, preto nebezpečenstvo konfliktov. Pri doprave, práci a športovaní majte oči na stopkách."
neznámy
neznámy | 30.6.2015 12:59
Je síce pravda, že na cestách sa stále niečo deje, stále nejaké kolízie a tak, ale dnes hneď ráno som zaregistrovala pár vyslovene nerozvážnych situácii, kedy som si povedala, že AHA!...nejaké blbé konštelácie dnes :)
Aj mňa vlastne ohrozil jeden vodič, totálne od veci myslím urobil kiks, vzápätí som navlas podobnú situáciu videla o pár metrov ďalej, dcéra prišla domov a rozprávala, ako išla okolo mŕtveho motorkára, ktorý ležal na zemi už prikrytý plachtou....takže opatrnosti a rozvážnosti nikdy nie je dosť a v týchto situáciach je často aj agresivita, nielen neopatrnosť.
martinbd
martinbd | 30.6.2015 13:24
Akurát že Mars so Slnkom nie sú v konjukcii, konjukcia nastala 14. 6. 2015, z hľadiska elekčnej astrológie separatívne aspekty ukazujú na minulosť, takže tento vplyv už v podstate nie je v "ovzduší".

Ale ináč sa čudujem, že nikto nezaložil tému, že veď Jupiter je v konjukcii s Venušou v Levovi, okrem toho je to vidieť večer na oblohe pri západe Slnka. Dnes by to malo byť práve príjemné a pokojné, romantické, navyše Mesiac sa blíži do trigonu na túto konjukciu, krásny elekčný moment, ktorý plánujem aj využiť.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.6.2015 13:32
podla mna elekcna astrologia a mundanna astrologia nie je to iste... elekcna ma blizsie skor k horarnej astrologii a obidve maju specialne pravidla...napriklad pravidlo void of course, separativne a aplikativne aspekty a podobne....
mundanna (atmosfera v ovzdusi) ma podla mna zas blizsie ku klasickym horoskopom... ale suhlasim s tym, ze tu konjunkciu venusa/jupiter by malo citit aj mundanne...-PUH-
neznámy
neznámy | 30.6.2015 13:41
urcity vplyv tam moze byt aj z tej konjunkcie slnko/mars, aj ked ten orbis je uz dost velky... ale nerovizita moze suvisiet aj s merkurom v blizencoch, ktory je dost vzdialeny pred slnkom (prometheus)...a v opozicii s lunou... a urcite ma vplyv aj to, ze su dost aktivizovane marsovske midpointy...napriklad teraz je slnko v kvadrature na mars/pluto... merkur v kvadrature na mars/saturn...
martinbd
martinbd | 30.6.2015 13:44
no áno, nie je to to isté, ale myslel som to takto, napríklad niekto vyrazí ráno na cestu, tak už funguje aj elekcia na tú rannú cestu, alebo čokoľvek dnes človek začne, tak by to malo mať otlačok toho, čo je na nebi. Ale ak to nie je niečo výnimočné, tak asi stačí pozerať len aspekty Mesiaca, a ten Mesiac v opozícii na Merkúr by mohol zodpovedať nervozite od rána, ale teraz sa už sperauje a blíži sa k Venuši s Jupiterom, takže do večera bude super.
vevuska
vevuska | 30.6.2015 13:57
heh... ja by som to laicky vysvetlila tak, že vždy pred splnom je človek trošku podráždený :D Väčšina ľudí v okolí splnu nespí a tým pádom sú nevyspatí a podráždení. A spln bude 2. júla. Navyše idú prázdniny. :D
neznámy
neznámy | 30.6.2015 17:31
Taky jsem nervózní...nebo spíš víc podrážděná...
Zdá se že ne až tak nevysvětlitelně x)

Astrologicky bych řekla že by to mohl být ten blížící se úplněk ovlivněnej na straně slunka marsem a na straně luny plutem...
neznámy
neznámy | 1.7.2015 22:01
nie len nervozni... dost sa toho aj serie... len neviem preco.
milan08
milan08 | 2.7.2015 11:58
mate pravdu,nezda je to tak sme nervoznejsi hadavy,to tie nove energir co dopadaju na zem,este niesme plne na ne pripraveny!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...