mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Neptún vo Vodnárovi

neznámy
neznámy | 12.8.2011 10:07
Posledné dni a týždne sa v celospoločenskom meradle odohrávajú udalosti, ktoré sa dajú stručne nazvať ako chaos.
Akoby sa svet ocitil v bode, z ktorého nie je vidieť ani dopredu ani dozadu.
Týka sa to ekonomiky tak ako aj spoločnosti.

V tomto období sa vracia Neptún zo znamenia Rýb do znamenia Vodnára, čím sa na pár mesiacov upriami jeho energia, ktorá je hlavne o zjemňovaní, ideáloch, či v horšom prípade o ilúziách a o únikoch z reality, na spoločenské a politické aktivity, nové technológie a na projekty zamerané do budúcnosti.

Tak to vypadá, že Neptún v znamení Vodnára sa prejavil v horšom prípade.
Dajú sa vypozorovať ešte ďalšie astrologické súvislosti so súčasným dianím vo svete?
neznámy
neznámy | 15.8.2011 06:55
mozno je to tak, ze Neptun neborak sa snazi upriamit energiu sam na seba, a ako je vsetko nezvladnutelne a uplne v uplnom chaose a pritom by malo byt kazdemu jasne, ze navrat Saturna aj tak nikto neobalamuti:) inac sorry za toto intro ale viselo to tu take samucicke a odborna nota nikde:))co si kto zaseje tak aj ma:)
neznámy
neznámy | 15.8.2011 08:16
tak je tam toho viac...napriklad kvadrat Pluta na Uran (vladca Vodnara)...tento aspekt je velmi ojedinely, kedze ide o najvzialenejsie planety, ktore do urciteho aspektu sa dostavaju v dost riedkych cykloch....taky Uran chce reorganizovat Plutove aktivity (mocenske struktury, diktatury, potlacanie), co vdaka napatovemu aspektu sa nezaobide bez skrabancov...navyse Pluto zas moze Urana (technologie, politika...) zneuzivat pre svoje mocenske ucely a masovu demagogiu....a navyse sa Saturn blizi do trioktilu s Neptunom....
neznámy
neznámy | 15.8.2011 09:23
navyse sa Saturn blizi do trioktilu s Neptunom....

Môžeš tento aspekt nejako objasniť, čo približne prináša?
neznámy
neznámy | 15.8.2011 09:41
je to v podstate stres ci konfrontacia reality, ci tvrdych pozemskych zakonov (Saturn) s idealmi, iluziami (Neptun)...proste "vesmir" nas moze roznymi udalostami nutit, aby sme si dali dole ruzove okuliare a trosku sa uzemnili...moze to aj znamenat sustredenie pozornosti skrze nejaku raznu udalost na socialne pripady (Neptun)...
neznámy
neznámy | 15.8.2011 18:38
moze to aj znamenat sustredenie pozornosti skrze nejaku raznu udalost na socialne pripady (Neptun)...

>> Tak to povstanie londynskych gangov by na tuto situaciu celom sedelo
neznámy
neznámy | 16.8.2011 18:33
londynske gangy nie su vyjadrenim socialneho nepochopenia alebo tzv. socialne pripady ale prikladom rozmaznanej mladeze, ktora uz nevie co so sebou a nema nijake smerovanie, je to taka sucasna hip hopova mladez co nema co povedat, tak aspon takto upriamuje pozornost na seba:)
neznámy
neznámy | 16.8.2011 18:46
To je pravda, ved nerabovali obchody s potravinami, ale s elektronikou a znackovym oblecenim. A potom to rozpredavali cez net.
Ked pred par rokmi rabovali na Slovensku nasi romski spoluobcania, tiez nebrali maso a chlieb, ale cigarety a alkohol.
V Europe sa dnes skutocne nehladuje, to je problem tych casti sveta, o ktorych sa vela nehovori.
neznámy
neznámy | 16.8.2011 19:04
ano pretoze media a informacie a vsetok hluk je okolo cloveka zapadnej civilizacie okolo jeho prav, ega, spolocnosti, uplatnenia, vztahov a to, ze niekde ludia ziju ovela jednoduchsie a mohli by mat problemov vyse hlavy a ajtak nemaju, to si nikto aztak nevsima, lebo je to prilis alternativne alebo aj mozno zdrave a rozumne a velke masinerie obchodu potrebuju spotrebitela v akejkolvek oblasti trhu, a ta hip hopova mladez je obrazom toho...to moze znamenat aj to, ze financna kriza sa tyka viac ludi, ktori nikdy nevedeli hospodarit, co potrebovali byt centrom, znackovo opuncovani.. alebo obycajny bezny clovek mozno sa ma lepsie v krize, lebo nevlastni media, ktore vytvaraju obraz velkeho konca sveta, lebo treba zachranovat banky, ktore tiez nevlastni bezny clovek a taky co vie setrit z nich ma aj tak figu borovu, ale taky, co zil v uveroch na nich zavisi, takze aj tak podpora statu ma byt nekonecna?teda kto je v krize, ti co zili vo fiktivnom kapitale spekulacii alebo ti, co zili v striedmosti a nadalej tak planuju:) myslim, ze aj o tom bol film cista dusa, clovek co dostal nobelove cenu za ekonomiu ju dostal preto, lebo vedel aky je vyznam bezneho obycajneho cloveka, spotrebitela, mozno bezcenneho z vlastneho pohladu, no ajtak sa bublina nemoze presuvat donekonecna, lebo ten naslabsi clanok predsa len ovplyvnuje tak vela a je taky dolezity:))))
neznámy
neznámy | 16.8.2011 19:09
Dnes som citala vyjadrenie isteho americkeho ekonoma a povedal, ze Marx mal pravdu, v tom, ze kapitalizmus znici sam seba.
neznámy
neznámy | 16.8.2011 19:16
ja by som poznamenala, ludia, co sa tvaria ako velki kapitalisti mozu skonzumovat sami seba, lebo uz nevedia kam zkonopy a ako zachranovat svoje nekonecne fiktivne kapitaly, neviem preco, mam vyrazny pocit, ze obycajneho cloveka sa tato kriza netyka, dokonca, ze sa mu polepsi, lebo klesnu katastrofalne nezmyslene ceny nehnutelnosti a mozno aj vsetkeho v konecnom dosledku, kedze je ten obycajny clovek taky dolezity a niekto chce predavat, tak musi byt aj ten, co nakupuje:)
neznámy
neznámy | 16.8.2011 21:25
To ze ci kradnu kvoli chudobe ale si len chcu vybit zurivost a nieco pri tom zarobit je nepodstatne. Socialny problem to je a tam miery vyznam toho aspektu :-)
neznámy
neznámy | 16.8.2011 21:26
vacsina z tych ludi bola zamestnana, v com chapes socialny aspekt medzi nimi ty?:)
neznámy
neznámy | 16.8.2011 21:32
jaj aha, myslis ako Neptun ovplyvnuje socialne spravanie, no ano urcite vrstvy obyvatelstva mozu byt znudeni k smrti zo zivota a nevedia co so sebou, to je pravda:)
neznámy
neznámy | 16.8.2011 21:45
Nevravim, ze je ich spravanie dobre alebo logicke, no socialny problem je vsetko co narusuje normalne spoluzitie ludi. Pokial sa ten aspekt da takto interpetovat, ja som sa len chytil jednehj vety .. :-)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...