mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Neptun v trigone s Venusou

neznámy
neznámy » joulutahti | 5.8.2014 06:15
O tom kde budeš pracovať by sa dalo niečo zistiť podľa VI. domu a niečo naznačuje aj Merkúr. Ten silne obsadený VIII. dom skôr naznačuje napr. Slnko - zisk z dedičstva, Venuša v VIII. dome môže byť aj zisk z uzavretia manželstva, ale aj tam si treba všímať, ako sú aspektované lebo napr. ak sú zle aspektované tak je to opak dedičské spory, uzavretie manželstva s márnotratným partnerom.
neznámy
neznámy » joulutahti | 5.8.2014 06:15
joulutahti
joulutahti | 5.8.2014 09:07
ok, tak vdaka, ze si ju tam nasiel ;)
neznámy
neznámy » joulutahti | 5.8.2014 11:34
Ešte som tam chcela doplniť, že Slnko v VIII dome (u ženy) znamená pravdepodobne manžela alebo otca (mužov) - čo by mohlo znamenať, že manžel bude z činný v oblasti VIII. domu a v spojení s Jupiterom môže byť aj významný, ale všetko závisí aj od ďalších aspektov. Postavenie ženy znázorňuje Luna.
A o tom ako sa bude vyvíjať kariéra lekárky, môže byť ešte niečo aj v X.dome.
joulutahti
joulutahti | 5.8.2014 11:51
uz mam aj specializaciu naznacenu (aku som chcela :D), lebo uvazujem len o pediatrii a mam vladcu 5.domu (deti )mars v 6. dome...cize kazdodenna praca...+ MC v panne (=zdravotnictvo) a vladcu merkur v 9.dome v levovi...co vraj tiez znaci deti skor ako profesiu...takze fajn...Inak to slnko je tak na rozhrani 8-9...a tym padom neviem,ci mam zvyraznenejsi ten osmy dom(s Jupiterom a venusou) alebo deviaty (s merkurom, mesiacom)...a co sa tyka toho manzela, tak v mojom pripade to bude asi profesijne rovnako zamerany clovek ako ja...:)
neznámy
neznámy » joulutahti | 5.8.2014 15:25
Ak je v IX.dome merkur a mesiac tak to sú možné aj dlhšie pobyty v zahraničí,
tiež schopnosť niečo úspešné napísať - knihy. Mesiac v IX dome naznačuje aj pozitívne zmeny v živote, také preorientovanie sa napr. aj v náboženskom smere.
Mars v VI. dome ak je dobre aspektovaný dodáva aktivitu v práci, aj možnosť vypracovať sa k postupu, k dosiahnutiu vedúceho postavenia,
MC v Panne sa k lekárom hodí.
Keď budúci manžel bude tiež lekár, je možné, že nejakou spoluprácou s ním dosiahnete väčší zisk, niečo dobre vymyslítem napr. s.r.o.
joulutahti
joulutahti | 5.8.2014 18:26
mars mam velmi dobre aspektovany...napr. o.i. aj trigon na MC, a tiez mam aj tu planet.konfig.radlo ,kde je mars sucastou, tak hadam to bude dobré ;)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 5.8.2014 19:20
Mám ako dieťa :) Február 1994 až október 96. Takže som mala 8 až 10 rokov. Venuša je vládkyňa môjho 4. domu a nachádza sa v 10. dome (možno 11. dome)... Netuším, čo bolo :D. Tretiačka až piatačka na základnej škole... Viem len, že 6. ročník som už chodila na inú základnú školu - zo štátnej na cirkevnú :) Ale to zrejme nesúvisí :) Neviem, čo sa dialo v mojom citovom živote, keďže som bola dieťa, ale každopádne som si vychutnala kvadrát medzi februárom 2008 až koncom januára 2010... rok 2008 bol u mňa prelomový v tom, že som zoštátnicovala, zamestnala sa, stala som sa krstnou a opustil ma partner... Venušu teraz riešim už z hľadiska Saturna, tak dúfam, že zocelí, čo Neptún zožral... ale keďže v natíve ju nemám nijako poškodenú, naopak v súlade s Mesiacom, verím, že to sú konštruktívne vplyvy... Čo som si ale teraz celkom neuvedomovala, je to, že som hudobne založená a medzi 12. a 15. rokom som rozbehla klavírne hodiny, potom som na to zanevrela (však puberta, iné záujmy), a teraz som už niekoľko možno rokov rozbehnutá v sťahovaní nôt a akordov, že keď príde na to čas, idem oprášiť staré noty a učiť sa to odznova.... Takže dúfam, že okrem vzťahov sa opäť umelecky rozbehnem...okrem iného sa dosť venujem nákupu nového oblečenia, aké som doteraz nenakupovala... asi je to vekom :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » joulutahti | 5.8.2014 19:26
Zaujímavé, ja to mám naopak. Ja som sestrička, vládcu 6. domu (Koza) mám v 5. dome (Saturn). MC mám síce v Baranovi a vládcu Mars v 6. dome (zdravie, choroba, každodenná služba), ale mám v Panne Lunu na konci 2. domu (zarábanie).
V mojom 8. dome je Jupiter, ktorý vládne tiež 5. domu... Ale ja s deťmi nemám nič spoločné, nechcem veľmi s nimi pracovať (sama vyzerám ako dieťa :/), ani nemám svoje vlastné zatiaľ... takže ja to zvalím, že možno budem inak kreatívna.
joulutahti
joulutahti » Žabkažabulienka | 5.8.2014 19:36
s tym vyzorom a pracou s detmi nestras, ja v 24 rokoch podla svojej mamy vyzeram tak na 17-18 a uz asi 4x sa mi stalo, ze ti, co ma vôbec nepoznali, mali problem urcit , ci som plnoleta alebo nie...-ROFL- tak dufam,ze sa medzi tymi detmi na oddeleni nestratim (biele oblecenie to u mna isti -COOL-) .Inak tiez mam lunu v panne...a Jupitera povyseneho ci ako, lebo je v rakovi...exaltacia sa tomu hovori?
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » joulutahti | 6.8.2014 22:27
Ja mám Jupíka zas v Rybách ako pápež :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...