mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Neptun v sextilu s Marsem - tran.

neznámy
neznámy | 24.2.2017 23:19
Ahoj, lze pocítit tento tranzit? může mi pomoct? Bude trvat do půlky března.

Jak byste ho vyložili..( Neptun Ryby na Mars v Býku )

K tomu mám Pluto v sextilu na MC v Rybách (tranzitně)
martinbd
martinbd | 25.2.2017 10:31
áno :)
neznámy
neznámy | 25.2.2017 16:42
podla mna sextily su dost slabe aspekty, nie kazdy ich citi, ak nejaka transpersonalna planeta tvori aspekt na radix... a v com by si chcela pomoct??? lebo toto je skor aspekt, kde sa clovek uci zachadzat z jemnymi energiami...
neznámy
neznámy » martinbd | 26.2.2017 00:28
Opravdu? A jak?
neznámy
neznámy | 26.2.2017 00:38
Ano..Taky si myslím, že sextil je slabší, ale třeba může jemnými energiemi být prospěšný tam, kde nic silou a vypětím nezmohu.. ale třeba taky ne..pravda je, že se mi víc zdají sny.. a taky když krom Neptunu mi jde i Pluto v sextilu na MC.. třeba to ten Mars od Neptunu posílí.. s pomocí - tak různě jsem skromná .. Říkám si, zda ten sextil mezi Marsem a Neptunem není náhodou pomoc nějakého muže.. jde o zalezitost, kterou musím rozseknout..Konkrétnějš možná sz.
joulutahti
joulutahti | 26.2.2017 20:16
mala som pred časom tento aspekt do 6.domu, k tomu Pluto v trigone na MC, mám pocit, že ten druhý aspekt to totálne prerazil...i keď práca + kariéra sa kombinujú viac-menej...btw, Pluto v harmonickom aspekte nie je zárukou dobrých časov ako som stihla pocítiť -LOL-
neznámy
neznámy » joulutahti | 26.2.2017 21:15
Mars v 6.d? :-) no pravda, že PL trigon MC mi taky dal zabrat, doufám, že si ho c nějakým nepletu, joo asi pletu.. :( šlo o Saturn trigon MC... mrknu na tranzity... to bylo náročný, člověk by si řekl, super, to Tě podrží, ale bylo to pracovně hodně vysilujici období :-) ale dobrá zkušenost, sklon k potlačení emocí a dokončení těžkýho úkolu.
martinbd
martinbd | 26.2.2017 22:21
To záleží od toho, v ktorom dome je Mars a Neptún v radixe a ktorým domom vládnu.
Pluto sextil MC je kľúčový tranzit, teda ak máš presný čas narodenia.
neznámy
neznámy | 26.2.2017 22:54
Rudoch v sextilu s Venusi nebo Neptunem zjemnuje surovost Marta..Pri tranzu hadam,ze by mohl bejt zajem o vybiti se kulturne,treba navstevou vystavy,namalovat si neco na neco,usit si neco,vyrobit a vymodelovat neco,jit na brisni tance,jit tancovat..Nejak se angazovat v umeni,bud jako prijimac nebo jako vysilac..Pri tomhle se mi to zda jako vyhoda kdyz je chut pohladit si dusi umenim nebo necim co vyzaduje imaginaci a emotivnost a ucast a cit,nebo kdyz se potrebuje zhmotnit nehmotny,treba kdyz skladatel potrbuje neco slozit a u kvadratury mu to neslo,rozpadlo se pod rukama jak tlacil,tak ted by to jit mohlo..:DA protoze je to na dyl,tak me napadl tip treba malovani na hedvabi a to se pak da jako darek,nebo par hodin na keramice..Tenhle pozitivni a tvurci aspekt by se nemel promrhat jenom prizemnima vecma..Vsechno Neptunovske Mars akci rad podpori..
neznámy
neznámy » martinbd | 27.2.2017 00:40
11 d Mars v Býku a Neptun je v Rybách v 10.d.. :( já teď nevím kterému domu Mars vládne.. síla co.. no a Neptun vládne mému 9. a 10.d...

Mám vcelku přesný čas narození
neznámy
neznámy | 27.2.2017 00:41
No Ty ses mi rozjela :-))) něco ubatikuju, ok? :-D

Díky za zajímavý pohled na tranzit :-D
neznámy
neznámy | 27.2.2017 00:42
Furt někoho tahám na Sen o noci Svatojánské a nikdo se mnou nechce jít :) (to jsem si vzpomněla)
neznámy
neznámy » martinbd | 27.2.2017 00:42
V čem se Ti zdá klíčový?
martinbd
martinbd | 27.2.2017 07:14
Tak všeobecný význam Mars sextil Neptún je, že tá vôľa, ktorá je symbolizovaná Marsom je harmonicky ovplyvňovaná Neptúnom, teda napríklad intuíciou, snami, súcitom navonok sa to môže prejaviť ako boj za ideály, sny, alebo že je človek akoby vedený niečím vyšším, také intuitívne jednanie a keďže je Mars v 11. dome, dome priateľov, malo by sa to prejaviť hlavne tam, napríklad intuitívne, súcitné jednanie vo vzťahu k priateľom, zjednodušene, je to priaznivý vplyv na priateľov ale keďže Neptún je v 10. dome a vládne 10. dome je to aj priaznivý vplyv na povolanie takže povolanie sa skrz tento tranzit spája s priateľmi, alebo kolektívom, ale ide o povolanie Neptúnske, takže buď charita, niečo duchovné, alebo umenie, alebo iné "Neptúnske" povolanie. Alebo zjednodušene to môže byť pomoc priateľom. Tých možností je potom veľa a tiež to závisí aj od celku horoskopu. Ale Neptúnske tranzity sú niekedy ťažšie zachytiteľné.

Kľúčové sú všetky tranzity pomalých planét na hlavné osi, keby som mal vykladať tranzity, ale len to podstatné, napríklad predpoveď na 10 rokov dopredu, tak by som všetko zanedbal a vykladal len tranzity pomalých planét na hlavné osi. Ale tam musí mať človek presný čas, niekto si myslí, že má presný čas, lebo to má z nemocnice, alebo od rodičov, ale stáva sa, že pri zrovnávaní času sa ukáže posun, pretože v nemocnici môže byť pre nich posun 5 minút zanedbateľný, (okrem toho, zaznamenávajú v nemocnici prvý nádych, alebo to kedy skončia všetky úkony, alebo čo vlastne? a majú dobre nastavné hodinky, atď. možností je veľa, nie raz som počul aj nesúlad toho, čo tvrdia rodičia a čo je zaznamenané v nemocnici), ale 5 minút už posúva MC o jeden stupeň a ASC môže aj o viac, to závisí od znamenia aké tam je, tým sa môže posunúť udalosť aj o jeden rok. Preto je potrebné robiť rektifikáciu, takže overenie, alebo potom spresnenie času narodenia.
neznámy
neznámy | 27.2.2017 13:17
Vhodná doba k čištění lesních potůčků a studánek, příroda ti bude zpívat, a se svým milým až tudy o nedělích na procházky chodit budeš, napít ti dá, ty v dlaních vodou čirou milého svého napojíš a on pak tebe :)
neznámy
neznámy | 27.2.2017 18:36
kéž by byla čirá.. zní to krásně..:)
neznámy
neznámy » martinbd | 27.2.2017 18:41
jj pomoc přátelům je zjevná, ale to dělám normálně..:)

čas mi možná hapruje o 5 minut.. není jasný zda 45 či 50 ale spíš 45..

v porodnici zapsali úplně blbý čas, máma koukala na hodiny...:)

jak Ti připadá to Pluto v sextilu na MC?
neznámy
neznámy » martinbd | 27.2.2017 18:50
Jinak pracovně se daří. Takže ..to je ok :-)
martinbd
martinbd | 27.2.2017 19:30
Tie tranzity pomalých planét na hlavné osi vnímam ako taký predel. Pluto je o radikálnych zmenách a keďže zasahuje MC a IC, tak by sa tie zmeny mali týkať povolania a rodiny, bývania, ale keďže ide o harmonický tranzit, tak skôr pozitívne, hoci Pluto je stále len Pluto.
martinbd
martinbd » martinbd | 27.2.2017 19:31
ešte som zabudol spomenúť dôležitú vec, že je potrebné brať do úvahy relokáciu.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...