mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Neptún a jeho pôsobenie.

neznámy
neznámy | 10.4.2014 14:43
Neptún neprejde zverokruhom za jeden ľudský život, a preto sa spája so skúsenosťami, ktoré bývajú nové a neisté. Cez jedno znamenie zverokruhu prechádza 14 rokov, takže to znamená, že veľa z nás ho bude mať v tom istom znamení, ale nie v tom istom astrologickom dome. Neptún v domoch nám ukazuje v ktorej oblasti by sa mohli prejaviť naše ilúzie a (seba)klam a preto je veľmi dôležité, aby sme sa vystríhali pripútaniu a závislosti, ktorá sa objavuje, ak kladieme seba na prvé miesto. Rada by som vedela, že ako vnímate Neptún a ako sa u vás prejavuje.
Ďakujem :).
neznámy
neznámy | 10.4.2014 17:48
Zrovna jsem premyslela nedavno nad zalozenim tehle diskuze, pak jsem si vzpomnela, ze jsem uz podobnou kdysi zakladala, tak davam do placu :-)

http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/neptunske-tranzity/

Jinak mam ted tyhle tranzity: Neptun trigon Saturn, Neptun kvadrat Uran. Budou trvat do zari. Pripadam si uplne svihla, nesoustredena (coz mi vadi nejvic). Z druhe strany se uvnitr me po dlouhe dobe vytvoril prostor pro sneni o vecech, ktere bych chtela zrealizovat... Jinak mi jde 3. domem, ale nevim jak ho tam zapasovat...
neznámy
neznámy | 10.4.2014 17:57
Ahoj :) Skôr som myslela Neptún a jeho postavenie v radixe. Ale aj tak ďakujem za odpoveď.
neznámy
neznámy | 10.4.2014 18:10
Aha, promin, vidis co mi ten Neptun dela? :D Jako vubec se nesoustredim.
No, kazdopadne na otazku ohledne radixu ti muzu odpovedet.
Neptun mam ve Strelci v 1. dome. V sextilech na Merkur-Pluto-Slunce + Lilith.
Teprve az u prechodu tranzitniho Pluta jsem pochopila co mi do tohoto domu vnasi za energii. Neptun v 1d jen sni o snech. Je tam takove to: "Kdyz to ma byt, tak to bude". Jenze v dome sebeprosazeni takhle fungovat nejde. Je treba nejaka ekšn, jinak budu sedet doma za peci a nic nebude. V podstate ohledne sebeprosazeni se mi nic nehodi, porad mam pocit, ze tohleto neni pro me, tamhleto neni pro me. Porad bych chtela delat neco pri cem se citim skvele, prirozene. Nejak se mi to neslucuje s tim, ze je treba nejakeho usili. Jak tam sel ten Pluto, tak jsem najednou citila obrovskou silu, vedela jsem co delat a udelala to. Takze ohledne Neptuna mam pocit, ze musim jit proti tomu pocitu pohodli a rozplyvani se a neco delat, akorat v tomhletom sektoru jaksi nevim co a kdyz uz bych vedela, tak nevim jak to provest.
A v tom tkvi zakladni rozdil napr. mezi clovekem s Plutem v 1d. a clovekem s Neptunem v 1d. Mam kolem sebe hodne lidi s Plutakem v 1. baraku, asi nahore vedeli, ze potrebuju ukazat nejaky smer.
neznámy
neznámy | 10.4.2014 18:47
Trafila si klinec po hlavičke...mám pluto v 1.dome a okolo seba ako partnerov samé neptúnovské typy.......neskutočne ma vytáčajú a cítim sa ako učiteľka,alebo chronicky prísna matka-ROFL-
neznámy
neznámy | 10.4.2014 18:58
Mám ho v 6.d., což by mělo mj. znamenat, že můj organismus velmi citlivě reaguje na to, co do svého těla dostávám. A to je trochu zvláštní, protože nic takového nevnímám. Vždy tady obdivuju diskuze o zdraví, když někdo popisuje, jak udělal to, či ono a hned se cítil líp....Já se tedy se cítím pořád tak nějak stejně a docela dobře za předpokladu, že se vyspím. Lidi často taky říkají, že když přestali jíst maso, cítí se hned lehčí, je jim líp. Mně není ani líp ani hůř, i když jsem ho jíst přestala. Můžu si dát k obědu zeleninový salát, nebo čokoládu, cítím se stejně....Prostě nepřipadám si nijak neptunsky vnímavá ke svému tělu. Mám určité doktory nevysvětlené bolesti od dětství, to je jediné, co je asi neptunské.
Co velice sedí je nepraktičnost, chaotičnost v běžných denních věcech, vždy se snažím utvořit si nějaký systém, např. v ukládání věcí, ale jsem ho schopná dodržovat tak týden a potom zase všechno ztrácím, hledám...to je hrozná vlastnost, nevím, jak se jí zbavit.
Dost silná potřeba pomáhat, i práce v takových profesích, to sedí.
neznámy
neznámy | 10.4.2014 19:26
ahoj.mam neptun v kozorozcovi,v piatom dome.iluzie v laske,sklony k platonickym milostnym vztahom tak to je presne o mne.unik z reality k alkoholu a hracim automatom aj tym si presiel.neptun v napati so slnkom mi dal ze budem podvedeny,tak sa staň.stastny som to clovek
neznámy
neznámy | 10.4.2014 21:17
Mám Neptún Škorpiónovi v deviatom dome, na hrote grand trigonu. Je v trigóne s Chironom, Slnkom, Lunou, Jupiterom, v sextile s Uránom a Plutom.
Práve mi cez neho tranzituje Saturn.
Tranzitujúci Neptún mi sedí na Merkúre a tvorí seskvikvadratúru na Lunu.

Nič sa mi v poslednej dobe nesníva, nič v poslednej dobe neviem a ničomu nerozumiem.
A som podozrivo uzemnená a pragmatická.
Kým sa ten Saturn z môjho Neptúna nepohne, nebudem vedieť ani ako sa volám. -ROLL-
neznámy
neznámy | 11.4.2014 23:08
Veľká vďaka všetkým za odpovede.
neznámy
neznámy | 12.4.2014 15:15
Tak neptún mám ho nasackovaneho v piatom dome sextil pluto 3Dom v piatom mám aj vertex no milujem zábavu a milostné pletky ako spieva robo "daruj mi jednu noc daruj mi všetky zmätky a pletky to je môj signál o pomoc" vyskúšať všetko čo sa týka vzťahov ale takých tých ešte nezrelých ktorý ešte niesu v 7 dome no a hlavne rada komunikujem cez text písanie básničky možno to ma na tom baví viac ako to potom.veľmi rýchle sa zamilujem,nastal zlom v tomto keď mi pluto prechadzalo cez piaty konj neptún nezanevrela som na zábavu ani na flirt len už si dávam pozor do koho sa zamilovať:D
neznámy
neznámy | 31.7.2017 09:39
Mám Neptún v 1 dome :) U mňa je to tak ,že ja viem čo chcem sem -tam :) ale je lepšie snívať s otvorenými očami :) niekedy si pripadám, akoby mi nikto nerozumel :)
fiohattu
fiohattu | 31.7.2017 13:15
Pred pár dňami som spomínala, že Neptún vôbec nevnímam, že ho neviem rozoznať čo vlastne robí a ako sa prejavuje v reálnom živote...
Mám ho v 12. dome v native a terazky si tranzituje 3. domom teda je doma ;)
neznámy
neznámy | 6.8.2017 12:58
Já mám neptuna ve střelci v 8 domku a ted´mi tranzituje 1 domkem, zrovna mi zkončila první otočka tranzitu neptuna v trinu na venuši v raku do 5 domku, příjemné období, hodně tvořivosti, zábavy a vnímání krásna ve všech oblastech.....Zároveň mi jde neptun v konj. na asc. myslím, že mám i růžové brýle a chci vidět spíše to pěkné, taky mi už půjde neptun v kv. na moji blíženeckou lunu, tak jsem zvědavá jak to vše dohromady budu vnímat, zároveň mi půjde i uran v kv. na slunce-ROLL-:)
neznámy
neznámy | 6.8.2017 22:48
Neptun konjukcia slnko v 7. Dome iluzie vo vztahoch-PUH-
neznámy
neznámy | 3.10.2017 13:57
presne,ja sa konfliktom a nie pekným situáciám pre mňa vyhýbam celý život :)
neznámy
neznámy | 4.10.2017 08:35
Aj Marilyn Monroe mala Neptum v 1 dome ako my :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...