mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

NEHODOVOST V HOROSKOPU

neznámy
neznámy | 1.3.2015 11:37
Včera v noci sa mi stal doma náhly úraz, nič vážneho, len som si prerazila hlavu o dvere, keď som v noci nemohla spať a behala som po byte. Zostala som z toho dosť v šoku, mierne otrasená tým nárazom do hlavy, keďže krvácalo to strašne a musela som ísť s tým na pohotovosť. Mám Ascendent v Baranovi, vládne mu Mars vo Váhach v 6. dome v konjunkcii s Mesiacom a Desc., opozícia na Asc.Čiže náchylnosť k úrazom a prudkým bolestiam je u mňa dosť možná, hlavne hlavy, keďže Baran ovláda hlavu. Doteraz sa mi však nič vážne našťastie nestalo, nikdy som ani nemala nič zlomené, tak by ma zaujímalo, aké konštalácie to mohli spôsobiť.
Tranzity mám momentálne tieto: Mars v 12. dom tvorí tesný kváder na Slnko, väčší orbis má v trigóne s natívnym Uránom (8. dom). Tranzitujúci Urán taktiež v 12. dome, veľmi tesný sextil, trigón na Severný a Južný uzol (2. a 8. dom), voľnejší trigón na natívny Urán, tesný kvinkunx na Saturn (7. dom) a kvadratúra na Merkúr (na MC). Ešte som si všimla v čase nehody som mala Slnko v tesnej kvadratúre na Urán. Vládca 8. domu je Jupiter, tranzituje mi teraz v 5. dome, vytvára taktiež tesný sextil, trigón na Sever. a Juž. uzol, voľnejší trigón na Urán a kvadr. na Saturn. Tranzitný Severný a Južný uzol naopak vytvárajú veľmi tesný sextil a trigón na Urán a ešte aj tranzitujúca Čierna luna v 6. dome tvorí tesnú kvadratúru na Urán.
Viem mi preto prosím niekto povedať, čo môže takýto úraz zapríčiniť, resp. aké tranzity mohli k tomu viesť? Ďakujem.
martinbd
martinbd | 1.3.2015 11:50
Od úrazov sú tu Mars a Urán. Kedže to nie je nič vážne, tak by som pozeral rýchle planéty. Mars kvadratúra Slnko, Slnko kvadratúra Urán.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.3.2015 11:56
Hey, ďakujem. Presne na tieto tranzity som myslela aj ja, že to mohli zapríčiniť, zaujímave inak, že mám momentálne toľko rôznych aspektov od Uránu al. na neho a tiež je bohato aspektovaný Južný a Severný uzol a tiež tieto tranzitujúce prvky vytvárajú množstvo tesných aspektov na natívne planéty. Asi som mala mať ten úraz práve teraz. V lunári som nič inak nenašla.
martinbd
martinbd | 1.3.2015 12:21
V lunári pozri, či tam nemáš Mars, alebo Urán v aspekte na hlavnú os. Keď, tak pozri aj relokáciu.
Písala si, že si bola v noci nepokojná, aj to zodpovedá tým tranzitom, aj s tým rozpoložením to asi súvisí. Skús porozmýšľať, či sa na niekoho nehneváš. Takéto tranzity nemusia končiť úrazom.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.3.2015 12:33
Hmm, pozerám môj aktuálny lunár a mám tam Urán v lunári v 4. lunárom dome rovno na IC a vytvára tesnú kvadratúru na natívny Merkúr a MC a tiež IC. Že by to s tým súviselo? Ešte v lunári mám retro Merkúr v 2. dome a tvorí tesný kváder na Pluto. Lunárny Asc. v Strelcovi v konj. s Južným uzlom vo 8. dome. Jupiter vládca 8. dome a lunárneho Asc. vo 8. lunár. dome a retrográdny. To je relokovaný aktuálny lunár na Bratislavu, kde žijem. V čase nadobudnutia platnosti tohto soláru som sa však nachádzala na služobnej ceste v Čechách, tak neviem či aj to treba brať ohľad na to.
Včera inak som mala celý deň hrozne bojovú a agresívnu náladu, od rána mi nič nevychádzalo veľmi silný vnútorný tlak a zlosť som pociťovala, tak asi som si ten úraz hlavy aj sama privolala. -SAD- Hnevám sa vlastne na svoju bezmocnosť, že nemôžem ešte odísť zo svojej práce, lebo finančne si to nemôžem dovoliť a nemám zatiaľ iné riešenie ako tam ostať. Mám dlhodobo ako som už písala tranzit Pluta na Merkúri a MC a Urán vytvára z 12. domu zasa kváder tam.
Díky za postrehy. :)
martinbd
martinbd | 1.3.2015 12:41
Skús pozrieť aj relokáciu na Čechy. Sú asi rôzne spôsoby, ako robiť relokáciu, jeden je, na okamih začiatku lunárneho, druhý je na trvalý pobyt a potom sa dá robiť relokácia tak, že ako sa presúvaš v rámci mesiaca, tak sa ti menia osi. Mne sa zatiaľ osvedčila relokácia na okamih začiatku, ale dobre je asi prezrieť všetky možnosti.
Podľa mňa ten Urán na hlavnej osi tomu môže zodpovedať. IC je ináč domov, bývanie, tak by tiež sedelo, tam sa odohrala tá nehoda.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...