mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

násilí nebo ne?nativni mars uran pluto konjunkce v opozici na saturn

Majka01
Majka01 | 3.2.2015 12:05
zajimalo by me jestli musi jit nutně o zlý násilnický aspekt nebo to muze byt i neco jineho...nativni horoskop:mars uran pluto(panna) konjunkce v opozici na saturn(ryby) ten je v konkunkci s cernou lunou.Diky
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 12:34
Podle všeho je to člověk cca v mém věku (asi ročník 1966?) a mne jenom napadá, že by to mohl být např. dobrý lékař (chirurg), který z titulu svého zaměstnání musí působit jako autorita, musí občas "říznout" do masa, aby pomohl. V jakých domech to je?
Majka01
Majka01 | 3.2.2015 12:40
chirurg to neni...mars uran pluto je v placidusu v 2.dome v campanusu v 1.dome a saturn v placidusu v 8.dome a v campanusu v 7.dome :)
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 12:45
Hmmm, tak každopádně by bylo potřeba vidět celý horoskop, nemyslím si, že to nutně musí být o násilnické povaze, záleží na ostatních prvcích horoskopu.
Teď trochu tipuju - taky by to mohl být řezník....:D
Majka01
Majka01 | 3.2.2015 12:46
ani reznik leda ze by se tak choval k ženám :D-LOL-
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 12:47
:D...však to ber s nadsázkou....
martinbd
martinbd » Majka01 | 3.2.2015 16:32
Tak to je silná trojka, Mars Urán Pluto, ja to beriem tak, že horoskop, to sú určité vlohy, dá sa to prirovnať ku koňovi, niekto dostane silného, tátoša do vienka, niekto pokojného, ide o to, či ho dokáže skrotiť a jazdiť na ňom a nie sa ním nechať ťahať sem a tam. Takže to podľa mňa závisí od sily jeho ducha, či dokáže tie astrálne sily zvládať, preto si nemyslím, že by to musel byť nutne zlý aspekt. Opozícia na Saturn môže znamenať opozíciu voči autoritám, alebo voči niečomu starému, konzervatívnemu. Ale opozícia môže byť aj o spojení protipólov. Otázka je, ako sa dajú konštruktívne využiť dané sily a realizovať daná opozícia, no a to už nie je tak ľahké rozlúštiť, na to by bolo dobré poznať osobne toho človeka.
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 18:53
Keď ide o takého staršieho partnera najjednoduchšie by bolo zistiť prečo sa skončil predošlý vzťah/y/, či sa tam niečo také vyskytovalo.
Majka01
Majka01 | 3.2.2015 19:02
pokud to rekne kdyby neco takoveho probehlo v predeslem vztahu coz pochybuji ze by nekdo z chlapu priznal -WINKIE-:)
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 20:35
Ahoj:)...poznam takéhoto cloveka... nasilnicky typ?...totalna hlupost. Je to kludas. Vie co je to disciplina. Roky pracoval v armade u letectva. Vzdelany a velmi scitany clovek. v manzelstve je nestastny, domace prace zvlada v pohode....myslim tym normalka vari, nakupuje , upratuje. manzelka si na to tak zvykla, ze o nom takpovediac orie a este sa jej nepaci...takze ak by takyto clovek bol nasilnicky typ, tak ju davno zabije. Pluto drzi mars v moci, neda mu sa realizovat, Saturn to z dialky kontroluje.
A mozno Slnko v bykovi ho robi rozvaznym...:)
Majka01
Majka01 | 3.2.2015 20:41
tak to dakujem to sa mi uľavilo -LOL-;)
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 20:50
ja by som skor povedala, ze to bude celkom vyvazene, tym, ze je ta konjunkcia zaroven v saturnskej opozicii....intuitivne by som to skor tipla na niekoho kto ma silnu energiu ale pod kontrolou....plus to spojenie panna-ryby mi tiez nepripada nejak dramaticke
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 20:58
Rado sa stalo...ale neda mi este sa opytat, vychadza mi ze ten tvoj dotycny je Skorpion...je tak? Juzny uzol taktiez v Skorpionovi...taky ludi moc inym neveria...maju pocit ze musia byt pred kazdym vzdy na pozore, a skorpici su ziarlivy aj...nedavaj mu moc prilezitost na nu radsej.:)
Majka01
Majka01 | 3.2.2015 21:07
presne tak jak rikas i to s tim ze neveri atd.-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 21:15
podla mna sa neda z horoskopu povedat, ze ci ten clovek svoju agresiu, aktivitu, cinnost zameriava do okolia alebo ci do vnutra seba. viem o com hovorim, lebo poznam clovek takmer s identickym horoskopom... pokial viem, tak on nie je agresor na okolie... u neho sa to skor prejavuje vnutorne... on sa venuje psychologii, ezoterike a takymto veciam, takze o tejto svojej energii vie. a snazi sa s nou vedome pracovat. horsie to je vsak s ludmi, ktory o tejto konstelacii nic nevedia, nezaujimaju sa o sebarozvoj, ci nemaju dostatocnu davku sebareflexie. povedzme si na rovinu, ze hlavne pre chlapa, je taka konstelacia docela naloz. hlavna muzska planeta mars je v obkluceni divokeho urana a extremistickeho pluta a cele to zoskupenie kontroluje prisny, ale aj tvrdy saturn. ak ten clovek nenajde pocas zivota nejake rozumne ventily, kde by tu hutnu energiu usmernil, tak potom si viem predstavit, ze dokaze byt agresivny...bud k sebe (napr. ze nevie si poriadne dupnut, kazdy ho vyuziva a v nom sa nevedome hromadi zlost, ktora sa moze prejavit napriklad nejakymi zdravotnymi problemami) alebo k okoliu... proste clovek musi najst ventil a musi sa s touto tazkou konstelaciou naucit narabat... ale vseobecne, urcita tvrdost, nekompromisnost, ci drsnost, ci vnutorna alebo vonkajsia, sa pravdepodobne bude v povahe vyskytovat..
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 21:27
Ja som teraz zacala trocha viac citat vyklady uzlov od schullmana a poviem ti ze je to tak vypovedne a trefne, ze mam pocit ze dokazem podla toho odhadnut ludi...
Na mna to teda sedi uplne:)
No prajem ti v tom tvojom vztahu vela stastia...no a ten ascendent tvoj?:) by tiez mohol prispiet k tomu ze ho budes tak trochu stvat a bude sa citit pri tebe menejcenny...viem o com hovorim...zijem 21 rokov so Škorpiónom, ktorému Saturn kvadratuje Mars a ten moj ascendent v Panne pocituje ako moja nenormalna dokonalost versus jeho nemoznost. Vztah nam krachol hlavne kvôli tomu, ze som sa ja nebola ochotna znizit k jeho nedokonalosti-SAD- a lutovat ho kvôli tomu ze si neveri . Vekovy rozdiel medzi vami je dost velky...
A poradim ti este nieco...Ak si to ty na tej profilovke...tak si v ziadnom pripade nemysli ze to ze si krasna a ako Panna mas potrebu byt dokonala...a ze to, ze mas zaujem o mozno prave takéhoto muza...on nemusi v ziadnom pripade vnimat ako svoje stastie...skor naopak...bude ho to frustrovat a nicit. Stale sa moze pytat preco take nieco dokonale chce prave jeho a zabudne si vazit to co ma a uzivat si to. Bude ho trapit to, ze za tym predsa nieco musi byt....moze to aj nikdy nepochopit a tym ta trapit. Lebo ty si zrejma zamilovana a netrapis sa preco...no on ano a velmi...ver mi-NOSMILE-
neznámy
neznámy » Majka01 | 3.2.2015 22:01
No inak to Uran+Pluto v opozicii na Saturn ma vela ludi co sa v tom case narodilo (i napr britsky premier d.cameron), no ten tvoj to ma este vygradovane tym Marsom v konj. s Uranom+Plutom. Poznam priklad zeny presne s tymto aspektom hoci v inych domoch, u ktorej sa to okrem uz spominanych charakteristik ozkradluje vo velmi intenzivnej sexualnej energii, v zmysle ze tu energiu co nevie inak vybit vybija sexom a ten berie ako boj o moc resp ze to je pre nu najjednoduchsi sposob ako ziskat moc nad partnerom, a tiez ma slnko v skorpionovi btw..
Majka01
Majka01 | 4.2.2015 13:05
jj to sedí...-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Majka01 | 5.2.2015 21:46
no tak to som presne ja, zenske vydanie, ale najblizsie bol Rudy, vyuzival ma kazdy, dupnut som sa musela naucit, a mam s tym sakra problem, hlavne v praci, saturn je problem vo vztahoch, ale to uz mam za sebou, uran a mars je rychlost myslienok, predchadzala som dobu niekedy, s partnerom sa to ustalilo, ale aj tak som pre vsetkych divna svojimi nazormi, a ludia sa ma vo vseobecnosti boja, ale ja za to nemozem, bojujem s tym, ucim sa vyzerat ako obycajny tvor, lenze oci nepustia, a podprahovo to aj tak vela ludi zasiahne, oni to nevedia definovat, ze preco ma nemaju radi, spravidla rozhovormi a pochopenim sa pretrasformuju take vztahy na celozivotne priatelstva, ja iba hovorim, asi tri az pat hodin v kuse, a jednoducho tych ludi svojim zivotnym pribehom dostanem prestanu sa bat, lebo pochopia, ze som na tom ako oni, a ze im nic nehrozi, pluto bolo o prekroceni hranic seba, zivot prilis slozity, neustale zmeny, ja to neviem napisat tromi vetami, dostala som sa velmi daleko, vysoko, vnimala som smrt, a dobrovolne som odisla z ezoteriky, a uz to nechem nikdy zazit, lebo ma to nerobilo stastnou, ale v tej dobe ku mne vsetci chodili ako komare za svetlom, lenze ja som trpela, dusevne, ale aj financne, take nieco sa neda zazit v normalnom zivote, v praci, predchadzala tomu riadna priprava, skoro trojrocna, odputanie sa od vsetkeho, aj hmotneho, ostala mi len obcianka, tu policajti nechceli, za ten luxus sebavzdelania budem platit na dochodku, momentalne mam Lillith v prvom dome, zivotne rozhodnutia, ak ich neurobim sama, tak doslova ku mne priskacu, tak cakam........xixi, odskusane, uz som to zazila viackrat, taky ludia ublizia iba ak sebe, druhym skor nevedome, ak vedome, tak nie fyzicky, to urcite nie, Pluto je skorpionske, ale skor je o tom, ze im ublizuju partnery, samozrejme zalezi aj na ostatnych planetach, ale ja ako zena som tam mala rozvod, vlastne je to celozivotne

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...