mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Napäťové aspekty Jupitera v tranzitoch

neznámy
neznámy | 9.12.2017 17:49
Vnimate Jupitera ako skutočného dobrodeja, alebo je to skutočne len planéta, ktorá všetko nafukuje? Niektorí astrológovia považujú aj napäťové aspekty Jupitera za priaznivé, čiže opozície a kvadratúry.

Úplne konkrétne by ma zaujímal tranzit Jupitera v opozícii s Jupiterom, tesne za ascendentom a v presnej konjunkcii so severným uzlom. V radixe mám Jupitera na descendente na južnom uzle.

Pre upresnenie: Hľadám si nové pracovné zaradenie a napadla ma jedna oblasť, ktorá ale neviem, či nie je nad moje sily a moje sebavedomie a očakavánia môžu byť prehnané, ako to u Jupitera býva zvykom.
martinbd
martinbd | 9.12.2017 17:59
Pravidelne sa stretávam s tým, že ak je Jupiter v tranzitoch v disharmonickom aspekte, tak môže otvárať nové možnosti, ale môžu byť falošné, Jupiter v tomto aspekte tiež prináša zradu. Občas to môže byť aj pozitívne, alebo príjemné, napríklad v aspekte na Mesiac, Venušu to môže byť sklon k lenivosti, pôžitkárstvu, takže to akože nie je nepríjemné, ale môže to škodiť zdraviu. Tranzity Jupitera ale nie sú až také dôležité, až ne niektoré výnimky.
neznámy
neznámy » martinbd | 9.12.2017 19:33
Dakujem pekne za odpoved :-)

Ano, presne tohto sa bojim, ze su falosne a nic z toho nebude.
Ale zaroven je tam ta konjunkcia so severnym uzlom, co je opat uplne ina kvalita.
neznámy
neznámy » martinbd | 12.12.2017 00:59
mně při Jupiter opozice mé Slunce hodně pomohl otec.. Prostě pomoc otce..:) zajímavé
neznámy
neznámy | 14.12.2017 18:56
jupiter je hlavne o poznani...pri jeho tranzitoch clovek spozna, ze naco ma a naco nema... vseobecne opozicie maju dvojaky charakter...bud sa naplni nejaky cyklus a je potrebne zmenit smer jazdy (u jupitera ide o polovicu 12 rocneho cyklu) alebo naopak clovek ziska nejake osvietenie (symbol opozicie je Spln), ktore ho moze dorazit...
osobne v mojom horoskope je zatial jupiter urcite dobrodejom...lebo jak pozitivne, tak napatove aspekty som v drvivej vacsine prezival velmi dobre...
neznámy
neznámy | 15.12.2017 20:05
No konkretne budem mat tranzit Jupitera v kvadrature na MC este ... a pokusam sa rozbehnut nove zamestnanie, v ktorom zatial nie som doma a vo februari nastupujem na kurz. Tak som zvedava .... ak mi to nevyjde, netusim, co budem robit.
neznámy
neznámy | 16.12.2017 16:50
urcite by som skusal dalej, jupiter ti da poznanie (mas ho aj v solary na ascendente), ci tymto smerom sa uberat alebo nie... na druhu stranu by som uvazoval aj o pripadnej alternative, ak by ti toto nevyslo, lebo vo februari mas aj zatmenie slnka na 27° vodnara, co ti bude robit presne kvader na tvoje slnko ako vladcu MC... ale nebal by som sa, ci uz to dopadne tak ci onak, lebo ty vies perfektne nemecky a to maju ludia velku vyhodu pri hladani prace;)
neznámy
neznámy | 16.12.2017 17:08
Rudi dakujem za odpoved :-) V tomto obore si pracu prave hladam ... nechala som sa otestovat v jednej prekladatelskej agenture, ale preklad pre nich nebol dost perfektny, tak chcem ist do Blavy na pripravny kurz prekladatelstva, ktory konci v juni, vtedy mi aj konci tento tranzit, kvadratura Jupitera na MC. Inak presne na 23 stupni bude retrogradny a ja mam MC na 23 stupni leva. Sama som zvedava, ake to teda bude poznanie .... a vsimla som si este, ze mi ide progresivna luna prave do 9. domu. Uz vybieha z 8. domu chvalabohu ... A to s tym zatmenim je zaujimave, toto si vôbec nesledujem.
neznámy
neznámy | 19.12.2017 18:09
v juni budes mat aj novy solar, kde ascendent je v strelcovi, vladca asc tvori sextil na tvoju radixovu lunu, ktora vladne 9.domu a vladca MC solaru (aj 9.domu) venusa je v konjunkcii s lunou, ktora moze si v solary ponechat aj vyznam z radixe, kde ako spominam vladne 9.domu... a ked aj direkcne luna prejde do devinky, tak je tam vela znakov, ktore by hovorili o tom, ze sa ti to moze podarit...len to zatmenie ma matie, ale to bude znacit nejaky stres, ci potrebu sa presadit v konkurencii, ci nieco podobne... -PUH-
Plutonie
Plutonie | 19.12.2017 19:32
Opozice mají v sobě možnost a docela hodně energie. Chce to využít. Nebát se.
neznámy
neznámy » martinbd | 27.12.2017 10:38
Mne čeká jupiter tranz.v 8 d. v kvadrátu na merkura ve lvu do 6 d. a marse ve vodnáři do 12d., píšeš, že může otvírat nové možnosti, které mohou být falešné a že může přinášet i zradu, no jsou to padající domky.....-SAD-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...