mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Najhorsi a najlepsi tranzit :)

neznámy
neznámy | 5.2.2012 19:15
Aky je podla Vas najlepsi a najhorsi tranzit? Alebo aky bol ten Vas najlepsi a najhorsi tranzit co ste doteraz prezili? :)
neznámy
neznámy | 5.2.2012 23:47
tak na tuto otazku ti viem odpovedat celkom presne a dokonca ti spravim z toho aj taky minirebricek:)...aj ked slovo "najhorsi" ci "najlepsi" nevystihuje uplne podstatu...skor by som to nazval "najneprijemnejsi" a "najprijemnejsi":
takze k tym neprijemnym:
1. tranzit Pluta v kvadrate na moje Slnko - to bolo uplne brutalne obdobie
2. tranzit Pluta v kvadrate na dvojicku Merkur, Venusa - podobne, aj ked to este prebieha, takze tento tranzit sa este moze predrat aj na prvu priecku:)
3. tranzit Saturna cez midpoint Slnko/Luna zaroven kvadrat tranzitujuceho Neptuna na Lunu
4. prechod Saturna cez ascendent

a teraz tie najprijemnsie:
1. seria po sebe iducich trigonov tranzitujuceho Urana a Neptuna z vodnara na moje stelium vo vahach
2. trigon tranzitujuceho Jupitera na Slnko, Venusu a Merkur
3. trigon tranzitujuceho Pluta na Jupiter
4. tranzit Jupitera cez Lunu

a teraz som zvedavy na tvoje tranzity;)
neznámy
neznámy | 6.2.2012 08:44
:) no najprijemnejsi si ani tak nepamatam, snad uran v trigone na slnko, a nejneprijemnejsi co som skoro umrel to bol kvadrat pluta na pluto, to bolo fakt huste... radsej nespominat, ... samozrejme ten kvadrat bol nakombinovany s kvadratom saturna na saturn
neznámy
neznámy | 6.2.2012 14:28
Dobrý deň,
tak moje najnepríjemnejšie a doposiaľ najhoršie obdobie bolo, keď som mala Slnko v kvadratúre s Plutom, zároveň Pluto v kvadratúre so Saturnom, Bod šťastia v kvadratúre s Venušou, Urán v kvadratúre s Asc. a Bodom šťastia. Ďalšie nepríjemné obdobie Slnko kvadratúra Asc, Merkúr a Venuša kvadratúra Neptún.
Tie príjemnejšie obdobia boli v období tranzitov Venuša trigón Venuša, Slnko trigón Jupiter, Saturn, Merkúr. Iné obdobie to bol Saturn a Mc trigón Bod šťastia.
Ďalšie príjemné obdobie Jupiter a Pluto v trigóne s Neptúnom, zároveň Venuša trigón Bod šťastia. Tak to sú obdobia, čo mi najviac utkveli v pamäti a tiež ovplyvnili a zmenili hlavne môj život. Pekný deň prajem. ;)
neznámy
neznámy | 6.2.2012 15:50
zaujimalo by ma, ze ci Pluto bol tranzitujuca planeta alebo Slnko? lebo je rozdiel ak je to Pluto (planeta s pomalym pohybom po zverokruhu) alebo Slnko (planeta s rychlym pohybom po zverokruhu).
neznámy
neznámy | 6.2.2012 16:13
..tak to bol tranzit Slnka cez kvadratúru Pluto asi 3 dni. Tento aspekt môže spôsobiť hlboké a traumatické zmeny, nielen spory a konflikty. Ale zabudla som dodať, že tam bol aj tranzit Pluta cez konjunkciu Neptún. To bolo v čase, keď mojej dcérke zistili 3-srdcovú vadu po pôrode. Niektoré aspekty vtedy skončili v deň jej smrti, ale iné pokračovali. Čo spôsobovalo vtedajšiu hrôzu a jej pokračovanie v mojom živote.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 17:41
Tie plutonske a saturnovske jednoznacne vitazia medzi najneprijemnejsimi :)
Pre mna to tiez boli saturn v akomkolvek tazsom aspekte na ascendet...ako taka brzda, okrem toho, neviem, ci to ma s tym suvis, citila som sa neskutocne skareda a uplne nanic. Aj saturn v blizkosti s plutom bol poriadne husty.
A co sa vam udialo take transformacne ci prevratne v suvislosti s plutom?
No ja mam teraz velmi prijemne tranzity marsu na slnko a mesiac...prekypujem energiou a vsetko ide doslova ako po masle.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 17:52
Hm, najhorsi moj tranzit asi bol Neptun v konjunkcii s Chironom a Jupiterom na mojom IC v kvadrature na slnko, vtedy mi nahle zomrel otec.

Inak dost brutalne obdobie mi pripravili aj sucasne zbiehajuce tranzity, Saturn tranzituje 12.domom v kvadrature na nativny Saturn, potom tranzit Pluta kvadrat nativne Pluto, tranzit Saturna v opozicii na Chiron a Neptun v kvadrature na Merkur, neviem, ci je to typicke pre tieto tranzity, ale vela veci sa konci a nic nove este nie je v dohlade ....

A naopak najuzasnejsi tranzit v mojom zivote bol tranzit Jupitera cez descendent, kde stoji jupiter aj v radixe v konjunkcii s venusou v bykovi :) Bolo to obdobie plne lasky :)

Bolo to pred 12 rokmi a presne tento tranzit ma caka cca o 2 mesiace.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 18:08
:) ja len, ze ten tranzit jupitera cez byka pred 12. rokmi si aj ja velmi dobre pamatam...azda jedno z najkrajsich obdobi v mojom zivote...mozno len tym, ze prechadzal cez moje slnko...a predchadzal tomu jupiter v baranovi v konjunkcii na moju venusu, tak asi aj preto.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 18:31
:) to teda bolo .... v maji 2000 bolo v bykovi cele stelium, mars, venusa, slnko, merkur, jupiter, saturn, vseho chut, v trigone na moj mesiac v kozorozcovi, jednoznacne najkrajsie obdobie v mojom zivotge.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 18:40
:) teda potom aj na moj mesiac :D....fakt, velmi rada na to obdobie spominam, vtedy som to nesledovala, len som si to spatne potom pozrela, ze co za pozitivna konstelacia to bola...a dava to cele zmysel....zemskym znameniam isla karta :)
neznámy
neznámy | 6.2.2012 19:06
inak aj ja mam slnko v bykovi :) joj, mohlo by sa to cele zopakovat

ale obavam sa, ze nie, lebo inak mam pomerne "huste" tranzity.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 19:14
:) pozeram, ze slnkom, mesiac a merkur mame rovnake;) ja tiez huste uz druhy rok sa to vsetko na mna ruti volako...no ale tesim ten maj by mohol byt celkom fajn...zaziarime :)
neznámy
neznámy | 6.2.2012 19:43
No bolo by nacase ... zaziarit:)

Pozeram, ze mas 29 rokov, coskoro ta vcaka navrat Saturna, vela astrologov to povazuje za jeden z klucovych tranzitov, ako obdobie dozretia osobnosti.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 19:52
no to by bolo veru nanajvys ziaduce :)...uz dlhsie sa teda citim poriadne nafigu aj vdaka tomu saturnu a plutu...myslim, ze ten tranzit saturn na saturn som mala vlani...a teda vela som hlbala a bilancovala, vysledok ma veru nepotesil.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 20:07
ten saturn nam veru neda dychat, jeho prechod 12.domom je tiez poriadna makacka, taky pocit, ze si v slepej ulicke a nevies, kam mas vlastne ist ....

Tranzity saturna casto pochopime ovela neskor ako odzneli, naco boli vlastne dobre. Saturn ma cas .... a sprevadzaju ho trvale dlhodobe zmeny.
neznámy
neznámy | 6.2.2012 20:50
na to stelium si velmi dobre pamatam...vselijaki vestci a "astrologovia" sa predbiehali v tom, ze vtedy bude koniec sveta alebo prinajmensom nastane novy vek:D
neznámy
neznámy | 6.2.2012 20:54
tak napriklad ked Pluto bombardoval moju Venusu, tak som musel radikalne zmenit jak rebricek svojich hodnot (venusa), tak aj pristup k naplnaniu svojich zmyslovych pozitkov (Venusa). proste mi boli dobrovolne-nasilu pristrihnute kridielka-PUH-
neznámy
neznámy | 7.2.2012 17:46
V roku 2000 som o astrologii nevedela vobec nic, poznala som len horoskopy podla slnecnych znameni, na toto stelium som prisla az spatne, ked som si v programe "simulovala" obdobia, ked mi bolo velmi dobre:) a to je len dalsi priklad toho, ze astrologia naozaj funguje a ake sance nam ponukaju tranzity.
Ty sa potom astrologii venujes uz poriadne dlho, ako pozeram vtedy si mal len 20 rokov:)
neznámy
neznámy | 10.2.2012 08:18
tak ja som si tiez presla spatne vsetky pre mna vyznamne udalosti a teda, bola som poriadne prekvapena, ako dokonale vsetky tie tranzity sedeli a cele mi to dava hlbsi zmysel...niekedy je mozno lepsie nevediet dopredu, aspon tie tazsie tranzity, lebo sa zbytocne branis a snazis veci umelo brzdit -SADLEY- ...ale s hviezdami aj tak nevybabres. ;)
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...