mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Mesiac v sekundárnych direkciách

Dogi
Dogi | 24.10.2014 23:13
Nemýliš sa. Ďakujem :-).
mafap
mafap | 26.10.2014 20:09
Rudi a aky vyznam ,dolezitost pripisovat posunu slnka,ascendentu do dalsieho znamenia?
neznámy
neznámy | 26.10.2014 23:09
Hm...zaujimave ze midpoint luna/venusa je aktivny pri porodoch. Tak som sa na to mrkla a vies co som zistila?...ze tranzitna luna bola v case zacatia mojich porodnych bolesti ked som isla rodit prveho syna , presne na tomto midpointe a bola v aspektoch kvintil na nativnu venusu a kvintil na nativnu lunu. Syn sa potom narodil cca za 8 hodin v okamihu ked bola luna na mojom ascendente:-)
Durgadevi
Durgadevi | 2.1.2015 18:48
Určitě to funguje, začala jsem se vážně věnovat astrologii, když se mi direkční Luna dostala do znamení Berana v r. 2011, dva roky jsem intenzívně a neúnavně dojížděla na kurzy, teď, když již mám direkční Lunu v Býku, cítím se unavenější a již se mi nechce pravidelně dojíždět, i když ještě by jsem měla dodělat pokračovací kurz psychologie.
neznámy
neznámy » mafap | 2.1.2015 18:56
tak podla mna to hra podobnu dolezitost ako u luny, s tym rozdielom, ze clovek to tak nevnima, respektive ten vplyv zbada mozno az po dlhsej dobe...je to obdoba tranzitov jupika, ci saturna oproti dajme tomu tranzitov pluta...prve sa pohybuju jednym domom v priemere 1 az 3 roky, druhe moze trvat aj 20 ci 30 rokov, cize clovek ich tak neregistruje, kedze popri tom, mu za tie roky prebehne kopec inych tranzitov...
u mna napriklad ked venusa, merkur ale aj slnko presli do skorpiona, tak sice stale som sa citil ako vaha, ale uz ako silne skorpionsky podfarbena...dokonca mozem povedat, ze v urcitom zmysle sa mi aj temperament zmenil...z vetroplacha (vzduch) na flegmosa (voda)...:)
neznámy
neznámy » martinbd | 8.2.2020 11:02
U mna sa prechod mesiaca v sekundárnych direkciach do váh prejavil tým, že som začala maľovať a absolvovala som aj kurz maľovania, všetko som si kupila plátno, farby, štetce... Keď mi mesiac prešiel do škorpióna, je to už vyše roka, tak to skončilo. Zato moja povaha, city a myšlienky získali určité škorpiónske podfarbenie. Občas sa s tým ťažšie vyrovnávam. V novembri by už mal mesiac prejsť do strelca, tak uvidím, či sa tam prejaví nejaká zmena.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...