mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Mesiac kvadratura Pluto

neznámy
neznámy | 20.4.2015 18:09
S emocionalnymi zraneniami sa vysporiadavam velmi tazko, aj s takymi kt. by ineho vobec nerozhodili- som homeop. typ Natrum muriaticum- uz to tu pisem dookola- asi mam radost že mi uz konečne niečo pomože.
neznámy
neznámy | 20.4.2015 18:21
Ak by teda niekto nevedel po ANG:
The primary characteristic underlying the Natrum mur. pathology is introversion arising out of a feeling of great vulnerability to emotional injury.

Zakladna charakteristika Natrum muriaticum patologie je introverzia kt. je vyvolana pocitom obrovskej zranitelnosti na emocialne zranenia.
marcie
marcie | 20.4.2015 18:48
Ja ťa chápem, sama som s akné užila, a s tou citlivosťou ( resp. precitlivelosťou ) tiež ... jediné, čo ti môžem napísať na útechu je to, že časom a vekom ( a zvlášť po nejakých životných peripetiách ) už beriem veci trochu inak ... zrejme sa to dá naučiť, ale vyrovnať sa s emocionálnymi zraneniami je ťažké v každom veku ... syn tiež zostáva " na povrchu ", pri tom výzore, zatiaľ nemôže ísť dovnútra ... ja sama som sa na to odvážila až po dlhých rokoch ... a stále niečo objavujem :) držím ti moc palce a vedz, že nie si v tom sama ( niekedy pomáha vedieť aj to ) -BYE-
neznámy
neznámy | 20.4.2015 19:02
Luna Pluto aspekt má i můj syn. Na tohle bych si měla dát asi pozor. Někdy jsem přehnaně starostlivá. Takový ten pocit kontroly tam občas taky trochu je, ale přijde mi že on to i tak vyžaduje. Chce skoro všechno dělat společně. Jediný u čeho vydrží i sám je počítač nebo hry, což zase zuřím já :-/
neznámy
neznámy » marcie | 23.4.2015 10:31
ja som uz mala tiez hocijake peripetie hlavne zdravotne ale vyzor stale zostava dolezity a tie emocion. zranenia mam tiez zaujimave- ako som uz pisala mne vadi aj take co by inemu nevadilo, a vnutro- ja sa musim naucit byt horšia aby som prezila v tomto svete :)-PUH- ale fakt, ja som bola vždy za pravdu a spravodlivost, ale problem je že vas vždy prevalcuje ta vacsina čo ma iné priority
neznámy
neznámy | 23.4.2015 14:02
Dcera (malá) má tento kvádr taktéž a dokonce přesně 0° a naopak od mala vše chtěla a chce dělat sama a vytáčí ji jakákoliv moje pomoc,vyloženě má hysterák,když jí do čehokoliv zasahuji ,ale naopak pokud něco ode mně chce bere jako samozřejmost,že jí vše okamžitě splním a okamžitě děkuje,jako by už bylo splněno a pokud se neplní opět hysterák,jednoduše jde to do krajností a manipulace je tam víc ,než patrná.....
marcie
marcie | 23.4.2015 15:07
Ja to vnímam tak, že prvý krok je vystúpenie z roly " obete ", čo už samo o sebe vyvolá iné reakcie okolia ... potom prijatie toho, že možno nie vždy vieme ( a máme právo ) súdiť, čo je spravodlivé a čo nie ... vždy je to náš subjektívny pohľad :)
marcie
marcie | 23.4.2015 15:10
hm, to je zaujímavé, vždy som tú manipuláciu brala tak, že rodič manipuluje dieťa ( vzhľadom na to, že je malé a nesamostatné ), ale ono to funguje aj naopak, vlastne nemusím chodiť ďaleko po príklad, syn je tiež dobrý manipulátor vo vzťahu ku mne, hlavne, keď potrebuje niečo " vymámiť " odo mňa -LOL-, väčšinou to odhalím, ale na niečo aj " skočím " :)
neznámy
neznámy » marcie | 23.4.2015 15:21
Ja viem celkom dobre posudit aj objektivnu spravodlivost, uz si tu mozno budete mysliet že som šibnutá (ale kedze uz beriem tie homeopatika uz mi to nastastie konečne zacina byt jedno čo si o mne kto mysli) ale ja mam črty aj indiga.
Horšie je že malokto to vidi takto cez objektiv. spravodlivost.
neznámy
neznámy » marcie | 23.4.2015 15:47
A ja sa nehram na obet, praveže študujem vela toho aby som bola silnejšia (kvadratury ma nutia;)).
marcie
marcie | 23.4.2015 16:47
Prepáč, ak sa ťa to dotklo, čo som napísala, myslela som to skôr na seba ... -SAD- ...alebo všeobecnejšie, nebolo to konkrétne myslené na teba ...
marcie
marcie | 23.4.2015 16:52
myslela som karmu, a tak, bolo to len moje zamyslenie ... a to, že ti začína byť jedno, čo si kto o tebe myslí, to je super... neber to prosím ťa, osobne ... :)
neznámy
neznámy » marcie | 23.4.2015 23:09
a to, že ti začína byť jedno, čo si kto o tebe myslí, to je super..

v mojom pripade hej lebo som sa tym vždy moc trapila
neznámy
neznámy » marcie | 14.5.2015 01:40
sorry za tie vylevy, to tie homeopatika :D
marcie
marcie | 14.5.2015 08:23
to je úplne v poriadku, aj na toto napr. slúži toto fórum - keď to potrebuješ " vyliať " -BIGEYE- ...
marcie
marcie | 14.5.2015 08:23
to je úplne v poriadku, aj na toto napr. slúži toto fórum - keď to potrebuješ " vyliať " -BIGEYE- ... ja mám teraz tranzit pluto kvadrát mesiac a tiež to pekne :)so mnou " smýka " :)
neznámy
neznámy » marcie | 15.5.2015 15:11
A môžeš napísať, čo konkrétne sa deje v tvojom živote - vnútornom, vonkajšom? V ktorej oblasti sa ti ten tranzit pluto- mesiac prejavil a ako ho prežívaš a zvládaš?
Má to súvis aj s deťmi, alebo skôr s matkou?
marcie
marcie | 15.5.2015 16:39
So ženami všeobecne, teraz riešim vzťahy so sestrami, kolegyňami, matkou, aj keď v tom mám už viac-menej jasno, ale občas to ešte trochu " ujde ", myslím, že tento tranzit je predovšetkým o emóciách, o ich prežívaní a " zvládaní " , čo doteraz nebola moja príliš silná stránka :), takže sa musím v tom zdokonaliť ...;)
neznámy
neznámy » marcie | 15.5.2015 17:12
Nevšimla som si starší príspevok, kde sa pýtaš, či má aspekt mesiac -pluto aj môj syn..
Má síce lunu v sextile s plutom, ale dosť široký orbis. Uňho skôr výrazne cítiť lunu v konjunkcii s uránom, takže u nás je to niekedy zaujímavý obraz, lebo oba aspekty sa prebíjajú: Matka, ktorá na základe prebraného vzoru z detstva potrebuje mať veci pod kontrolou a syn, ktorý je tak svojský a nezávislý, že to vníma občas ako obmedzujúce, ale väčšinou sa nad to až tak povznesie, že má navrch - jedným uchom dnu, druhým von, jedno oko vždy vidí iný smer.. Aspoň k tomuto to dospelo časom. On si je vedomý svojhlavosti, ktorú si dokáže presadiť a ja som si už vedomá, že sú len dve možnosti: môžem to oceniť, alebo byť z toho nešťastná. Momentálne je to v light režime - niekedy čiste z láskavosti mi urobí radosť a nechá ma kontrolovať ho a ja zas niekedy povolím a nechám veci čiste na ňom, prosto musím vtedy vypnúť - nedívam sa a nepočujem a snažím sa dôverovať tomu, ako robí veci on....
neznámy
neznámy » marcie | 15.5.2015 17:31
No a tie vzťahy so ženami - sestrami, kolegyňami, matkou - sa v priebehu tranzitu zlepšujú, prehlbujú? Alebo naštrbujú? Alebo to prebieha len vo vnútornej rovine, v tebe, ako forma napätia z ich správania? Alebo z ich osôb cítiš tlak na tvoje emócie v zmysle pocitov krivdy, ľahostajnosti, nezáujmu... Alebo máš iba pocit, že sa ti veci vo vzťahoch k nim vymykajú z pod kontroly a nejdú podľa tvojich predstáv?

V podstate je to dlhý tranzit...cítiš ho stále, alebo len ako chvíľkové emocionálne skraty či zlyhania, ktoré ťa neskôr mrzia a snažíš sa získať rovnováhu?
Stránka:
< 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...