mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

MC v Blížencoch

neznámy
neznámy | 31.1.2015 08:11
Skúsenosti?
neznámy
neznámy | 31.1.2015 10:26
ja mam MC v blizencich melo by byt nadání k povoláním, která vyžadují dobrou gramotnost nebo výřečnost, anebo k výkonu vyžadující zručnost či duševní bystrost. Jakákoli pracovní činnost musí být rozmanitá a pohybující se rychle vpřed. Člověk dokáže své představy a nápady ostatním srozumitelně předložit, komunikování vůbec jej celkově baví. Jeho pracovní náplň musí být nekonečně pestrá a podnětná, jinak se bude okamžitě nudit. Je to nezřídka ohromný neúnavný pracant, který úspěšně zvládá dvě různé kariéry současně.A nic mi nerika manzelstvi asi by me nudilo se takhle napevno zavázat ale kdo vi nikdy nerikej nikdy :D
neznámy
neznámy | 31.1.2015 11:47
Dobrá téma,prednedávnom som sa zamýšlala nad týmto aspektom v mojom natíve.....naozaj mám rada meniacu sa a pestrú náplň práce,robím obchodníka a dumala som či som na pravom mieste,predpokladám že áno,túto prácu mám rada a strašne rada sa učím....dosť ma ubíja,pokial sa nemám pracovne kam posunúť,dúfala som že vekom sa skludním,zatial však nič:)
neznámy
neznámy | 31.1.2015 11:59
to je asi navždy :D horsi je ze ja to tak mam i ve vztazích ze se rychle zacnu nudit pokud je to moc stereotypní atd -WINKIE-:)
neznámy
neznámy | 31.1.2015 12:47
to celkom pasuje aj na mna
martinbd
martinbd | 31.1.2015 19:00
Také niečo mal napríklad Hemingway, povolanie spisovateľa, ale môže to byť aj učiteľ, ono, z jedného prvku horoskopu sa nedá určiť povolanie, závisí napríklad aj na postavení Merkúra.
neznámy
neznámy » martinbd | 31.1.2015 21:16
Ahoj Martin...no ja sama mam MC v blizencoch, prednedavnom si mi hlavne kvoli mojim aspektom merkur trigon stelium Luna , Jupiter , Neptun ...pisal o mojom moznom literarnom talente. Mas pravdu, ide mi to nejak samo versovanie, ci pisanie basni a bavi ma to:-) Zaujima ma aj divadlo...ochotnicke...rada by som si zahrala.
Ale ine som chcela...prave v tom divadle som stretla ziena, ktore pise divadelne scenare, dokonca ma rozpracovanu knihu...nieco na sposob Herryho Potera. Pozerala som do jej radixu preto a veru...MC ma v blizencoch dokonca v sextile na Merkur v Baranovi. Merkur v trigone na Jupiter a Neptun, tak ako ja. Dokonca mame ten Neptun obe na IC, cize v opozicii na MC. Ma nenormalne bujnu fantaziu:-) ale zase aj trosicka problem s alkoholom, tvrdi , ze sa jej najlepsie tvori pri sedmicke vinka.
Rozdiel medzi nami je ten, ze mna nikdy ziadna zavislost nedostala. Mna viacej zaujima poezia...pripisujem to tej mojej Lune...ona svoju Lunu nejako v aspektoch zakomponovanu nema...preto asi ta proza ...:-)
martinbd
martinbd | 31.1.2015 21:47
zaujímavé, vďaka za postreh :)
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2015 02:30
Merkúr mám vo Váhach, v 2.dome a v súlade s Medium Coeli
martinbd
martinbd | 1.2.2015 09:50
To potom môže súvisieť aj s obchodom, ale takto aj tak ťažko usudzovať, bez celku horoskopu.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.2.2015 10:24
A potom ktore aspekty kt. treba hlavne zanalyzovat v suvislosti s povolaním?
martinbd
martinbd | 1.2.2015 10:50
Tak je potrebné zistiť dominanty, napríklad ak je v horoskope veľa vody, tak to môže byť nadanie na umelecké povolania, alebo na povolania v súvislosti s nejakou starostlivosťou, jednoducho, kde sa uplatní cit a podobne. Alebo planéty v kulminácii. Jednoducho preskúmať celú štruktúru horoskopu, aký je tam potenciál a potom až by som pristúpil k analýze X. domu, teda aké znamenie tam je, aké planéty tam sú, kde sa nachádza vládca X. domu, ako je aspektovaný, ale určite by som pozrel aj 6. dom v podobnom duchu a 2. dom ako posledný. X. dom by malo byť povolanie v zmysle poslania, 6. dom, práca ako povinnosť a 2. dom, financie.
Napríklad v mojom horoskope je veľa vzduchu, takže mi bude vyhovovať práca s ľuďmi a informáciami, konečný dispozitor je Merkúr, takže to je moja asi najsilnejšia vloha, nie je síce vládca žiadneho z tých domov, ale prečo ho nevyužiť aj v povolaní, takže napríklad doučovanie matematiky, to je také Merkúrske, ale je v trigone na vládcu X. domu, Saturna, tak možno aj preto sa vie vyžiť aj v povolaní. No ale ja mám tesne pri Mc Neptúna, takže práca buď duchovná, alebo v ústavoch nemocniciach, umelecká. V ústavoch prácu mám už za sebou, teraz robím astrológiu, tam sa vedia vyžiť všetky vlohy.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...