mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Mars ve 12d

neznámy
neznámy | 12.2.2014 17:34
Toto není moc dobré postavení marsu, jak marsovskou energii v tomto domě dobře využít........
neznámy
neznámy | 12.2.2014 17:44
Mam slnko, mars aj merkur v 12. :) Da sa, len je to trosku komplikovanjesie :)
martinbd
martinbd | 12.2.2014 18:03
možno by sa dalo využiť na pomoc iným ... alebo na prácu v podvedomí ...
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:07
Myslím si, že někdy použijí energii marsu "proti" sobě......-ROLL-
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:08
Samorezrejme, ako vzdy, zalezi na znameni v akom je planeta postavena a na zvysku horoskopu ... co osobne poznam cloveka s marsom v 12., ma problem s nevyvazenostou energie, napr. ma obdobia kedy je motivovany a velmi aktivny, a potom zase obdobia kedy sa neangazuje v nicom co nutne nemusi a postrada akukolvek motivaciu. Takisto akoby chcel aby za neho rozhodovali ini, no ak sa tak aj naozaj stane, citi sa potom tym dotknuty. Tiez problem ohladom hnevu – akoby sa citil vinny za to ze vobec citi hnev, akoby si nechcel uznat ze je to normalna ludska emocia, za ktoru sa netreba hanbit, a samozrejme z toho vyplyvajuca neschopnost hnev rozumnym sposobom ventilovat. Da sa energia takto postaveneho marsu vyuzit napr. v sporte
neznámy
neznámy » martinbd | 12.2.2014 18:09
To ano v tom nemám problém.........ta práce v podvědomí.......budu muset více zapracovat:)
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:12
Ano našla jsem se v tom..... a ano sport mám ráda.
Můj mars je retrog. ve vodnáři v opoz. na merkur a kv. na jupiter a sextil na MC.
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:22
Aubierova pise: V pozitivnim smyslu se cinnost rozviji v oblastech vlastnim 12. domu: napr. v nemocnicich, a bere si za povinnost boj proti utrpeni, osamelosti. V negativnim smyslu impluzivnost a agresivita prinaseji utrapy. Riziko operace, pobytu v nemocnici, casto v dusledku nehody.

Sakoian/Acker pise: Ve dvanactem domu naznacuje Mars osobnost, jejiz jednani a snahy ovplyvnuje nevedomi. Takovi lide byvaji sami pro sebe, at uz pri praci nebo pri jinem zamestnani. Sklon jednat v skrytu je dan potrebou vyhnout se otevrenemu odporu. Tito lide se snazi sve zamery a prani udrzet pokud mozno v tajnosti. Mnohdy jsou zapleteni do sexualnich dobrodruzstvi. Casto pracuji ve velkych institutech, kde mohou skryvat nebo dokonce stratit svou osobni identitu. Je li Mars ve 12. domu nepriznive aspektovan, jsou mnohdy zapojeni do tajnych spiknuti, jsou necimi tajnymi neprateli nebo maji sami tajne odpurce. Pri poskozeni Marta v tomto domu existuje dokonce nebezpeci pobytu ve veznici, v nemocnici, nebo v psychiatrickem zarizeni. Mnohdy muze dochazet k zatceni z politickych duvodu, protoze Mars vlivem sveho povyseni v Kozorohu se tyka i politickych zajmu. Tito lide by se meli naucit byt poctivejsi a otevrenejsi vuci svemu neuvedomelemu hnevu.

No osobne mam Mars v sextile zo Saturnom, ine aspekty nie. No napriek tomu som v cca 30 rokoch stravil pol roka v nemocnici.

Co si uvedomujem, na rozdiel od inich ludi, ked nieco robim, a nepodari sa to, tak zvyknem mat nervy nadranc a dam to patricne najavo. Niekto si asi len v tichosti povie, nepodarilo sa, ideme dalej.

Zas na druhej strane toto mi stabilizuje sextil zo Saturnom, takze malokedy sa stane ze sa nieco nepodari, cinnost je akoby metodicky, vytrvalo riadena az do konca. No napriek tomu sa sem tam dostavi opacny vysledok ako cakam, vtedy si zakricim, zanadavam a vacsinou sa do toho pustim znova, az kym sa to fakt nepodari.

Samozrejme ze najradsej pracujem sam, v klude, bez rusivych vonkajsich vplyvov, nekomentujem. Na druhej strane ked je vec uspesne hotova, uz to tajne nie je, v pohode porozpravam co a ako. A zastavam ideu ze co si clovek nespravi sam, to ako keby nemal.

Tak asi takto u mna. U teba?

eq.
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:24
Hej, z casti ano, ze je energia namierena do vnutra, ale to myslim problem nie je. S tym sa zit da. No vsetko ma svoje medze, a ked sa pohar naplni, tak to vyleti, bleskovo a bez rozmyslania.
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:28
Najhorsie je to pri rybacke, ked po takych 30 minutach pretahovania z vacsou rybou sa mi roztrhne vlasec, pripadne sa ryba vyhakne, alebo ju stratim z inych pricin, to ma pocuju od Vahu az po Dunaj :D To dlhe napatie, boj, a v sekunde strata, to je ako rozbuska, doslova. :D

Ale tam sa to moze asi, je to vonku, vacsinou siroko daleko nikto, tak asi tak... :)
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:40
Děkuji za výklad-FLOWER-

No v nemocnici jsem už ležela 3x.


Mars ve štíru ve 12d retrog. mají i mojí synové a ti si poleželi v nemocnici už od narození a dlouhou dobu-CRY-


Mars ve lvu ve 12 domě má i moje mamka (tá má slunce, merkur i pluto ve 12d) a
taky jednu dobu měla dost velké zdravotní problémy a taky si dost dlouho poležela v nemocnici. U ní se ty 12d hlavně projevily v 16-ti letém opečovávání nemohoucí osoby......

Je to zvláštní, že toto postavení máme v rodině.......
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:43
Nevyberame si. Ci aspon o tom nevieme? -ROLL-
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:44
:D:D:D Tak já taky bouchnu to jo, ale je pravda, že jako bych se cítila, že to není správné a pak příjdou i výčitky......
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:49
To chodi s tym :D
neznámy
neznámy | 12.2.2014 18:50
Mám v okolí lidí co teda bouchají dost a jak se odlehčí a vyčitky si myslím nemají;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...