mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

MARS v znameniach.

neznámy
neznámy | 1.11.2013 14:26
Mali sme tu diskusiu o Venuši a mňa by teraz zaujímalo ako vnímate svoj Mars v jednotlivých znameniach...? Myslím, že bude zaujímavý vo všetkých podobách.
-COOL-
neznámy
neznámy | 1.11.2013 14:47
Já mám Mars v Panně v přesné konj. s Venuší.
Ta aktivita je zaměřená do vytváření systému, ve všem pokud možno. Přijde mi, že si všechno tímhle komplikuju. Mám potřebu být praktická, dělat věci (hlavně ty které moc nemusím) pokud možno velmi rychle a s co největším efektem. Ovšem, ne každému můj systém přijde efektivní -LOL- Kamarádka tomu říká, že mám SVŮJ systém -LOL-
Z druhé strany si myslím, že je ta potřeba praktičnosti dobrá v tom, že neutrácím za blbosti a partner si může být jistý, že platím co mám a na čem jsme dohodnutí atd.
Občas bych strašně chtěla být dokonalá, ale ono to vůbec nejde:D-WALL-
neznámy
neznámy | 1.11.2013 15:18
Mars v Škorpíkovi retrográdny, 8,dom, konjunkcia južný uzol.
Temná, silná, pekelná energia. :D
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 1.11.2013 15:38
Mars v Kozorožcovi (v blízkosti s Neptúnom). Vidím sa ako pracovitá, vytrvalá, obetavá, snaha byť čo najlepšia, usilovná. Čo sa týka práce tak som schopná ísť až do krajností, pracovať aj nadčas, intenzívne, s cieľom postúpiť. Premáham sa. No a z mojej námahy, aj dohodobej pravdepodobne prichádzajú aj moje choroby, ktoré vznikajú náhle, ale tiež netrvajú veľmi dlho. Ak si stanovím cieľ, tak aj nespím, aby som ho zvládla. Som vytrvalá.
lak
lak | 1.11.2013 15:43
mam ho v rakovi,, neni to komfortne :DDD
neznámy
neznámy » lak | 1.11.2013 15:46
prečo :)?
neznámy
neznámy | 1.11.2013 15:46
Mars v znamení Váh v 7.dome a kvadratúra na Merkúr.. Takze síce moja energia sa snaží byť taktná a jemná, najma vo vzťahoch s druhými, často to však prechádza do slovného súperenia až boju a často aj k hádkam :D Niekedy neviem jasne vyjadriť svoje myšlienky a neznášam dlhé slovné konfrontácie, strácam pri nich trpezlivosť a začínam hádku..
Ale dlhé rozhovory milujem, ale to je zas asi na tému Merkúr :)
neznámy
neznámy | 1.11.2013 16:10
mam ho v rakovi...a rak je o urcitej citlivosti...u mna to je citlivost na vsetky prehnane marsovske vlastnosti - agresivita, nadmerny pohyb ci aktivita (mam na mysli ked je okolo mna prilis velka aktivita:)), ci hluk...a rak je symbolom pre noru, ukryt, jaskynu, brloh...a ked sa vnutorne taky mars v raku do takej polohy dostane, tak nema moc rad, ked mu vyklopkavaju na ulitu:D
a tak ako je mars v baranovi skor o priamociarosti a utocnosti, tak mars v rakovi je skor o defenzive (aj v sporte som skor vynikal v obrannych mechanizmoch)...a este dost typicke pre postavenie tohoto marsu je potlacovanie hnevu, ktory clovek vyjadruje oneskorene a na nespravnom mieste-PUH-
a z tych lepsich vlastnosti je jak o tej defenzive ale aj o obrane...a nielen sameho seba, ale v nudzi aj druhych...a o staroslivosti...strka nos, kde clovek nema:) ale len u ludi, ktori su mu blizky....-PUH-

a aj ty sa pochval s tvojim marsom;)
neznámy
neznámy | 1.11.2013 16:38
Mars vo vodnarovi - v 5. dome spolu s venusou v rybach, sextil na slnko, kvinkunx na lunu, kvadratura na pluto a ciernu lunu, casto citim potrebu tvorit, som silny idealista, su mi blizke nekonvencne postoje k zivotu, taktiez som clovek zvedavy, bavi ma argumentacia a rada sa ucim nove veci, doslovne citim intenzivnu radost ked sa nieco naucim, fascinuje ma umenie ako take a dost investujem do kulturnych zazitkov, mozno niekedy kladiem umenie a slobodu na vyssi stupen v pomyselnom rebricku ako osobne vztahy ale to hlavne preto, ze sa lahko zacnem s ludmi nudit, bavia ma individualisti, zvlastne typy, ktore ma zasvatia do noveho prostredia, ktore mi ukazu nieco pre mna nezname, v dobe ked sa v tomto smere necitim naplnena alebo nemam ani kedy spoznavat niekoho takeho, zavriem sa pred ostatnymi a venujem sa len sama sebe, niekedy je to velmi dlhy cas
neznámy
neznámy | 1.11.2013 16:52
ja ho mám tiež v panne... teda ten mars. planétu. pri marsovi nejde nevyhnutne o rýchlosť pretože mars máme v horoskope všetci a ja som dosť pomalý. a v panne je to skôr o spomalení, pretože tam ide o dokonalosť. panna má vysoký štandard (z čoho pramení aj jej skromnosť a sebakritika) a keď je tam mars, tak ide o aktivitu. mars je najčistejčím ohňom medzi planétami, ktorý predstavuje ohnivé kvality ako je pohyb a činnosť. často krát fyzickú. ja mám mars na venušu v kvintile a myslím, že tam ide potrebu dokonalosti v umeleckej činnosti. mars v panne dokonca môže priamo súvisieť s nástrojom (kovovým, rezným, bodavým, ohnivým) a s ním spojenou činnosťou. môže to byť aj modelárstvo, kde sa pracuje s detailami, alebo výtvarným umením. panna a tiež analógia 6.domu je o rutinnej činnosti a zručnosti. je to veľmi podobné blížencom a 3. domu, pretože obidvom znameniam (panna, blíženci) vládne merkúr. ten predstavuje nervovú sústavu a takisto nižšiu myseľ, alebo zautomatizovanú naučenú činnosť. s merkúrom súvsia aj ruky. tie sú dôležitým nástrojom našej nervovej sústavy. ruky často prirodzene a nevedome používame aj ako komunikačný prostriedok. takže panenský merkúr súvisí sprecíznou zručnosťou. a ak je v tomto znamení mars, tým sa aktivuje aj kvalita panny cez našu činnosť

už som tu 100 rokov nebol, tak sa musím vybúriť, keď mám trochu čas
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 1.11.2013 17:06
práca pri ktorej zachádzaš až do krajností bude pravdepodobne súvisieť aj s neptúnom. kozorožec je o vytrvlosti a neptún o rozpúšťaní. rozpúšťanie sa nemusí týkať pri marsovi len rozpúšťania a utápania energie. neptún zorpúšťa hranice bežného sveta a ak stratíš zmysel pre hranice v aktivite, tak máš energie celé more neptúna - boha mora
mafap
mafap | 1.11.2013 17:17
Mam ho tak isto v rakovi.mam tam kvadrat na pluto.vybusnost prchkost som si vsimol pri konjunkci luny na mars.vtedy viem byt teda dost emotivny.uvolnuju sa vtedy nejake potlacene obsahy psyche.
plus trocha hram na bubon praca na zahradke rad chodim do prirody a pracoval som ako maser to su akoze sposob prudenia energie co ma napadaju.
Saffiyah
Saffiyah | 1.11.2013 17:33
Mars ve vodnáři, v trigonu se Saturnem, v opozici s Plutem. Jediná planeta v 9.domě. Nehodnotím, objektivně se podívat sama na sebe je snad to nejtěžší, co existuje. Ale určitě mě zajímá vše nové a když mám vyřešit nějaký problém, jsem ve svém živlu, nepotřebuji ani spát. Občas mě popadne dokonce tvůrčí záchvat, jenže mám příliš mnoho planet v Blížencích, takže jdu zase dál vymýšlet něco jiného :)
marcie
marcie | 1.11.2013 17:33
v Strelcovi v 5.dome, sextil Jupiter, sextil Slnko, kvadrát Uran+kvadrát Pluto, optimizmus a ideály, veľká prchkosť a výbušnosť,istý čas som chodila na karate, kde som to celkom dobre dokázala zo seba vydať :)
neznámy
neznámy | 1.11.2013 17:36
Ti teda ďakujem, tuším som to ani nemal čítať -ROLL-
A ja som pritom taký tichý, takmer neviditeľný človek....-YES-
.........
Mars v znamení Leva
Silná potreba okoliu ukazovať vlastnú silu alebo moc. Vášnivá, hrdá a dominantná osoba, ktorá sa len veľmi ťažko niekomu podriaďuje. Prudké návaly zlosti v prípade neúspechu. Nedotklivá povaha, ktorá je obzvlášť citlivá na kritiku vlastnej osoby. Podnikavý typ schopný dopracovať sa na vedúce postavenie. Niekedy egoistické, domýšľavé a panovačné jednanie. Sklony k hýrivosti, či k hazardérstvu. Ťažko ovládateľná zúrivosť, ktorá iným naháňa strach.

Mars v blízkosti s Medium Coeli
Dravosť, ctižiadosť a výrazná odolnosť pri sledovaní vytýčenej méty, ale aj mnoho hádok a šarvátok v zamestnaní. Túžba dosiahnuť vrcholného postavenie hlavne v oblastiach, kde je veľká konkurencia a kde na úspech treba vynaložiť mnoho energie (napr. šport). Povesť nebojácneho, dynamického človeka.


Mars v 10. dome
Presadenie sa vo verejnom živote, snaha o spoločenské uznanie na základe vlastnej iniciatívy a odvahy, činorodosť, ctižiadosť, neodbytnosť, vysoká ambicióznosť. V povolaní ochota riešiť napäté situácie. Snaha dobývať a víťaziť, preto často povesť konfliktnej osoby. Spory s autoritatívnymi osobami. Obvykle výborné manažérske schopnosti. Úspech sa dostavuje v takých profesiách, kde je potrebná dravosť a nebojácnosť (napr. podnikateľ, športovec, vojak, chirurg, technik...) alebo kde je potrebné spotrebovať mnoho energie (napr. práca v ťažkom priemysle). Možnosť zviditeľnenia sa nejakým hrdinským činom, u nižších typov ľudí to však môže byť násilým. Mnoho nepriateľov.
marcie
marcie | 1.11.2013 17:44
a čo robíš, akú máš prácu?:)
neznámy
neznámy » marcie | 1.11.2013 17:47
Vodič..v zdravotníctve. Celý deň sám s volantom a s koňmi pod kapotou:)
A áno, tie kone má poslúchajú, ale akosi dobrovolne..
neznámy
neznámy | 1.11.2013 17:48
Tak pýtam sa preto, lebo ja ho mám v levovi a nejak sa to na mňa nehodí ;).
neznámy
neznámy | 1.11.2013 18:13
Tiež mám Mars vo Vodnárovi, v 5. dome, ale to čo píšeš, na mňa moc nesedí. Teda okrem tej zvedavosti -SHAME- a obľuby zvláštnych typov ľudí.
neznámy
neznámy | 1.11.2013 18:22
netreba totiz zabudat na zvysok horoskopu a aj zalezitosti mimo astrologie, vsetko nas formuje a kazdy je iny:)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...