mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Mars v 7.dome

neznámy
neznámy | 17.11.2012 09:42
A čo tak Mars v 7.dome?
Niekde čítam že bojovnost a agresia, prehnaná otvorenosť ktorá moze druhych zranovat (sedí). Ale zaroven aj prijemne spravanie a tuzba po spravodlivosti, to si nejak odporuje trochu. A čo ma zabilo: negatívne posobenie (alebo ako to nazvať) planéty Mars v 7.dome može naznačovať smrť partnera..
neznámy
neznámy | 17.11.2012 09:46
Mars v 7. dome by som nespajala so smrtou, skor by som povedala, ze cez partnera/partnerske vztahy dokazes prejavovat svoju aktivitu, ze je pre teba inspiraciou k cinu, alebo nieco podobne.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 09:55
no mám doma jednu knihu, je to tam napísane. Ale vraj sa neda predpovedat len podla postavenia jednej planety smrt partnera. Ale aj tak ma to zaujalo. Mozem povedat ze to na mna sedí v plnej miere, ale Mars mam v napatí s Merkurom co naznacuje slovnu agresivitu :)) sarkasticky, ustipacny jazyk, no neviem.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 09:58
Ja mám v siedmom dome Pluto v konjunkcii s Uránom a ten Urán mám v opozícii k svojmu Slnku v prvom dome.
A napriek tomu mám celkovo pohodový a dlhoročný stabilný vzťah.

Tak ja neviem. :D
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:04
Smrt partnera by som videla skor v nejakej suvislosti s 8.domom. Podla tej konstelacie asi dlho nepremyslas nad tym, co povies, co mas na srdci, to aj na jazyku, nie?
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:08
asi tak, ja toho niekedy natrepem :)) a moja mama mi raz povedala ze dokazem velmi slovami zranit cloveka, ale pritom ja to tak nemyslim :(
V 8.dome mam Saturn a Venušu.. ten Saturn mi miestami nahana hrozu. Ja si v tom mojom horoskope neviem najst nic pozitivne :))
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:11
take knihy, v ktorych taketo a podobne veci pisu vyhod:) tak ako pise daphne, tak udalosti suvisiace so smrtou skor symbolizuje 8.dom...ale ani to nemusi znamenat smrt, 8.dom su intenzivne emocie a krizy a to sa moze preajavit roznymi sposobmi...
ale v tradicnej astrologii je jedna specialna stalica, ktora sa nazavy "hviezdov vdov". je to vindemiatrix a momentalne sa nachadza na 10° vah...poznal som jednu zenu, ktorej zomreli dvaja muzi a to vtedy este nemala viac ako 35 rokov...a ta mala slnko presne na tejto stalici...ale urcite tam musela mat aj ine vplyvy...jedna lastovicka leto nerobi...
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:12
momentalne mam malo casu, skus mi poslat do posty tvoje udaje, urcite nieco pozitivne v tvojom horoskope najdem :-)
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:17
No je to velka a hruba kniha o astrologii, navyse v anglictine, a nebola najlacnejsia, takze urcite ju nevyhodim :)) prave naopak, po rokoch som ju oprasila a zistujem aky poklad mam doma.
Premyslam nad nejakym astrologom, asi bude najlepsie sa s nim osobne porozpravat :) pretoze clovek si sice najde v tom horoskope co planety naznacuju, aj to casto sedi jak rit na šerbel, ale otazka je, čo s tym robiť.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:25
v 7.dome mam aj Pluto.
A na vasej stranke mam v osobnom horoskope napisane ze mam Merkur v 10.dome, na inej stranke je v 11.dome ???
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:35
Mňa akosi nenadchýnajú astrologické výklady, ktoré hovoria o vonkajších udalostiach podľa postavenia planét.
Ani ich čo sa týka môjho horoskopu väčšinou nenachádzam.
Ale skoro úplne sa stotožňujem s výkladom horoskopu tak ako seba samu vnímam. Myslím, že je slušným odtlačkom mňa samej.
Ale na vonkajšej úrovni to tak nie je.
Tak aj siedmy dom. Síce ma silno priťahujú plutónske a uránske energie u druhých ľudí, ale to aký je môj vzťah, je závislé od všetkého ďalšieho, čo v tom horoskope mám.
Tak isto piaty dom. Síce u svojich detí nič račie nenachádzam, ale môj prístup k materstvu, kým boli deti malé, bol presne taký. Silno ochranársky a starostlivý.
Teraz mi to nie je nič platné, lebo deti sú už veľké a hlavne u staršieho syna ak by som sa mala báť, tak pravidelne. Tak si zvykám aj na to, že s tými račími vlastnosťami v materstve dnes už veľa nezmôžem.
A ešte ôsmy dom. Mám tam Mars. Tak tradičný výklad hovorí o drsnej smrti.
Neviem, či tak zomriem, alebo nie, ale ja toho Marsa v ôsmom dome v Škorpiónovi cítim celý svoj život ako niečo rozhodujúce na duševnej úrovni ako silný transformačný bod svojho života.
Keby tam mal byť iba kvôli tým pár sekundám na konci, bolo by to prinajmenšom čudné. :)
neznámy
neznámy | 17.11.2012 10:43
Tak kazdeho nadchyna nieco ine, a kazdy je na urcitom dusevnom vyvojovom stupni. Mna to zas zaujima, hladat sa, kedze mam s tym problemy ale to je moja vec.
Ja zas az tak moc astrologiu neovladam, a mna zaujima najma psychologicka astrologia.
V tvojom veku uz budem tiez asi brat vela veci s rezervou a zasmejem sa na tom, co som pred par rokmi riesila. A mozno nie, uvidíme.
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 17.11.2012 11:23
priťahujú ťa uránsko plutónsky ľudkovia... :D to si potom v tej správnej bande. ja mám napríklad urán na ascendente v škorpiónovi a čo sa týka samotných plutonskych vplyvov tých mám veľa
neznámy
neznámy | 17.11.2012 11:31
mars v 7 ako spôsob pristupovania k vzťahom je častým príznakom urýchleného vzťahu, alebo aj manželstva. takže potom by som si dal sakramenský pozor na toho pluta. ten by sa mohol a možno aj tak musí vynoriť vo vzťahoch, ale hádam by sa dalo predísť vážnejším situáciám ak by si si dala pozor na unáhlené vzťahy. a keď to máš v aspekte na merkúr, tak si jazykom vytváraš bojové situácie vo vzťahoch. tiež pozor na agresívnych chlapov, alebo chlapa. pokiaľ nemáš nejakú kvadratúru na mars, alebo nie je stredovým bodom nejakých tvrdších planét, nemal by to byť problém.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 11:31
Však čo si myslíš, prečo som tu na Zverokruhu? Aj pre toto. :D
Tu je originálnych podivínov s plutónsky hlbokým životom naozaj dosť.
Pre mňa osobne veľmi silná vzpruha oproti suchopárnej "normálnosti" ľudí z môjho okolia.:)
neznámy
neznámy | 17.11.2012 12:04
unahlene vztahy mozno z toho pohladu, ze sa rychlo hrniem do niecoho co mozno ani nema taky zmysel, ale inak to neviem :)) vzdy na 100percent a bez premyslania nad dosledkami, to je pravda. Takze to znamena ten Mars vo Váhach?
Ale agresivni chlap ci chlapi urcite nie, mala som to doma ako decko, takze u mna akykolvek naznak agresie u muza znamena rychly koniec este skor ako nieco zacalo :)
A Pluto co naznacuje? okrem tych unahlenych vztahov? Coho sa mam vyvarovat?
neznámy
neznámy | 17.11.2012 12:19
možno práve ten odpor k agresivite vo vzťahoch je pôsobenie toho marsu. neviem aké sú tam všetky aspekty.
no a pluto si aj sama domyslíš. je to kríza, transformácia, znovuzrodenie a totálna zmena v prístupe ku vzťahom. môže tam byť vplyv manipulácie a moci v partnerstve. môžeš to robiť ty (vedome/nevedome) a tiež to môžeš vyvolávať v ostatných a tiež úplne nevedome, čo už sa dá nazvať aj osudovo. takže budeš možno riešiť manipuláciu vo vzťahoch a to môže byť ale aj vzájomné. môžeš sa dostať do vzťahu kde budú zvýraznené kvality 8. domu, teda plutónske a to spoločný majetok, pripútanosť, úvery, pôžičky, alebo určitá odsúdenosť na spoločné spolužitie v úzkom zväzku kde sa to bude zahrievať na vysokú teplotu. alternatívna možnosť je aj vzťah s podsvetím, mafiánom, nebezpečným človelkom, človekom čo robí niečo v tajnosti (manipulácia s veľkými peniazmi nezákonne) a blá blá blá toho je veľa...
neznámy
neznámy | 14.5.2017 22:13
Ja mám Mars v 7 dome :) spravodlivosť je pre mňa prirodzená a s tým je spojená tá bojovnosť :)
neznámy
neznámy | 25.5.2017 18:30
Marse v sedmičce má moje kámoška, její partner málem přišel o život při nehodě.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...