mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Mars a Venuše - přitažlivost

neznámy
neznámy | 3.6.2012 21:16
U žen Mars a u mužů Venuše dává najevo, jaké typy nás přitahují. Zajímá mne, zda i dům ve kterém je Váš Mars a Vaše Venuše, zda i to u Vás zabarvuje/zabarvilo výběr milenců,milenek,partnerů, partnerek. (kromě aspektů,které můžete také zmínit :)

Myslím to přesně tak: žena která má Mars ve Lvu v 2.domě - zda tuto ženu, kromě Lvů, či mužů velmi společenských, přitahují i Býci (2.dům), či muži, kteří na sebe dbají, mají estetické cítění viz vládce Býka - Venuše..

druhý příklad: muž, který má Venuši ve Štíru v 5.domě jehož přitahují tajemné, rafinované ženy, přitahují také Lvice (5.dům), či ženy s aktivním slunečným charakterem - viz vládce Lva - Slunce..

Celkem se mi potvrdilo, že i dům ve kterém ta planeta je, může být hodně podstatný :) v oblasti přitažlivosti... takže když mám Mars v Býku v 11.domě, vůbec není na škodu uranský charakter mužů a jistý Vodnářský šmrnc -FLOWER-
neznámy
neznámy | 3.6.2012 22:02
jasné,aj domy sú dôležité,ale mne sa skôr potvrdilo,než znamenia,význam domu..mám mars v blížencoch v 9.dome,a priťahujú ma ľudia,ktorí vystupujú v roly učiteľov-9.dom
neznámy
neznámy | 4.6.2012 01:20
ahoj, moje vyzkumy jsou take, ze zena se citi pritahovana principem, ktery ma v marsu, mas-li byka, bude te pritahovat vse byci, umisteno na kardinalni pozici osobniho horoskopu

mix venuse a luny u zeny pak charakterizuje jak pusobi navenek ona

u muzu jsem se casto setkala s tim, ze si vybiraji zenu spise podle sveho ascendentu, tipuji ze je to spojeno s tryskajicim muzskym principem a pohybem sipky, ktery ascendent symbolizuje

myslim si, ze kvalitnejsi partnerstvi ale muz nachazi, pokud se ridi svym vnitrnim zenskym principem, ktery muze byt polohovan i na marsu

nekdy se mi stava, ze i muz pusobi vice tim, v cem ma venusi

achoj :)
neznámy
neznámy | 4.6.2012 01:40
Mars - činy, maskulinita, způsob získávání

Muž Mars projevuje přímo,
žena projevuje svůj Mars přes výběr partnera.
Chce, aby partner odrážel vlastnosti jejího Marsu.
-
Asi ano - je to kompenzace?
Ponejvíce lidé se zdůrazněným či aktivním,
nepoškozeným Marsem. Nejvíce takých milých a blízkých lidí
je kolem mně: SL v Beranu (8.d. / Mars) AS ve Štíru...
=
Mars v Býku v 1.domu -SHAME-
neznámy
neznámy | 4.6.2012 09:02
Mozem uviest moju skusenost, mna vzdy pritahuju muzi kozoroh, panna alebo baran.

1. Mam ascendent barana - teda descendent vahy, ale nikdy ma nepritahoval muz vaha, ba prave naopak. Vladca mojho ascendentu mars je v konjukcii s plutom - vo vahach v prvej dekade. Mam vo vahach aj merkur uran na descendente v tretej dekade, a myslim, si ze snad prave kvoli silne obsadenym vaham nepotrebujem kompenzovat sa cez muza vahy, ale skor barana. Nehovoriac o tom, ze vladca ascendentu mars je vo vahach v pade !

2. Mars mam v siestom dome - preto asi muzi panny.

3. Otazka je, preco kozoroh, to vysvetlit neviem, nemam v nom nic, ani v desiatom dome.

Takze moja skusenost o mne - dolezity je mars v dome, zodpovedajuci znameniu panny, nie mars vo vahach. Zaroven ascendent.
neznámy
neznámy | 4.6.2012 12:17
To čo píšeš môžem potvrdiť. Mám descendent v Levovi, ale nijakého významného leva som nikdy nestretla :), tiež mám pocit, že znamenie Leva mi je povahovo najvzdialenejšie.
Lenže môj ascendent je vo Vodnárovi a jeho vládca Urán je v v konjunkcii s Plutom v 7.dome v znamení Panny.
A to už je iné kafe. Ak má niekto slnko, alebo ascendent v Panne, je pre mńa príťažlivý minimálne na úrovni priateľstva. Veľmi ma priťahuje bystrý intelekt ( zrejme kompenzácia vlastného nedostatku -ROLL- ), čo je pre Panny dosť typické.
No a keďže aj moje Pluto je v Panne a v jeho 8.dome v znamení Škorpióna kraľuje môj Mars, tak k tomu intelektu potrebujem ešte aj dávku magnetizmu a plutónskej "ostrosti".
Potom je to ono. :D
neznámy
neznámy | 4.6.2012 12:38
podľa aspektov to neviem ani ja určiť,mám mars v opozícii na neptun,ale hej priťahujú ma ľudia,ktorí dokážu snívať:)
a venušu mám v levovi,a levy ma celkovo priťahujú:)ale šmrcnutí pannou,alebo blížencom,celkovo ma vzrušujú intelektuálne typy,vo vláde s merkurom(panna,blíženec)..merkur mám v blížencoch vo 8.dome...
a samozrejme plutonske typy,mám pluto na asc.aspektované na všetky planety,okrem jupitera a urana,takže bez silnejšie obsadeného pluta,ma človek nezaujme..

a asc.mám vo váhe,a váhy ma doslova že odpudzujú..a desc.v baranovi,a z takých tých typických baranov mám strach,tí ma dokážu úplne prevalcovať..
neznámy
neznámy | 4.6.2012 12:46
mňo, nie ze by som sa tym nejak riadila, ale pokial to mam rozanalyzovat - mam mars vo vodnarovi, (podla campana v 5. dome, podla placida v 4.), piaty na mna sedi urcite viac, s tym, ze tam mam ale aj rybiu venusu, v 4. dome mam kozorozi saturn...a pritahuju ma presne muzi so zmesou vodnara a kozorozca, plus "nejaka ta voda" do toho, descendent mam v baranovi a teda baranov som vzdy brala len ako kamaratov, kedze mam rovnake znamenie....a potom tu je este merkur v bykovi v siedmom dome, takze "zemske a vodne zmyslanie" v konverzacii mi je blizsie a musim sa priznat, ze ma niekedy vie az rozculit nepresne alebo povrchne vyjadrovanie :D kazdopadne drvivu vacsinu domov mam posunutu do dvoch znameni a zda sa mi, ze sa to na mne odraza...hmm ak nie vlastne vsetky
OnlyI
OnlyI | 4.6.2012 17:04
venusa vo vodnarovi v 1. dome. pritahuju ma ista specificka krasa, pritazlivost, neni to nic definovatelne, ale musi to tam byt - to moze byt tym 1. domom..
a takisto nezavyslam, priatelska a ziva povaha, tomu sa neda odolat, tam ma urcite prsty znamenie vodnara :)
neznámy
neznámy | 4.6.2012 22:57
moje pozorovani je takove ze u me rozhodne hraje vetsi roli dum nez znameni, lvi vlastnosti u chlapu mi pripadaji spis takove ehm roztomile a usmevne :D nez ze by me to nejak pritahovalo.. ale venuse i mars ve 12.dome to uz je teda znat, navic venuse napojena na neptuna.. sice to neznamena ze by me pritahovaly ryby uaaa.. ale spis chovani, okolnosti nebo vnimani, jeden velky mlzny opar
neznámy
neznámy | 5.6.2012 07:04
Hej,
to je zajímavé -FLOWER-

Venuše Koz/12.d. (Saturn/Neptun kon Luna) - zaujmou mě ryzí,
zodpovědní, odhodlaní, tajuplní, těžko dosažitelní umělci,
s vyvinutou emocionální a sociální inteligencí -MUSIC-

Nu a pak to Mars rozsekne! a chce jít k věci bez stydlivého sentimentu.


Merkurovci a učitelé vůbec (moc žvatlají :o)
neznámy
neznámy | 5.6.2012 13:38
:);) zajímavé poznatky.. mně to zatím sedí na provázanosti Luny,Venuše a DSC u mužů a u žen Marsu, Slunce a DSC....ta Venuše u muže vykresluje dost a pak ta Luna to je o tom jaké prostředí citové, rodinné, domácí dokáže v jeho mysli pro něj utvořit, to jak by si ji představoval jako matku svých dětí možná též..Venuše jako ta erotická vize (včetně domu ve kterém se nachází + aspekty)..a DSC jako partner s kvalitami které ho doplní...

u ženy Slunce jako představa muže (ženy často srovnávají svého muže se svým otcem a chtějí mu buď velmi podobného či naopak velmi odlišného - záleží na aspektech ke Slunci..) Mars jako erotická vize vč.domu + aspekty - se mi potvrdilo..a DSC jako partner který ji doplní..

taková má úvaha .....

to s tím ASC je velmi zajímavé jak píšeš a taky souhlasím že často mohou muži působit tím v čem mají Venuši...:)
neznámy
neznámy | 5.6.2012 13:51
Možná ty opozice k Beranním planetám od Tvých planet ve Vahách jsou pro Tebe přitažlivé..+ konj na Tvůj ASC v Beranu od Beranních planet

k tomu Kozorohu buď kvůli Slunci v Panně - podobná energie zemská a nebo možná proto, že právě v něm nemáš nic obsazeného...(nevím v čem máš Lunu..třeba je tam pěkný aspekt od Tvé Luny na planety Kozoroha :)

díky za zkušenost :) -FLOWER-
neznámy
neznámy | 5.6.2012 14:03
-COOL- proč Tě váhy odpudzujú? :))))) Nějací Berani jsou fakt důrazný, to je pravda..:)-PUH-
neznámy
neznámy » OnlyI | 5.6.2012 14:05
-SHINY--FLOWER-
neznámy
neznámy | 5.6.2012 14:57
Hmm já bohužel neznám skoro u nikoho čas narození, tak nevím jaké jsou jejich domy. Ale mám Mars ve lvu, a přitahují mě ženy s planetami ve lvu, nejvíc s ascendentem. Ale taky jsou lidi co mi jsou sympatičtí atd. a to už se toho marsu netýká, ale mých ostatních planet. Taky mě přitahují kozorožky, nejsem si jistý proč -PUH- Jinak mám ještě Venuši ve štíru, ale to myslím neurčuje ten prvotní zájem, tu přitažlivost, spíš až sekundární výběr, spíš vlastnosti partnera než nějaké konkrétní planety.
neznámy
neznámy | 5.6.2012 17:38
no lebo s váhami v 1.dekáde mám kvadraturu na slnko,s váhami v 2.dekáde nemám nič,a ani nepoznám..a v 3.dekáde mám pluto,čož vyťahuje zo slnka rôzne podivnosti,a saturn to rovno zaklincuje,v kvadratúre na moju lunu,ktorej proste váhy vadia..
a toto isté mám s baranmi,akurát že saturn pluto je v opozícii na desc.,a dokáže baranov pekne vydráždiť do otvorenej agresivity,takže to zbytočne neriskujem:D..
ale na rozdiel od váh,s baranmi je aspoň sranda:)
neznámy
neznámy | 5.6.2012 18:13
keď niekto mudrejší odo mňa moc hovorí,tak ma baví počúvať,rada sa niečo nové naučím,čo ešte neviem-PUH-ale samozrejme,musí mať ten človek aj charizmu,aby ma to vzrušilo aj fyzicky:)
neznámy
neznámy | 5.6.2012 19:25
na tom druhém příkladu něco bude -YES-
neznámy
neznámy | 5.6.2012 19:32
Pises, ze Merkurovci moc zvatlaji

Lenze je velky rozdiel medzi Blizencom a Pannou.
Mam syna Blizenca a je ukecanejsi ako zenska. :D Huba mu stoji, len ked spi.
A poznam aj inych Blizencov, je to podobne, ale velmi mile, take detsky bezprostredne, to mam rada.
Panny su zase viac v hlave, furt nieco riesia a to velmi dokladne.
Tot moja skusenost. :)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...