mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

Lilith v 10. dome v znameni vah

neznámy
neznámy » granko | 8.10.2013 01:09
Dakujem za odpovede -FLOWER-
Strach s odmietnutia nemam lebo zasadne ja nie som ta co sa pyta. Ziarliva nie som a ked ano iba vtedy ked mam dovod a keby ze to ma presahovat medze neziarlim dalej ale odchadzam. Strach zo straty milovanej osoby ma kazdy. Som zena ale nie tuctova. Modelka nie aj ked to bol sen mojich rodicov. Muzou som sa uz stala pre par ludi. Femme Fatale pomlcim. Luxusna prostitutka nie lebo mam silne moralne zasady. Ale moj priatel je ineho nazoru. Povedal ze ,, normalna prostitutka ,, ze to je tiez praca. Ze to je normalne a ze zeny to beru iba ako pracu. Pravda ze ked som mu povedala ze oki tak to mozem robit aj ja tak povedal ze ,, no skus to ,, a potom ta z.....m. :D Tak asi to nebude az take normalne. Ale to som odskocila od temy ale ako vidim zasa som tam kde som bola nic som sa nove nedozvedela.
neznámy
neznámy | 8.10.2013 02:08
-THUMBSUP-dost dobrý-můžeš dát odkaz,kde jsi to našla?
neznámy
neznámy | 8.10.2013 08:07
Myslíš planetární konfigurace nebo o Lilith? Posílám obě ;-)

http://www.svkol.cz/~petros/astrol/konfigu.htm

http://romanhynek.cz/astrologie/ostatni_body/astr_oth_lilith.htm
granko
granko | 8.10.2013 12:40
ale ten úryvok treba preformulovať zo sex. roviny do statusovej, k osobnostnému vrcholu žitia.. túžba po uplatnení, realizácii a autonomii a zároveň možnosť takou voči spoločnosti javiť sa v reláciach reakcii popísaných.. X. dom ani MC nie je až tak o práci..
neznámy
neznámy » granko | 8.10.2013 21:58
Černá Luna v 10.domě (dům povolání, sociálního postavení, práce, vážnosti)
Toto postavení souvisí s nedostatečným společenským postavením, s veřejnou neoblíbeností, častými skandály, sklony k alkoholizmu. Kdo se ale nehodí do světa, má vždycky blíže k tomu, aby našel sám sebe. Problematikou Lilit tu bývá odmítání společenských hodnot, tradic, zvyků, vyhoštění ze společnosti, až vyobcování, častá role obětního beránka vyhnaného do pouště. Lilitin meč se neustále vznáší člověku nad hlavou, každé veřejné uklouznutí je chápáno jako poprava. Nebo tento člověk sám popravuje, prohlásí se za soudce v oblasti morálka a hodnot a soudí vše živé. Dalším tématem je jakákoliv ilegalita spojena s prací, či s obchodem, hrozící odhalení vyvolává obrovský strach. Při této konstelaci je důležité si rozebrat morální kodex dané společnosti a dosáhnout jisté relativizace (ne výmluvy pro své přestupky), najít vlastní cestu akceptace, vlastní morálku, která se může lišit od běžné morálky, najít zodpovědnost vůči sobě i vůči ostatním. Uplatnit odmítání morálky konstruktivně, zpochybnit tradiční a obvyklé, překročit konvence a přinést něco nového.

Dobrým příkladem je tady Albert Einstein nebo C.G.Jung – měli Lilit v 10.domě. V partnerské astrologii znamená toto postavení Lilit nelegitimnost vztahu. :D
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho » granko | 13.10.2013 22:40
ja mam tiez lilith v 10 dome v bykovy a monotonna praca ma ubija vzdy som bol rebelom a zovsade vyhodeny
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...