mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Lilith cez Ascendent

martinbd
martinbd » martinbd | 30.9.2014 16:08
Pozrel som, nemám tam žiadnu udalosť, udalosti si zapisujem. Teda ani nič v zmysle ASC/DSC. Má to vôbec nejaký vplyv?
neznámy
neznámy | 30.9.2014 16:18
V býkovi.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.9.2014 16:20
Možno na chlapov nie... neviem.
neznámy
neznámy | 30.9.2014 16:24
Podla toho co pises, by som na Teba netipla Lilith v tomto postaveni.:) Par holiek s tymto postavenim poznam. V ktorom dome mas? Sedi na Teba?:)

Lilith v Býkovi má v sebe zakódovanú silnú túžbu po materiálnej a finančnej stabilite. Stáva sa veľmi neprístupnou v tejto oblasti a môže dokonca odmietať podeliť sa o svoje zdroje s ostatnými. Stáva sa veľmi závislou na materiálnej stránke života, čo môže narušovať jej emocionálnu harmóniu. Jej hlavným cieľom v živote je viesť pohodlný život, kde všetky jej fyzické potreby by boli uspokojené. Silná túžba po majetku a peniazoch z nej robia veľmi pragmatického, materiálneho a pri zemi sa držiaceho človeka. Negatívne vyjadrenie týchto vlastností spočíva v ochote urobiť čokoľvek pre vlastnú spokojnosť a pohodlie. Pri tomto znamení ma napádajú dnešné tzv. Zlatokopky, ktoré lásku hľadajú prostredníctvom peňazí a majetku. Táto Lilith hľadí predovšetkým na uspokojenie vlastných potrieb.
neznámy
neznámy | 30.9.2014 16:29
To je také prvoplánové, starodávne videnie Lilith v znameniach. To, kde je Lilith znamená skôr spôsob, kde žena odmieta byť typickou ženou. A na mňa sedí práve to, že čo sa týka hodnôt "býčej ženy", tak tam preukazujem najväčšiu neochotu a neprispôsobivosť. To je ako predstaviť si pravý opak Luny v Býku - to je totiž presne , čo ja nebudem. nechcem a nehľadám...
neznámy
neznámy | 30.9.2014 16:37
:) Rozumiem Ti.:):)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.9.2014 18:05
Pro mě jsou top přechody lilith přes asc a desc. A v tomhle ohledu je pro mě synonymem pro iniciaci.....
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 30.9.2014 18:55
Ja fakt neviem, čo spôsobila u mňa Lilith, ale viem jedno, že som v tom čase mala nalomené zdravie. Poruchy srdcového rytmu, začala som riešiť kardiológa, a vôbec všeličo ohľadom srdca. U mňa je Ascendent v Levovi, a Slnko mám v 10. dome... takže v súvislosti s povolaním. Som absolútne presvedčená o tom, že nebyť môjho náročného povolania, tak som zdravá ako rybička, alebo len nejaké drobné virózy... A prečo si myslím, že na vine bola Lilith? Lebo už nie je na Ascendente, a mňa ťažkosti prechádzajú. Takmer nie sú. Ale možno je na vine aj tranzitný Jupiter... lebo Slnko mám v natíve poškodené opozičným Plutom :/ Na natívnej Lune ešte nie je a minulosť rozoberať nejdem, sú zrejme podstatnejšie vplyvy planét.
neznámy
neznámy | 1.10.2014 09:43
Netvrdím, že to bylo negativní. :-) Jsem za to, že vše má svůj čas a místo!. Co se má stát, se stane. Já ještě necítím konec.

Jinak si myslím, že ten největší rozdíl je právě v oněch přidružených aspektech. Vyjma Velké kvadratury, jsem zapomněla dodat, že mám ještě jeden dlouhodobý (láscenepřiznivý) aspekt a to tranzNeptun v 1. domě kvádr nativní Venuše. Ale snažím se z toho všeho vytěžit pro sebe maximum, posunout se zase o kus dál. Takže i když se věci nedějí podle mých představ, vím že právě tak je to teď správné.
neznámy
neznámy | 1.10.2014 13:53
Kamarádka psala, že když měla přechod Lilith přes ASC tak se stěhovala a začala chodit k psycholožce, protože na tom byla psychicky dost mimo. Z velké části k tomu přispěl tehdejší přítel.
Lilith přes Lilith: opět se stěhovala a začal se jí rozvíjet vztah, který trvá už několik let.

Ale říkala, že střílí od pasu, protože neví přesně...
neznámy
neznámy | 1.10.2014 15:31
Ďakujem, že si sa spýtala.. Takže spoločný menovateľ sú vzťahy...
neznámy
neznámy | 1.10.2014 15:32
Pri Neptúne človek nikdy nevie ako budú veci vyzerať ani pri trigonoch... :)
Držím palce, aby si vyťažila zo všetkého len to naj -FLOWER-
neznámy
neznámy | 1.10.2014 22:28
V tomto období som bola na materskej, bolo to dobré, pokojné obdobie. Manžel vtedy pracoval v zahraničí. Na nič zásadné si nespomínam. Bolo to asi najkľudnejšie a najspokojnejšie obdobie v mojom živote.
martinbd
martinbd | 2.10.2014 07:30
Možno ani na ženy, ako píše Alis. Dôležité je podľa mňa to, že ide o rýchly prvok a teda pôsobí tak týždeň dva, možno aj menej. Také niečo si človek asi nezapamätá, že mal týždeň stretnutia s lilith. To je lepšie skúmať aktuálne, ak má niekto v tomto okamihu lilith napríklad na Slnku, Mesiaci, ASC (radšej nie, jedine, keby mal niekto rektifikovaný horoskop, človek sa vyhne nesprávnym úsudkom), atď. A tiež vždy brať celok, jeden prvok nehovorí o celkovej situácii, preto ti niekto referuje jedno, iný druhé, pretože sú tam zjavne iné a dôležitejšie vplyvy. Vplyv pomalého prvku si človek pamätá ako obdobie. Takže ti niekto referuje že mal pokojné obdobie, tak to nie je odpoveď na vplyv pomalého prvku, lebo obdobie určuje napríklad direkcia, alebo solár.
neznámy
neznámy | 2.10.2014 08:41
Čo je to Lilith?
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 15:05
9 ročný cyklus je dosť veľa. jupiterov cyklus je 12 rokov a niektoré prechody trvajú len jeden deň. lenže jupik retrograduje. takže môže robiť konjunkcie viac krát. pri jupiterovi, pri jeho rýchlych tranzitoch som zažil síce krátku udalosť, ale s dlhotrvajúcim, alebo trvalím efektom. takže jupiter beriem ako pomalú planétu a lilit tiež ako o niečo rýchlejší, ale tiež pomalý bod. aj pri lilit som kadečo pozažíval. takže tomalá planéta urobí konjunkciu a zrodí sa niečo síce rýchle, ale natrvalo, alebo aspoň na dlho. skúsenosť je podstatná a tá je potom už trvalá
martinbd
martinbd | 2.10.2014 15:49
No veď to, že lilith nerobí ani retrográdny pohyb, takže to ide fakt rýchlo na jednom stupni je zhruba 9 dní. Ale tak či onak, hľadať v tom nejaké obdobie nemá zmysel, skôr nejakú udalosť, ale rýchle planéty sú skôr len doplnok alebo spúšťače. Napríklad tranzit Marsu môže tiež niečo spustiť a človek si to pamätá a má to dlhotrvajúce účinky, ale bez transsaturnov by to bol len bežný deň. Ale toto je navyše len bod a nie planéta, takže je otázne, či to vôbec niečo robí, ale keď vravíš, že máš nejakú skúsenosť, tak sem s tým, posúdime ...
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 17:55
hej, lenže je rozdiel 2 a 9. mars má obežnú dobu 2 roky a to je naozaj dosť rýchle. a keďže lilit retrográdny pohyb nerobí, ide stabilnejšie, takže možno jupiter ide občas aj rýchlejšie. s lilit mám osobné skúsenosti. ked prebehla cez moju venušu a neskôr vertex udiali sa veci, ktoré boli pre môj život a partnerské vzťahy významné a o 9 rokov neskôr sa udiali veci, ktoré boli v niektorých detailoch nezameniteľne a možno aj komicky podobné. samozrejme boli tam aj iné významné aspekty, ale počas života je veľa iných aspektov a táto lilit akoby na jednom mieste vytiahla a prebudila veci, ktoré z horoskopu vyslovene "trčali" a bez ktorých by bola asi totálna nuda. lilit akoby aj nudný a "zakliaty" horoskop dokázala okoreniť. ale to je možno iba moja skúsenosť. nazval by som ju takou intenzívnejšou a zmyselnejšou venušou.
martinbd
martinbd | 2.10.2014 18:38
Samozrejme že je to rozdiel 9 a 2, to bol len príklad, išlo o pointu a nie o číselká.

nevieš napísať niečo konkrétnejšie? Ak to nie je tajomstvo ...
neznámy
neznámy » martinbd | 2.10.2014 18:53
Tipla bych si, že je to na stopro intimní :D
Stránka:
1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...