mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

lilith a môj sen

neznámy
neznámy | 22.10.2019 21:47
Viem, že je veľa zastancov tejto madonny ale takisto aj veľa proti a teda je tam problém a treba ju vidieť očami človeka bez naj -lepšia
naj-horšia.
Bolo to asi pred 9 rokmi a ja som sa potacala niekde v hľadani, mala som pocit že mi niečo chýba, určitá časť mňa.
Mala som sen ktorý sa opakoval ale len po irčitý čas.
Bolo to vždy o dome ale v tom dome odrazu niekto iný býval alebo pristavili dom pred naše dvere a pod. Odrazu som mala dom ale nemala som k nemu voľný vstup.
Až jednej noci som hľadala a našla rásny starý dom, biely murovaný zrejme z kameňa. Mal prekrásny vstup, teda pre mňa. Oblúk nad dverami bol pokryty ťahavými ružami a boli tam aj nejaké kríky. Ledva som sa pred dvere dovliekla, v tom sne som si myslela že zomieram, moje telo nevladalo dalej. Odrazu sa dvere otvorili, ja som ležala na kamenných schodikoch.
Nado mnou stala krásna žena, ked otvorila dvere bolo všetko pokryté žiarou, ktorá z nej vychádzala. Vzala ma do náručia vniesla do domu, niekto ma otieral mokrým ručníkom, ležala som na nízkej pohovke. Počula som ako mi hovorí - už toho bolo dosť, už nedovolím aby tie niekto takto ublížoval. Je čas aby si sa znovu postavila na nohy. Tvojmu telu sa uľaví a budeš sa cítiť lepšie.
odrazu som sa postavila na nohy a odrazu pred mojimi očami prebehol film a ja osm vedela kto stojí predo mnou.
Nie, nebolo to od Adama - videla som krásnu ženu ktorá bola na lúke s deťmi, bolo ich tam 5 alebo viacej, hrala sa s nimi na lúke a potom som videla ako si trhá vlasy v zúfalstve a kričí - ja budem trestať, trestať vás za to čo ste mojim deťom urobili, budem zlá a verte že ja viem byť aj zlá a budem vás ničiť.
Videla som zničenú ženu, ktorá prišla o všetko, videla som zúfalu a zlomenú ženu.
Potom som videla hrôzy ako ju ľudia preklínajú a ona je ešte horšia.
No v tomto sne som videla niečo iné ako všetko bolo - videla som vnútro tej ženy a ja som pochopila čím si ona prešla a odrazu som sa jej hodila okolo krku a povedala - matka, moja matka.
V tej snovej vízií som jej odpustila všetko, lebo som už vedela že všetko už má za sebou a žije pre ľudí.
Našla som film Legenda o Lilith a plakala celý čas a pozrela si ju znovu a predsa aj vtedy som zaplakala.
Teraz som si film pozrela nechápem čo v ňom také bolo lebo teraz mi ten film veľa nedal a už vonkoncom emócie.
Takto som prijala Čiernu Lunu, po rokoch prišiel sen o Bielej Lune o ktorej som nemala ani len potuchu a myslela som že ide o Lunu.
Preto si nemyslím že by boli zbytočné v tejto dobe.
Marcelina9
Marcelina9 | 23.10.2019 20:09
Díky :)
neznámy
neznámy | 9.11.2019 11:48
A je to 9 let co jste měla Lilith zhruba ve stejnem postaveni jako ted,kdy vam přecházela přes Lunu v Rybách.což jako silně ovlivněna vodou pojmete jistě za mystické.Je tam znat otazka domova ,bolesti,detí,Matky,péče ,rvat si vlasy pro to vše byt schopna i msty. A dle postaveni planet ve vasem životě děti maji velky význam ,potíže ,ale i radost.
neznámy
neznámy | 9.11.2019 13:14
áno uvedomujem si to, bolo to prijatie tej lilith aj vo mne
neznámy
neznámy | 9.11.2019 13:21
Ešte doplním info čo mi došlo v poslednom týždni. Je to 36 rokov a teda Lilith prešla 4 cez moju Lunu a ASC kedy som odišla od manžela s malými deťmi, bez ničoho ale s chorobou a bolo to teraz v utorok čo môj ex zomrel, lenže to čo sa dialo mne v tom poslednom čase bol ako film a ukazal mi m noho veci, vedela som že je tam smrť, všetko ukazovalo na to že moja a nakoniec zomrel on v plnej sile bez choroby.
prešla som si tu lilith a zistila som že každých 9 rokov bolo pre mňa zlomových

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...