mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Kresťanská astrológia od Lillyho

Durgadevi
Durgadevi | 26.12.2015 22:06
Uvidím, nechce se mi teď důkladněji se zavrtat do tematiky Lilith, nedělám astrologii ještě tak dlouho, proto pro mně musí být důležitější ostatní prvky radixu. U Zoši Kinkorové jsem o tom ještě něco četla, asi to nezavrhuje úplně.
neznámy
neznámy | 26.12.2015 23:15
:D....... tak má ji doma Rudi , já, ty....já bych to až tak neřešila, jestli je to brak, nebo ne....-LOL-
Ale něco na té Lilith je, vzhledem k tomu, že mi proběhla sedmým domem a nyní kraluje v mém osmém domku....... a co to všechno do mého života přineslo......-YES--BLUSH--CONFUSED-:)
neznámy
neznámy | 26.12.2015 23:42
Ahoj:) Mne tá lilith práve prešla cez ASC a zase nič :D
Idem si asi tiež kúpiť Lillyho...
neznámy
neznámy | 27.12.2015 00:07
a to jen proto že jsi neodvrátila od lilith svoji tvář -BOW-
neznámy
neznámy » Durgadevi | 27.12.2015 21:28
otazka nie je, ci ma alebo nema vplyv, lebo podla mna urcity vplyv maju vsetky novoobjavene prvky...od lilith, eris, ceres, chiron az po sednu, ci pallas... otazka skor znie, ci je to nejaky zasadny vplyv bez ktoreho by bol horoskop znacne ochudobneny alebo ci je ten vplyv len doplnkovy... podla mna zasadny ma len 10 zakladnych planet (to aj koresponduje s cislom 22 (10planet+12znameni), ktore je v hermetike velmi dolezite - napr. 22 tarotovych velkych arkan, 22 ciest v kabalistickom sefirotickom strome...)...ostatne prvky su doplnkove... skoda, ze mnoho astrologov, hlavne tych zacinajucich to berie trochu obratene-PUH-
a nedaj moc na to, co hovoria rozni astrologovia, ale skor si to over v praxi... teraz existuje rozsiahla databaza horoskopov na nete,tiez mas urcite radixy nejakych znamych...atd...nikdy nebolo take jednoduche sa ucit astrologiu... tak najlepsie zistis ako to je s tou lilith;)
neznámy
neznámy | 27.12.2015 22:36
tak tak, poznat lilith to chce praxi -NOSMILE-
-SHAME-
nikav
nikav » milan08 | 28.12.2015 10:47
Prečítaj si Milanko príspevok Orfanika hneď na začiatku diskusie, pekne to tam vysvetlil.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 3.1.2016 23:58
Je tomu nějaký čas co jsem s Jirkou Kubíkem na toto téma měla poměrně velmi zábavnou diskuzi (téma Lilith) skončilo to zavedením mužského protipólu Lilith - Incubusem. Problematika v pojetí Lilith je ta, že renomovaní astrologové mají problém jak s Lilith pracovat, zda se zprůměrovanou (tu má většina astroprogramů) nebo s s tou pravou. V našem hovoru šlo ještě navíc o to, že má ženskou polaritu, což mužská ješitnost špatně nese :D
neznámy
neznámy | 5.1.2016 16:24
už som ju videla v kníhkupectve, riadne hrubá, fakt ako biblia...kupujem si na narodeniny
neznámy
neznámy | 6.1.2016 18:17
ahojte, tiež považujem Lillyho dielo za základnú literatúru, preto som sa veľmi potešila jeho prekladu. Ale na Vianoce som si kúpila zhodou okolností inú knihu. Náhodou som narazila na web stránku Johna Frawleyho, ktorý sa venuje horárnej astrológii ako súčasný astrolúg, vychádza z Lillyho. Mal veľmi dobré referencie ku svojim knihám, či už na svojej stránke alebo na Amazone, tak som si kúpila jeho Horary textbook a musím povedať, že som vôbec nebola sklamaná. Momentálne ho považujem za úplný top a to nielen v horárnej astrológii. Píše veľmi zrozumiteľným štýlom (komu nevadí angličtina), uvádza veľa príkladov a stále sa drží pri zemi. Dokáže uhádnuť víťaza športových zápasov, ale o tom napísal zase inú knihu. Vrelo odporúčam.
neznámy
neznámy | 6.1.2016 18:54
Je viac kníh o astrológii a z každej sa dá dozvedieť aj niečo nové. Ja som si po r.1990 kúpila knihu od Karla Weinfurtera - Astrológia a je to v podstate tiež niečo ako kresťanská astrológia. Celkom sa mi pozdávajú aj jeho ďalšie knihy, ale väčšinou sú vypredané.
V úvode knihy píše: Ľudský osud je riadený a vedený planétami, ktoré však nie sú zvrchovanými vládcami, sú len pánmi prírody, nad ktorou však stojí božstvo. Boh môže svojou milosťou zmeniť alebo zničiť všetku špatnú karmu. Deje sa to u ľudí, ktorí sa dokážu opravdivo modliť a žiť v "v Duchu a pravde", ktorí sa dokážu sústreďovať na svoje božské Ja." Je v češtine, takže všetkému rozumiem.
neznámy
neznámy | 6.1.2016 19:52
Ľudský osud je riadený a vedený planétami, ktoré však nie sú zvrchovanými vládcami, sú len pánmi prírody, nad ktorou však stojí božstvo. Boh môže svojou milosťou zmeniť alebo zničiť všetku špatnú karmu. Deje sa to u ľudí, ktorí sa dokážu opravdivo modliť a žiť v "v Duchu a pravde", ktorí sa dokážu sústreďovať na svoje božské Ja

toto je čistá pravda
neznámy
neznámy | 8.1.2016 14:03
http://www.databazeknih.cz/bazar-knih-detail/krestanska-astrologie-581579 jestli někdo ještě uvažujete o koupi za 300 dobrá cena
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...