mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Kometa ISON

neznámy
neznámy | 24.1.2013 22:30
Táto kométa sa objaví koncom novembra tohto roku a chcel by som sa opýtat či má z astronomického hľadiska nejaký význam. Ďakujem.
neznámy
neznámy | 25.1.2013 16:59
Ahoj, táto informácia sa ku mne tiež nedávno dostala, ale zaujímalo by ma to aj z astrologického hľadiska. A to, či bude mať jej priblíženie sa k nám nejaký vplyv na nás, na naše pocity, správanie sa, myslenie, činy,... . Ale keďže kométy alebo snehové gule, ako sa im hovorí, sú prevažne zložené z ľadu, tak asi to nebude mať žiaden vplyv na nás. Ale mohli by sa k tomu lepšie vyjadriť astrológovia. Z astronomického hľadiska sa o tom môžeš viac dozvedieť na tejto web stránke:
http://www.hvezdaren-mi.sk/zaujimavosti/398-uvidime-v-roku-2013-kometu-storocia.html
:)
neznámy
neznámy | 25.1.2013 19:13
Áno mal som na mysli astrologické nie astronomické hľadisko. -WALL-
neznámy
neznámy | 27.1.2013 12:10
ahoj no ja som neni ziadny astrolog ale tiez som o nej pocula a bude dost blizko tiez ma to napadlo ,cisto logicky si myslim ze nejaky vplyv moze mat ale skor na satelity alebo vypadky sieti na cloveka asi podla toho aky je citlivy napr. na mna hrozne posobi mesiac a niekto vobec nic je voci nemu imunny,takisto ked sledujes erupcie na slnku tak asi bude mat takyto vplyv ale to je nazor laika,
mozno sa tu najde nekto kompetentny a da sem prispevok. ahojky.parvaroma.;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...