mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

kombin

neznámy
neznámy » lak | 9.10.2016 19:47
Oni su naozaj zlati, hned si vsetko vysvetlia, vydiskutuju...

Vyssi level od nich by naozaj mohli byt uz len ludia, ktori sa dorozumievaju a casto aj rania a nasledne si vsetko vydiskutuju cez rozne "kody, sifry a nezmyselne odkazy" -ROFL- -LOL-
neznámy
neznámy | 10.10.2016 08:31
Áno, v prípade, že viem, čo momentálne ako direkcia, alebo tranzit prebieha, môžem sa na to takpovediac psychicky napasovať.
Ale to neplatí na prípady, keď mám prvotné presvedčenie, že horoskop sa mýli, lebo všetko tak naznačuje. Až časom sa presvedčím, že horoskop bol objektívnejší ako moje rozumom dané domnienky.
Ten kombin horoskop a časový horoskop začiatku, ktoré som spomenula, sú z vášho pohľadu úplne odlišné. Jeden zachytáva reálny moment v čase, druhý je abstraktný umelý produkt. Ale pri pohľade na tie dva koliečka by aj úplnému amatérovi skočila rovno do očí už tá vizuálna zhoda.

nacházíte tam to co víte, že máte hledat a nalézt, to se ale stává i přírodovědcům


Táto veta sa dá podľa mňa aplikovať skoro na čokoľvek....
neznámy
neznámy | 10.10.2016 13:06
ano dá se to aplikovat na kohokoli, když se ví,co se má hledat, najdete se to do konce i kdyby na sůl nebylo, a kdyby náhodou ne tak se něco vymyslí, proto např. v astrologii vznikla hromada tecnik, metod, abstraktních bod, ale tak je to všude
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...