mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Klub 27

neznámy
neznámy | 26.7.2011 20:29
Dnes ma v novinách zaujal jeden článok, v ktorom sa píše, že nedávno zomrelá speváčka Amy Winehouse vstúpial svojou smrťou do slávneho "Klubu 27".
Citujem.
"Amy Winehouse mala závratne rýchlu kariéru, ktorú sprevádzali drogy a alkohol a podobne ako Jim Morrison, Curt Cobain, či Jimi Hendrix zomrela ako 27-ročná.V tzv. Klube 27 tak doplnila zatiaľ jedinú ženu, speváčku Janis Joplin."
Mne sa to zdá nanajvýš zvláštne, nielen preto, že títo ľudia umreli v rovnakom veku, ale hlavne pre tú akoby osudovú podobnosť.
Dá sa to nejako vidieť očami astrológie?

Trochu mi to pripomína ďalšiu vec. Na strednej sme mali v triede v rovnakých zarámovaných obrázkoch rad ruských spisovateľov a básnikov. Bolo ich hodne a väčšina z nich umrela v mladom veku neprirodzenou smrťou.
V súboji, samovraždou a podobne.
neznámy
neznámy | 26.7.2011 21:54
Asi mi čítaš myšlienky, ale táto otázka aj mňa napadla. Ich osudy sa podobajú ešte aj tým, že každý z nich priniesol do sveta hudby nejaký nový, kvalitný odtieň, aj keď každý v inom štýle. Tiež by ma veľmi zaujímala odpoveď na tvoju otázku:)?
neznámy
neznámy | 27.7.2011 13:05
Veľmi jednoducho a heslovite: Nezvládnutý blížiaci sa návrat Saturna
neznámy
neznámy | 27.7.2011 17:06
tak tak... keby študovali astrológiu nemali by čas šňupať ten toxický bordel
neznámy
neznámy | 27.7.2011 17:45
Toto aj mňa napadlo, ale nie je to priskoro? Saturn sa vracia po 29 rokoch.
Čo to znamená? Keď sa niekto v živote príliš rozkokoší a nevie, čo od dobroty, tak pán Saturn ho spacifikuje niekedy aj úplne?
neznámy
neznámy | 27.7.2011 17:50
Konečne niekto vie ako zasiahnuť proti všeobecne rozšírenej pliage sveta - drogám.
Študujme astrológiu.

Ale vážne. Taká Janis Joplin, alebo Jim Morrison, alebo Hendrix. No mám na nich slabosť. Nech boli akí boli, ako hudobníci boli -THUMBSUP-.
neznámy
neznámy | 27.7.2011 18:04
no a co michael jackson a herecka britanny murphy tí z hladiska astrologie co nezvladli.skodka.
neznámy
neznámy | 27.7.2011 18:10
To netuším, možno sa s tým niekto zaoberá, mňa zaujala tá dvadsaťsedmička, čo to je.
Ale tak všeobecne touto cestou už zo sveta odišlo strašne veľa umelcov, napadá ma práve napr. Merilin Monroe. :)
Alebo Elvis Presley.
neznámy
neznámy | 27.7.2011 18:36
aj karol svoboda a petr muk
neznámy
neznámy | 27.7.2011 19:22
dneska máme pekný dátum.

čo sa týka čísla 27, je to násobok 9, čísla naplnenia. je to duchovné číslo. ľudia so životným číslom 9 vraj nepreskáču životom len tak. vraj sa im vypomstia v ich súčasnom živote činy, ktoré sú proti univerzálnym kozmickým zákonom. v našom energetickom tele máme okolo 72 000 (9) energetických dráh. z toho je 108 (9) veľmi dôležitých. preto je číslo 108 použité aj v počte guličiek na mále (obdoba ruženca v indii). potom existuje aj malá mála, ktorá sa nosí na zápästí (je na gumičke) a tá má 27 guličiek
neznámy
neznámy | 27.7.2011 20:23
nestraš, moje decko má 9. mám predstavu, čo sú činy proti univerzálnym kozmickým zákonom. čo si pod tým predstavuješ ty?
neznámy
neznámy | 27.7.2011 20:42
no čo? neoklameš - neokradneš - nezabiješ... to je asi všetko. tie zvyšné sú podľa mňa už len derivácie a zlúčeniny týchto zákonov.
neznámy
neznámy | 27.7.2011 20:51
no, to by potom každý deviaty občan tejto planéty bol klamár, zlodej, či vrah. ups, každý deviaty......nie sme ďaleko od pravdy, asi,,,,už mi stačí len dúfať, že devina nestačí na naplnenie tohoto. :)
neznámy
neznámy
neznámy | 27.7.2011 21:41
na svete je množstvo asertívnych ľudí, ktorí argumentujú čo je správne a čo nie, čo je pravda a čo nie a mnohí sa odvolávajú na väčšinu ako na štatistické merítko správnosti ... a výsledok? - tento "dokonalý svet". a nie sú v tom žiadny politici. za všetko si môžu ľudia sami. a tí "hore" to sú len zviditeľnením charakterov tých "dole". takže väčšina z nás sú klamári, zabíjači a často aj zlodeji.

Slnko v duši :)
neznámy
neznámy | 27.7.2011 21:47
Príliš pesimistické -SAD- Nie je ich väčšina, len sú dravejší a vedia sa pretlačiť z davu do lepších podmienok.
Asi ako burina v záhradke.
neznámy
neznámy | 27.7.2011 22:22
Priskoro? Ak vnímaš tranzity tradičným spôsobom ako presné konštelácie odohrávajúce sa v konkrétnom čase tak možno.... Ak vnímaš tranzity iba ako začiatok určitej fáze cyklu tak nie...
V dobežnej kvadratúre dozrievajú plody aktuálneho cyklu, no a v plodoch, ako vieme, dozrievajú semená následujúceho cyklu, ktoré "vypadnú do pôdy" aby mohli po začatí nového cyklu začať klíčiť...
V spomínaných príkladoch to nie je iba o rozkokošení, tak jednoduché to nie je a odsúdiť to šmahom ruky sa dá iba v prípade nepochopenia o čo tu ide...samozrejme zo všeobecne platného pohľadu, pretože konkrétne horoskopy nepoznáme...
Saturn je predovšetkým o nutnosti zaradiť sa do reality a zvyknúť si na rešpektovanie určitých noriem a zákonov, ktoré sú súčasťou tejto reality...Lenže umelci trávia väčšinu času "mimo reality" či už pri tvorbe alebo koncertných "šnúrach", fungovaní v médiách atď. Pre umelca nie je nič ťažšie ako zvládať každodennú realitu - opozícia Ryby - Panna a tak sa snažia "pobyt mimo realitu" rôznymi prostriedkami predlžovať...zvládať protikladné životné princípy je ťažké pre každého z nás a je to vlastne náplňou života pohybovať sa čo najviac a čo najbližšie k STREDU
Spomínaní umelci pravdepodobne pociťovali (tým ako sa blížil čas návratu Saturna) tlak zaradiť sa novým zrelším a zodpovednejším spôsobom do reality a nezvládli ho...Pripomínam, že je to iba všeobecne platná teória vyplývajúca z univerzálnych (nie individuálnych) planetárnych cyklov a ich symbolických významov v živote každého človeka...
neznámy
neznámy | 27.7.2011 22:51
Hm, a tak ostali ako zastavený čas mladosti, nevideli sme ich starnúť a premieňať sa.
neznámy
neznámy | 28.7.2011 09:38
tak ma teraz napadlo:
Sklony k takýmto charakterovým vlastnostiam (zlodejstvo, klamstvo atď. )majú ľudia dané do určitej miery v horoskopoch. S dôrazom do určitej miery, ak sa mýlim, opravte ma. Dr. Jonáš chcel, aby sa pôrody riadili tak, aby dieťa bolo narodené vo chvíli, keď by nemalo nejakú nevyhovujúcu konštaláciu,,, pomohlo by to tomuto svetu? čo vy na to?
neznámy
neznámy | 28.7.2011 10:00
nie, nepomohlo...lebo sice v horoskope su sklony k urcitym vlastnostiam naznacene, ale eticke principy, charakter, hodnotovy rebricek, ci vychova sa z neho nedaju urcit...Dr. Jonas s tymto striela evidentne vedla, lebo horoskop (povaha) je jedna vec a slobobna volba vec druha;) staci si pozriet horoskopy ludi, ktori boli spolocnosti niecim prospesni, sotva tam prevladaju nejake harmonicke konstelacie...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...