mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

klebetnost

vandalka
vandalka » vandalka | 5.12.2013 21:52
najprv k tym dvom kolegom, kvoli ktorych klebetam som tuto diskusiu zalozila :D
Bohuzial, ich data nar nemam..ale zistim :D .. kolegyna je slnency blizenec a fakt je ukecana, co ma ale viac mrzi je, ze u nej tajomstvo naozaj neostane v bezpeci. Aj ked v jej pritomnosti sa citim prijemne, viem, ze jej nemozem povedat hocico...skoda. Kolega je slnecny kozorozec..a kedze som aj ja, tak sudiac podla seba a inych kozorozcov, klebetnost nie je ich dominantou.
K tym premenlivym resp vzdusnym znameniam...na niektorych blizov mi to sedi, na inych nie. Obe moje stare mamy su blizenky - jedna z dediny straaaaaaaaaasne klebetna (nevybera, ci ide o rodinu alebo cudzieho cloveka), druha z mesta vobec neklebetila (ale ukecana bola tiez..ale tak milo :) ) Sestra ma asc v blizovi (slnecna panna) a klebetna nie je - len mi potrebuje volat min 1x denne :D
Popravde nejako sa v zivote velmi s klebetami nestretavam, mna to prave naopak nejako obchadza (nastastie). Ale to, co je u nas obcas v praci, je fakt na mna moc...
neznámy
neznámy | 5.12.2013 21:55
Myslím, že intriky spíš odhaluji, než že bych je vytvářela .. ale přiznám se, že klevety mám ráda-LOL- .. ne pro to, že se o někom druhém něco dozvím, ale spíš pro to, co "klevetník" poví o sobě
neznámy
neznámy | 5.12.2013 22:11
podle mě můžou být a nemusí, určitě jich jsou schopni, narozdíl od zemských a ohnivých merkurů, k nim se mi intriky moc nehodí - ohnivý merkur je na intriky příliš přímočarý a zemský příliš nevynalézavý :D
Zjednodušuju samozřejmě.
Gitus
Gitus » vandalka | 5.12.2013 23:13
myslim ze som prava :)blizenkyna..zaujimam sa o vsetko aj o to co ma nezaujima:-)rada pozorujem ludi vsimam si vela veci a premyslam donekonecna.v spolocnosti som oblubena ziadna dobra party sa bezomna nekona..mam vela priateliek a velmi vela sa mi zdoveruju samozrejme sa aj vela pytam :-) ale naozaj viem udrzat tajomstvo.podla mna to zavisi hlavne aka je to osoba ci jei nteligentna a aj socialne vyspela alebo ci je uplne jednoducha takze bud vytresne hocico len aby sokovala. aby mohla sudit inych a sama bola zaujimava a ta spravna,alebo uvazuje,toto bysom nemala hovorit aj ked je to zaujimave.niekto sa mi chcel vlastne len zdoverit a nechat si poradit..a mam takisto kolegyne z ktorych sa mi chce vracat ohovaraju sa dokolecka a skaredo, a zoci voci hraju priatelstvo.ja sa do toho nemontujem a radsej ich ignorujem.a su to hlavne vodnarky a strelkyne.takze suhlasim ze blizenci su zbieraci inforamacii ale nie klebetnici!!!!
Dogi
Dogi » vandalka | 5.12.2013 23:17
Poznám...Merkúr (3.dom a Baran) kvadratúra Luna (Strelec, 2.dom) a v opozícii Pluto (11.dom, Váhy)...používanie klebiet tým horším spôsobom, skryte, deštruktívne, na manipuláciu a vie veľmi dobre čo robí.
neznámy
neznámy | 6.12.2013 08:54
To neviem, ale mam znameho s Merkurom v Skoprionovi a ten ma stale sexisticke narazky na zeny. On si ani neuvedomuje, co robi, mysli si, ze je snad vtipny:D? Viacere zeny citia k nemu odpor ako k chlapovi a to prave pre tie kecy. Napr. povie zene, ze sa mu v noci o nej velakrat snivalo a ze dufa, ze ona z tych jeho snov neotehotnie. Alebo vas pozoruje ako jete likerovy spic a pri tom sa uskrna a nakoniec ma k tomu nechutne poznamky ....snad chapete, co myslim. A podobne narazky. Vsetky mladsie zeny su objektom jeho zaujmu-NOOO- A to nehovorim o tom, ako si vzdy prezera okato a napadne urcutu cast zenskeho tela, ani sa to nesnazi zakryt. A ma uz skoro 60 rokov. Jedna ho nazvala sliziak.:D
Tak neviem, ci Merkur v Skorpionovi nahodou neznamena, ze jeho neukojene myslienky dava najavo verejne. Ma v Skorpionovi aj Slnko a strasne rad vyzveda na intimnosti a sukromne veci u zien. A vsima si ake maju sperky, co maju na sebe , pozoruje ich pri jedle. A je klebetny, ale len co sa tyka jeho, casto povie sam o sebe intimne veci a take veci, ktore potom lutuje, ze o nich hovoril-PUH- A prehana, nie vsetko, co povie je pravda. Chvali sa, ze ma dve frajerky, ktore o sebe nevedia a pod.
Mate taku istu skusenost s tymto merkurom?
adelaida
adelaida | 6.12.2013 11:40
Mám merkur ve štíru v osmém domě a žádné sexistické poznámky netrousím ani nikoho neočumuju:D Myslím, že to co popisuješ bude způsobeno něčím jiným než tímhle aspektem. Pro mě je merkur ve štíru o tom, že pokud se o něco zajímám, tak to jde do hloubky a navíc spíš tajnůstkář.
neznámy
neznámy » adelaida | 6.12.2013 13:26
Nuz neviem, co ineho by to mohlo byt. Za prve, si zena. A tie su "kultivovanejsie". A vedia sa ovladat

Ma Venusu vo Vahach - to teda absolutne na to "harasenie" nesedi. Zeby to bolo to ocumovanie-PUH-
Mars je v Rybach - rad si vypije, aj v praci. Ale kecy ma aj za trezva. Mozno ked muz Skorpion dlho nema vies co... tak mu v hlave preskoci a stane sa sliziakom.:D prepacte muzi Skorpioni.

A tento naozaj ide do hlbky ked sa o niecom bavi, je to taky vrtak, kazdu temu rozobera do nekonecna. Ale o sebe rad vytara sukromne veci.
neznámy
neznámy | 6.12.2013 14:42
Tak mně přijde, že píšeš o mém bývalém kolegovi, Štírovi - úplně to stejné, jsem si jistá, že většina jeho sexuálních historek byly jen fantazie, protože on nebyl zrovna typ muže, po kterém ženy šílí,plutonské charisma nějak nefungovalo:D.Úplně na všechno co mu člověk řekl, dokázal vymyslet sexuální narážku, a když se napil, nebylo radno s ním zůstávat o samotě v jedné místnosti. Ale přesto jsem se na něj nemohla zlobit, byla to taková komická figurka, na kterou se nezapomíná.
neznámy
neznámy » vandalka | 6.12.2013 17:06
mozno na tom ma vplyv aj vychova,nie?
neznámy
neznámy » Gitus | 25.12.2013 01:40
rudi nie je daleko od pravdy
lak
lak | 25.12.2013 17:02
tiez suhlasim s rudim :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...