mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

klebetnost

vandalka
vandalka | 4.12.2013 22:51
Prevladaju nejake konstelacie u ludi z vasho okolia, ktori "co nevedia, nepovedia"? :) Ja mam v praci jednu kolegynu (tu mam inac celkom rada) a jedneho byvaleho kolegu (toho uz menej) a obaja su v asc skorpioni. Je az neuveritelne, ze tito dvaja ludia vedia uplne o vsetkom a kazdom. Presne mi to sadlo na skorpiona a jeho schopnost dostat z ludi vsetky ich tajnosti a radi si na to pockaju, ked to neprichadza hned. Niekedy sa az zda, ze na nich sa tie tajnosti doslova lepia...aj ked po nich prave nejdu! :D Ale doteraz som si myslela, ze tajomstva vedia aj udrzat..ale zatial som sa o tom pri asc skorp nepresvedcila.
Mate vypozorovane tiez nieco? :)
neznámy
neznámy » vandalka | 4.12.2013 23:39
Klebetnosť je aj doménou Blížencov, ako zberačov informácií, takže možno za to ani nemôžu :). Taktiež treba v tejto súvislosti sledovať kde je postavený merkúr a ako je aspektovaný.
A to s tými Škorpiónmi som si všimla aj ja. No platí to aj u slnečných Škorpiónov, nie len pri ascendente. Majú dar z ľudí vytiahnuť informácie a pokiaľ im v tom ešte nejaký aspekt/konštelácia v radixe "pomôže", tak získané informácie radi dávajú von do sveta :).
neznámy
neznámy | 5.12.2013 07:58
Ja mam skusenost s jednym Skorpionom, ze rad vytahuje osobne informacie od inych a vsima si veci, ze si pripadam ako pod drobnohladom. Na muza dost divne. Ale zaroven aj on rad trepe o sebe aj to, co nechcel prezradi, vcetne velmi osobnych veci-LOL-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » vandalka | 5.12.2013 08:04
Moja mamka je škorpión, a ťažko povedať, lebo ja ju poznám ako človeka, ktorý nemá rád, ak sa hovorí o súkromí, ale sama od seba vie (alebo vedela kedysi) o každom niečo, a aj o sebe toho nemálo prezradila aj o mne (to čo by aj nemusela) :/ No a ja mám Pluto v 4. dome opozícia Slniečko 10. Síce nerada o sebe vyťahujem rôzne záležitosti, ale paradoxne aj keď sa tomu akokoľvek snažím vyhnúť, v prípade núdze v mladšom veku, keď som hľadala radu aj tam, kde som neverila, že ju dostanem, pustila som zo seba aj to, čo som potom ľutovala, že som spomenula. Ľudia sú neprajní a zneužívajú informácie... Merkúr síce nemám v Blížencoch, ale aspektuje na Lilith, ktorú mám v Blížencoch... ale mám tam aj iné aspekty, no žeby som bola vyslovene klebetná, to nie, ale často sa mi stáva, že sa skrátka zaujímam o veci, a niektoré pošlem ďalej.
O škorpiónoch by som však skôr povedala, že nie sú ani tak klebetní, ako to, že vedia vytiahnuť aj to, čo nepotrebujú z iných ľudí... Ale nepoznám ich až tak veľa natoľko, aby som to vedela povedať s istotou.
neznámy
neznámy » vandalka | 5.12.2013 08:19
mam asc.v skorpionovi, no klebety ma absolutne nezaujimaju, pravdou vsak je, ze dokazem z ludi vytiahnut nechtiac i "tajnosti" no dalej ich nezvyknem šíriť... tak si myslím že ten škorpion, prípadne vyznamne postavene Pluto hlavne vytahuje tajnosti, klebetenie vsak na svedomi mat nebute... to skôr niečo blizencoidne bude v tycto horoskopoch tiez zvyraznene asi
neznámy
neznámy » vandalka | 5.12.2013 08:39
klebetnost je spajana casto s vyraznym vzdusnym zivlom alebo merkurom...a tiez ludia s viac obsadenou zapadnou polovickou maju sklon sa viac zaujimat o okolie, cize tam je aj vacsia pravedepodobnost klebetnosti...-PUH-
Gitus
Gitus | 5.12.2013 09:17
no dovol-BOW-
neznámy
neznámy | 5.12.2013 09:39
Mám Merkúra pri ascendente, čiže výrazný je. Mám rada komnikáciu, zdieľanie myšlienok, ale úplne iného typu ako sú klebety.
Otázky Kto? S kým? Kde? a Čo? ma absolútne netrápia. Je to nudné, nezaujímavé, nič to neposkytuje a ešte je to aj strata času. :)

Ale chcela som reagovať na rudiho, nie na jednazmala. :D
neznámy
neznámy » vandalka | 5.12.2013 09:56
Moja skúsenosť sa prikláňa k blížencom ,ale zrejme to nebude len znamením:)
neznámy
neznámy | 5.12.2013 10:21
To je fakt. Moje máma je Blíženec a musím říct, že na jedné straně tvrdí, že ji to nezajímá, ale na druhé straně už mockrát přišla s takovými nehoráznými klebety od známých. Když měla kolem sebe lidi, kterým důvěřovala, tak se do takových věcí nechala vtáhnout.
neznámy
neznámy | 5.12.2013 10:25
Moja je tak isto blíženec...každý deň do obeda sedáva na stoličke pri telefóne a k nám sa zaručene nik nedovolá....a herecký talent by jej mohol závidieť aj akýkoľvek svetoznámy herec
neznámy
neznámy | 5.12.2013 10:29
-LOL-:D-ROFL-
neznámy
neznámy | 5.12.2013 10:43
Mne sa zdá, že je to aj záležitosť veku. Nechcem krivdiť starším ľuďom na dôchodku, ale niekedy mám dojem, že je to jediná činnosť, ktorá mnohých z nich napĺňa. Asi hlavne ženy.
Ak si počas života nevybudovali oblasť nejakých záujmov, tak od istého veku trávia čas takto.
Pri paneláku, kde som bývala, bola pri vchode lavička, vždy obsadená ženami v staršom veku. Dokázali tam sedieť celé dni, nie hodiny, ale celé dni, iba spať chodili domov. Každý okoloidúci bol zdrojom záujmu a možnosťou zmeniť vyčerpané témy. Z paneláku a do paneláku sa chodilo ako cez cenzúru a aspoň mne to nebolo vôbec príjemné.
Ale tak zase riešili aj iné veci ako klebety, napríklad televízne seriály a choroby. :D
neznámy
neznámy » vandalka | 5.12.2013 11:08
Těmi klevetami myslíš pomluvy a šíření informací?
Jestli takhle, tak mě to na princip Štíra vůbec nesedí. Já bych posledovala jak mají ti lidi aspektovaného Merkura (Panna, Blíža). Ten ASC Štíra se pak může projevovat tak, že ty informace přirozeně k těm lidem přicházejí, ale když s tím neumí konstruktivně narábať, tak z toho může vyjít jakýsi štírsko-merkurický hybrid :D, který dokáže manipulovat a použít informace i proti druhým nebo prostě bohapustě žvanit bez toho aniž by si uvědomil, že to že mu přichází informace, je informace maximálně pro něj, ne pro zbytek dalších lidi v místnosti.
Mě normálně docela překvapilo od více lidí tyhle zkušenosti se Štírama.
Vlivem Blíženčí Luny jsem někdy sice dost ukecaná (a že jsem merkurická dost) a nemám problém sdílet zkušenosti a pocity (ale taky vím, co si na sebe můžu dovolit veřejně prásknout :D a o čem vím, že i v případě konfrontace a použití proti mě, mi neublíží), ale o druhých informace nevynáším, to je podstatný rozdíl. Je to fakt zajímavé a přemýšlím nad tím, že máte zrovna takové zkušenosti. Každopádně si myslím, že tam bude hrát roli ten Merkur.
jana799
jana799 » vandalka | 5.12.2013 12:32
Tak já jsem si všimla výrazné "klebetnosti" u Marse v Blížencích v 7.domě v opo na Neptun do 1.domu, s tím, že si ty informace i lehce upravuje. Je už prostě takový, ani si to výrazně neuvědomuje. A tuto konstelaci má bohužel můj manžel..-WALL-
neznámy
neznámy | 5.12.2013 13:56
To je zaujímavé, mám sestru Blíženca a tiež je to poriadna herečka.
A tiež rada žije klebetami. Musím sa priznať, že jej prítomnosť nemám v obľube -NOSMILE-
A nesmierne ju irituje, že mňa jej klebety vôbec nezaujímajú, skôr naopak, otravujú.
Mám Lunu v Škorpionovi a Pluto pri ascendente, takže to mám podobné s klebetami ako jednazmala.
A zhluk planét na východe :)
neznámy
neznámy | 5.12.2013 14:05
Blíženci všeobecně jsou komunikativní a zajímá je všechno, čili sběr informací, jsou povrchní. Nikdy nejdou do hloubky, že by se zamysleli sami nad sebou. Mnohdy nadělají tou svou klebetností a upovídaností spoustu paseky jiným. Někdy je to až takové uštěpačné bodnutí v nejméně vhodnou chvíli. A herci jsou to náramní. Vždy se cítí z obliga a svedou to na druhé, ve stylu "já nic, já muzikant".-ROLL-
neznámy
neznámy » vandalka | 5.12.2013 15:55
Já měla donedávna extrémně upovídanou a zvědavou kolegyni, u které znám čas narození. Má silný 3.dům - venuše, mars, jupiter, sev. uzel v konjunkci, což si myslím, že způsobuje velký zájem o okolí a ukecanost, asc. má ve střelci a je vodnářka - vodnáři, jsou vůbec zvědaví, aspoň takové jsem potkávala. Merkur má sice v kozorohu v konj. s Lunou, ale v upovídanosti ji to nijak nebránilo. Potom kolegu štíra, něco nepředstavitelného-ROLL-, věděl o každém všechno, nebo si to tedy spíš myslel a měl velkou potřebu o tom donekonečna povídat, u něj bohužel nevím nic, než že byl štír.

Přítel je asc. štír a v práci se mu často lidi svěřovali, třeba jedna kolegyně mu psala předlouhé maily o svých milostných problémech, dával mi to číst (nikomu jinému ne a ani by to neroznášel).

Sama mám merkur v blížencích a jsem blíženec, s nejbližší kamarádkou mě docela baví probírat kdeco a kdekoho, ale koho ne? Myslím, že takoví jsou skoro všichni. Jinak se moc za zvědavou nepovažuju, v životě bych si nekoupila časopis, kde se probírá něčí soukromí, nebo nechodila na takové stránky....myslím, že většina lidí je zvědavějších než já a upovídanějších. Asi to bude 12.domem, sextilem na saturn, trigonem na pluto, řekla bych, že aspekty na saturn a pluto, dost drží klebetnost na uzdě.
neznámy
neznámy | 5.12.2013 20:14
A čo ludia s merkúrom v škorpiónovi? Budú to tiež intrigáni? Toto ma fakt zaujíma.
Otázka pre všetkých....
neznámy
neznámy | 5.12.2013 21:48
Ano souhlasím, znám mnoho blíženců a moc rádi komunikujou a zajímaji se o vše;) .....
Mám malou neteřinku 3,5 letou blíženkyni (právě zítra mi přijede, už se na ní moc těším, vždy mi zvedne náladu a nikdy se s ní nenudím....... ( rozumíme si, já měsíc v blížencích v trinu na uran:), od jejího příjezdu, do odjezdu, krom nočního spánku:D, tu pusinu nezavře, přesně, herecký talent a zkvěle i ovládá pantonimu, někdy nechápu kde se to v ní bere)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...