mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Keď je Luna silná, môže byť aj spúšťačom?

neznámy
neznámy | 18.6.2019 07:01
Pri iných pozorovaniach mojich najťažších období som si všimla že vždy je prítomná tranzitujúca Luna ktorá všetko spustí. Išla som do minulosti kde som vedela čas takých udalosti - operácia kedy som sa nevedela prebrať, operácia kedy nik neveril že budem ešte chodiť. Proste vždy tam bola ale nie len v zlom ale aj v dobrom. No skôr si pamätám presný čas u tých zlých veci.
Viem že sa veľmi neberie do úvahy ako rýchlo pohybujúce sa teleso a predsa u mňa bola vždy prítomná v silnom postavení.
Aj to chápem že tie moje planéty v tom zoskupení boli pripravené ale akoby čakali na to posledné - príchod Luny a spustilo sa to všetko.
Ma niekto podobné poznatky?
dodo41
dodo41 | 18.6.2019 08:48
Isto, to su tie situacie, ked sa pohar preleje a uz sa inakade neda proste. Vacsinou je to nalada, ked sa v cloveku cosi prepne a uz ide si za svojim.
Kdesi, ak sa dobre pamatam, pisu, ze Luna je casto spustacom udalosti, ktory je naznaceny dlhodobym tranzitom. A celkovo spustenie procesu nastava pri tranzite Luny na body, ktore obsahuje dlhodobejsi tranzit.
neznámy
neznámy » dodo41 | 18.6.2019 09:01
áno presne tak sú to vždy tranzity na pomalé planety
neznámy
neznámy | 26.6.2019 00:22
Tak píše se to...
Jeden čas jsem to zkoušela vysledovat, někdy vyšlo, někdy ne. Myslím, že se to nedá jednoznačně tvrdit, že spouštěčem může být mnohá jiná okolnost - vstup planety do znamení apod.
neznámy
neznámy | 26.6.2019 12:59
ja som to práve nikdy nesledovala lebo som si hovorila že je rýchla a teda nemá nejakú váhu. No hľadala som niečo iné okolo Pluta a odrazu som si všimla že pri ťažkých veciach kde som vedela aj hodinu tak vždy dorazila na miesto z ktorého aspektovala viacere planéty aj v dobrom aj tom horšom. Preto som sa tým začala zaoberať. Ona je naozaj u mňa spúšťač aj ked mám pocit že ochrannou rukou.
Ja som sa nikde nestretla s tým že by na to niekto poukazoval, preto by ma zaujímali veci okolo toho. U mňa je Luna silná

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...