mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Jupiter ve Střelci v 11. domě

neznámy
neznámy | 3.1.2013 12:49
hrot 11. domu ve Střelci + sextil Mars, konjunkce Neptun a sextil Pluto.

Vím, je potřeba posuzovat celý horoskop, přesto...

Jak byste charakterizovali tento Jupiter?

Díky!
neznámy
neznámy | 4.1.2013 20:03
tak napriklad tak, ze clovek s takym jupiterom rastie, puci alebo doslova kvitne (alebo ma k tomu aspon dispozicie) prostrednictvom skupinovych aktivit, teamovej prace, ci zamerania do buducnosti a pokrok ludstva....a v tom kvitnuti mu mozu povahat aktivni a cinorodi ludia (mars), snilkovia, umelci a ezoterici (neptun), ci psychologovia, magovia a mafiani (pluto)-PUH-
HKatka
HKatka | 4.1.2013 20:32
Poznam jedneho s takto umiestnetym jupiterom, ale mne ten clovek pride strasne nafukany, tvari sa ako by zhltol vsetku mudrost sveta a kazdeho poucuje. Oblubuje spolocnost, no len vtedy, ked ma okolo seba ochotne obecenstvo nacuvat jeho hlbokym pravdam.... Ale by som len nehanila, rad druhym pomaha. Len ktohovie ci nahodou nie len preto, aby sa sam ukazal v dobrom svetle. Neviem ake aspekty ma ten jeho jupiter, zapamatala som si len ten jedenasty dom v strelcovi. Tak tolko z tiena tejto inac velmi peknej konstelacie :-)
neznámy
neznámy » HKatka | 4.1.2013 22:32
Já se právě dočetla, že při takovémto postavení jupitera, nejvíc záleží, jak je "osvícen", tedy asi aspektován a to co popisuješ bych přisuzovala právě neharmonickým aspektům.

A jelikož jsem věčný začátečník, tak sbírám hlavně poznatky a zkušenosti, takže i za tuhle děkuji :-)
neznámy
neznámy | 7.1.2013 22:48
v tvojom prípade vééľmi dobrý a otvorený priatelia. inklinuješ a vyhľadávaš (vedome/nvedome) skupiny ľudí a komunity kde môžeš nachádzať filozofickú a duchovnú múdrosť. môže sa ale stať, že natrafíš aj na preidealizovaných snílkov, ak nie rovno na veľkých podvodníkov hrajúcich sa na boha. ale tí priatelia, tí stoja za to. na to by som dal jed. a tiež prostredníctvom nich najlepšie získaš, alebo nájdeš vnútorné poznanie, svoju cestu a názory. inak povedané prostredníctvom nich naplníš kvality jupitera a neptúna. medzi priateľmi je asi veľká obetavosť a možno aj nesmrteľné putá..

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...