mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Jupiter v opozici s Jupiterem - tranzit

neznámy
neznámy | 23.8.2014 21:09
Čeho se týká? Čeho se u Vás týkal..

(nyní mi tranzituje 1.domem a v nativu mám kvadraturu na Mars a sextil ke Slunci)
martinbd
martinbd | 24.8.2014 09:07
Napríklad to môže byť nejaká nová možnosť, ktorá vyzerá sľubne, ale nakoniec z toho nemusí byť nič. Napríklad ja som sa v tom čase hlásil na vysokú školu, Jupiter vládne môjmu IX. domu, mala to byť formalita, mali ma zobrať, ale nezobrali. Takže sleduj oblasti ktoré ovláda Jupiter v tvojom horoskope. Tiež to môže byť aj o pocite zrady, teda nemusí ísť naozaj o zradu, ale môžeš to tak vnímať. Alebo sa nič závažné nestane, predsa len, Jupiter je dobrodej.
neznámy
neznámy | 24.8.2014 16:43
Ahoj. Tiež som sa o tento tranzit zaujímala, čo značí. Pozerala som, že ja som ho mala pred rokom koncom mája a začiatkom júna 2013 a v tom čase sa v mojom živote stalo niečo veľmi významné. Takmer na deň presne ako som mala presnú opozíciu tranzitujúceho Jupitera s natívnym som sa rozhodla ukončiť svoj dlhoročný vážny vzťah s bývalým priateľom a tiež som sa rozhodla ísť do niečoho nového s niekým iným.
Tranzitný Jupiter som mala v 2. dome v opozícii na 8. dom a zároveň bol u mňa v konj. s tranzitujúcou Venušou, vytváral tiež quinkunx na natívnu Venušu a sextil na Mars, kt. je vládcom môjho Asc. Jupiter u mňa vládne 8. a 9. domu. No ak je tento tranzit o zmenách a rozšírení si obzorov, tak u mňa sa to určite v tomto duchu aj nieslo, hlavne v oblasti partnerských vzťahov.
neznámy
neznámy » martinbd | 24.8.2014 23:48
podle všeho Jup vládne mému 6.domu.. mám to jen do 10.9.2014 a zároveň tranzitní trigon od Jupitera na Slunce... budu to sledovat :)

díky za Tvé vlastní zkušenosti ...-FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 24.8.2014 23:53
tak to je extrémní změna :-) a bylo to k lepšímu? :D:) jak dlouho Ti trval ten tranzit?
martinbd
martinbd | 25.8.2014 06:24
Tak trigon na Slnko je veľmi dobré spojenie, jedno z najlepších, dvaja dobrodejovia v harmonickom spojení. Vždy treba pozerať celý horoskop, viacero tranzitov, direkcie, solár, lunár. Pretože niektoré vplyvy môžu hovoriť o podobnom vplyve, niektoré o protikladnom. Pri zásadných udalostiach to môže byť tak, že sa stretne viacero vplyvov naraz a doklepne to nejaká rýchla planéta ako Slnko, alebo Mars, Venuša, Merkúr v závislosti od charakteru udalosti. Napríklad sa niekomu má narodiť dieťa a vidíš, že na to poukazuje viacero vplyvov, či už nejaké direkcie, tranzity, solár, dokonca sa dá pozrieť viacero horoskopov zainteresovaných ľudí, napríklad aj horoskop potencionálneho dedka, jednoducho ľudí, ktorých sa to dotkne. Vplyv tranzitu je o to významnejší, čím pomalšia planéta ho spôsobuje. Preto aj vplyv Jupitera nie je až taký zásadný, ale môže dopĺňať celkovú situáciu v horoskope.
neznámy
neznámy | 25.8.2014 12:32
No tak v prvom rade sa to muselo stať, aby som ukončila svoj vzťah, v kt. som už len stagnovala a partner tiež a bolo to nevyhnutné pre nás oboch a pre náš ďalší rast. Jupiter ma k tomu dá sa povedať doslova dokopal a bolo to ako pocit vyslobodenia sa... V tom čase som mala aj návrat Saturna, kt. má v 7. dome, takže zmeny prišli aj skrt to.
Neviem už ako dlho trval ten tranzit, môžem to pozrieť, ale tak to nie je až také podstatné si myslím. Určite sa teš na nejakú pozitívnu zmenu, al. mal by Ťa ten Jupiter aspoň k niečomu takému dokopať. ;)
neznámy
neznámy | 25.8.2014 12:35
Pozerám, že aj Ty máš určite teraz návrat Saturna, takže čakaj riadne zmeny v Tvojom živote, hlavne čo sa týkajú tej oblasti, kde máš Saturn v natíve.
Tak nech sa Ti darí. -BYE-
neznámy
neznámy » martinbd | 25.8.2014 13:02
no :D jelikož mě furt masíruje Pluto kvadrát Slunce..tak to asi žádná velká párty nebude... (mám poslední dobou skeptický pohled na vše) mohu Ti jen pro zajímavost poslat má data.. nechci nějaký komplet výklad.. jen neumím pracovat s direkcemi, solárem ani lunárem.. tak když by Tě něco trklo.. ráda se něco přiučím :) Jak říká tisha - čeká mě Saťák na Saťák... měla jsem tu čest pozorovat velmi z blízka návrat Saturna a bylo to celkem drsný.. nu což, co mne ... to mne posílí
neznámy
neznámy | 25.8.2014 13:13
Já mám Saturn v 5.domě :D ve Štíru ! Hyjé! :)) no a v 5.domě mám Váhy a vládcem Venuši mám v Beranu v 11.domě v trigonu na Uran... Descendent mám v Kozorohu = Saturn.. (Saturn trigon Luna)

Mám v plánu pár změn ale zatím není možný něco změnit.. :-/ ... dám vědět jak mě ten Jupiter ovlivnil..

Ano, návrat bude brzo.. :) pod kvadraturou Pluta mám pocity návratů každý den :D (musím si tu situaci nadlehčit, že)
neznámy
neznámy | 25.8.2014 13:40
No vidíš :)...Z tohto, čo si tu napísala by Ti už malo byť jasné, kde zmeny budú prebiehať. ;) Takže no stress a pevné nervy prajem. V každom prípade ten návrat Saturna ber pozitívne, lebo Saturn aj keď sa zdá, že nás obmedzuje a robí v našich životoch prekážky, skôr by som povedala, že veci sa skrz neho kryštalizujú a stabilizujú a všetko, čo pre nás nemá dlhodobý význam a trvanie tak Saturn odplaví preč.
Čo sa týka toho tranzitu Jupitera, tiež je to len plus pre Teba, že Ti Jupiter dopomôže takto ku konečným konkrétnym výsledkom a dospeješ tak k určitému "oslobodeniu".

OKi, daj potom vedieť, čo sa u Teba udeje, kľudne napíš aj do správy, keď chceš.
neznámy
neznámy | 25.8.2014 14:39
Jo vim přesně co nemá význam, a už mě to drtí delší dobu :) ještě se mi k tomu připojí Jupiter v kvadratuře na Mars.. což mám i v nativu.. jak poznám čeho je u mě vládcem Mars? (celkem triviální otázka co?) no, já když se podívám, tak mám Berana v 11.domě..

jinak vztahů se to podle mě týkat nebude, to jsem spokojená -WINKIE- no nebudu předjímat..

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...