mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Jupiter kvadratúra Slnko

Aiwi
Aiwi | 13.5.2017 12:42
Máte niekto typ ako zvládnuť tento aspekt bez nejakej vážnejšej ujmy?

tu je popis: Momentálne máte tendencie podceňovať druhých ľudí, pravidlá, či prebiehajúce udalosti a naopak preceňovať vlastné schopnosti. Sklony k chybnému odhadu situácie, či k ľahkovážnym postojom, ktorými si môžete narobiť viac škody ako inokedy. Dávajte si pozor, aby ste vďaka súčasnému pohodlnému životnému štýlu nepremeškali ponúknutú príležitosť. Buďte si vedomí toho, že blahobytný život často zanecháva po tele stopy na zdraví. V tomto období sa snažte vo všetkom zachovať pravú mieru, inak vás k tomu prinúti život. Ak ste vlastníkom príliš prebujneného ega, tak práve teraz vás môže čakať poníženie. Pokiaľ je možné, tak prípadné jednania s predstavenými a s úradmi, či právne záležitosti odložte na neskoršie.

Síce sa zvykne hovoriť, že tento aspekt je krátkodobý a aktuálne ho mám cca na 1 mesiac v horoskope, ale zdá sa, že sa mu u mňa nejako zapáči, lebo po niekoľkodňovom odpočinku sa mi objaví ešte v najbližších 3 mesiacoch. Ak máte niekto skúsenosti, posuňte, že čo s tým, lebo zatiaľ som na to neprišla. A vybral si fakt blbé obdobie.
neznámy
neznámy » Aiwi | 13.5.2017 21:32
Asi tak, jak se píše v textu...
Může ti ten tranzit přinést nové šance a příležitosti. Musíš ale umět hospodařit - vědět, co potřebuješ, co je zbytečné, nenafukovat to, a zase nečekat, že ti vše spadne do klína. A když kráčíš nahoru, vědět, kdy se zastavit. - Právní záležitosti řešit asi není ideální, jak se píše.
Ale nepíšeš, v jakých je to domech, jaké jsou další tranzity, takže?
Mně osobně tenhle tranzit jaksi sám o sobě nepřipadá pranic děsivý. Skoro naopak - můžeš ho využít!:)
Aiwi
Aiwi | 13.5.2017 21:42
Takto som sa na to nepozerala. Ďakujem. Musím sa priznať, že nemám veľké skúsenosti s astrológiou, takže som rada, keď mi zo skúseností niekto niečo vysvetlí. Tie popisy nie sú zlé, len občas neviem, čo za nimi hľadať. Takže dôraz na priority a efektivitu.

Jupiter mi tranzituje 3 domom až do novembra. A na toto popis sedí, lebo ma čakajú obhajoby a štátnice. ;)

Ďalšie tranzity sú: Neptún trig. slnko; Neptún opozit Mars; Jupiter konj Pluto
neznámy
neznámy » Aiwi | 13.5.2017 21:52
To je dobrý, makej, makej, makej.
S pokorou, žádný ani náznak nějakého podvůdku, prostě tvrdá práce, to bude dobrý. Jinou prací se nerozptyluj, možná se ti bude zdát, že nemáš tolik síly, abys všechno zvládla, budeš se cítit unavenější, ale to je v pořádku, v normě, fyziologické - odpočívej, hlídej si životosprávu, to jednoznačně dáš !!!-FLOWER-
Klidně si na to vsadím!:)
neznámy
neznámy » Aiwi | 13.5.2017 21:57
Klííd, to není žádnej těžkej, ani tvrdej tranzit....docela pohoda....:)
neznámy
neznámy | 13.5.2017 21:59
tento aspekt mám v osobnom horoskope,,,,,môj recept je tiež pokora a premýšľanie,, len nie dlho... lebo mi ubziknú dobré príležitosti,,,,,tiež sa zaručujem,že sa s tým dá celkom dobre žiť-FLOWER-
Aiwi
Aiwi | 13.5.2017 21:59
Díky za povzbudenie, ale mám fakt problém so sebadisciplínou a o únave ani nehovorím. :) môj mozog už hovorí no, no, no segnorina, no, no, no.
lak
lak » Aiwi | 13.5.2017 22:01
mna by hlavne zaujimalo ako si prosim ta prisla na to, ze ten aspekt moze vobec zanechat vaznejsiu ujmu? -CONFUSED- taku otazku by som kladla pred niecim saturnovym, ale aj tak zbytocne..-ROFL- lebo saturn nepozna zlutovanie, treba to len prezit :)
neznámy
neznámy » Aiwi | 13.5.2017 22:01
Aha.
Prostě musíš. Udělej si dobrý režim, práce, odpočinek aktivní, spánek. jez. Dávej mozku správnou potravu, on přestane brebtat.:)
Aiwi
Aiwi » lak | 13.5.2017 22:16
Neznalosť neospravedlňuje? :D Nie som astrológ, takže celkom dobre neviem, čo má význam. Ale viem, že Urán a Pluto mi robia šarapatu v radixe a so Saturnom v prvom dome, žiadna výhra.
Tak prežiť by som to nepochybne prežila. Ide o to, že je to pre mňa výzva práve kvôli sebadisciplíne, kde mám v poslednom období medzery.

Saturn mi tranzituje 5. domom a hviezdiť tam bude ešte 2 roky.
Paradoxne ja mám saturn akosi radšej, aj keď človeka riadne preverí, jeho účinok je veľmi silno transformačný, odstraňuje staré nepoužiteľné štruktúry a dáva priestor novým. Ako keď sa zošúpe starý náter a ten je vyplnený zvnútra novým. Dáva priestor pre integráciu skúseností. Vibráciám ostatných planét celkom nerozumiem.
Aiwi
Aiwi | 13.5.2017 22:17
Ďakujem za radu. :)
neznámy
neznámy » Aiwi | 13.5.2017 22:54
Není za co, já nejsem astrolog, ale vzhledem k těm dalším aspektům si snad dovedu tvoje rozpoložení představit. Je úplně v pořádku.:)
lak
lak » Aiwi | 13.5.2017 23:03
-LOL- ale ospravedlnuje, len som nevedela, z coho tie tvoje obavy pramenia -LOL- ani ja nie som astrolog, ale mozem ta uistit, ze sa neni coho bat :) -COFFEE-

uran a pluto mas kde? :)

ja zas saturn vnimam ako brzdu.. ale som rada, ze aspon niekomu vyhovuje, prajem ti to -THUMBSUP-
Aiwi
Aiwi » lak | 13.5.2017 23:34
Aktuálne neviem, kde sa tí dvaja flákajú. :D Ale v radixe pluto hviezdi v 3 dome a retrográdny urán v 4 (oproti nemu je cheiron v 10)

Pluto mám v bikvintile s venušou.

No som radšej, keď mi Saturn nerobí šarapatu v horoskope, len jeho pôsobenie beriem ako výzvu a snažím sa ju pochopiť.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...