mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

ic v rakovi

neznámy
neznámy | 25.1.2015 11:48
Ak máte niekto skúsenosti, z real života budem rada ak sa podelíte.
Mesiac je tu v 8 dome, s kvadratom od saturnavsextile na asc
diky za každý postreh
martinbd
martinbd | 25.1.2015 16:58
ja mám IC v Rakovi, ale ťažko povedať, ako sa to prejavuje, lebo vlastne to znamenie Raka je v dome Raka, čo je prirodzené, ale Mesiac mám v 6. dome, to vnímam ako práca na doma.
Mesiac v 8. dome môže byť problematický, napríklad sklon k úzkostiam, tiež by som preveril, ako prebiehal pôrod toho človeka, kvadratúra od Saturna je naozaj náročná, závisí ale aj od orbisu, prípadne sily planét a evalvácie a iných vecí, ale vo všeobecnosti je to náročné a hlavne v ženskom horoskope. Sklon potláčať emócie, problém s uvoľnením sa, popretie ženskosti a materstva, ťaživé nálady, pocity viny, čo s môže odraziť aj na zdraví a ak je to navyše vládca IV. domu, tak sa tieto téme asi vzťahujú na rodinu a bývanie a bolo by zaujímavé preskúmať rodinné vzťahy, asi budú problematické a asi hlavne s matkou. Samozrejme sa z toho dajú vydobiť aj nejaké pozitíva, ako hĺbka duše, cit pre zodpovednosť a tak, ...
neznámy
neznámy » martinbd | 25.1.2015 17:11
Ďakujem Martin, no je to muž, áno myslím si že s matkou tam je niečo v neporiadku,viem že mava depresie to môže byť aj tá úzkosť,dalo by sa z toho povedať ako sa bude stavať k svojej rodine?planéta v 4 dome nieje
martinbd
martinbd | 25.1.2015 17:36
akože k svojej novo založenej rodine?
neznámy
neznámy » martinbd | 25.1.2015 17:46
No dajme tomu svoj nový domov jeho rodina už nie matka a sestra a td ale ako on a už jeho rodina
martinbd
martinbd | 25.1.2015 17:55
neviem, podľa mňa mu tie témy vystúpia, ak bude chcieť založiť svoju rodinu a závisí od toho, do akej miery to spracuje.
neznámy
neznámy | 25.1.2015 21:11
Mám IC v rakovi v 4. dome, ale vôbec sa neuplatňuje. Keď mám bývať dlhodobejšie s niekým v 1 byte, ide ma poraziť, pokiaľ nemám vlastnú izbu ďaleko od všetkých ostatných (rodinu nevynímajúc). Ale to neznamená, že tých ľudí nemám rada alebo že si ich nevážim. Časté zmeny bydliska mi nevadia - skôr to sedí na IC v blížencoch ktoré by som mala, keby som sa narodila o hodinu skôr.
Celkovo sa mi to zdá byť dosť slabý aspekt, ak nie je podporený niečím v zvyšku horoskopu. U mňa ho prebíjajú moje samotárske konštelácie, ktorých mám dosť.
neznámy
neznámy | 25.1.2015 21:20
Počkaj trochu po návrate saturna sa človek začína dosť meniť,myslím že roky od tridsiatky do štyridsiatky sú zlomové,dosť sa všetko mení-COOL-
neznámy
neznámy | 25.1.2015 21:40
IC v Rakovi - casto aj o tom ze sa to doma toci okolo jedla -LOL-
neznámy
neznámy | 25.1.2015 21:56
Ďakujem vám všetkým za postrehy
neznámy
neznámy | 26.1.2015 08:16
Neviem sa k tomu vyjadriť. Ale MC v Kozorozci a jeho vládca je u mna v 4 dome. A je fakt, že som si zvolila povolanie, ktoré je blízke tomu aké majú moji rodičia. A pritom ma neovplyvnili, ba práve naopak. Nejakým spôsobom som sa k tomu sama dostala.
Možno moje IC v Rakovi - mám rada určité rodinnné tradície, napr, pečiem to, čo piekla moja mama a babka, tie isté recepty. Ani neviem, prečo, ale nejak to tak chcem.A pritom ani jedna z nich už nežije. A mám rada svoj domov - byt, chcem tam mat pekne a útulne a rada si ho vyzdobujem peknými vecami a farbami, ktoré milujem. Neberiem to ako noclaháreň ale ako najdôležitejšie miesto v živote. Stále si ho nejak vylepšujem maličkosťami. Myslím, že každý, kto má IC v rakovi chce "teplý" domov a pocit bezpečia, jednak v rodine a jednak v mieste kde býva. A cíti určité puto aj k predkom, ktorých nikdy nevidel.
A áno, s mamou sme vždy mali nie najlepší vzťah. A vždy som si skôr rozumela s mužmi. Ja mám v 4 dome Saturna a Lilith je v aspekte s Mesiacom.
neznámy
neznámy | 26.1.2015 09:04
Ďakujem veľmi pekne,začína mi to dávať zmysel...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...