mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

IC a vnimanie rodiny/domova...

neznámy
neznámy | 24.1.2015 18:16
:)
Da sa podla IC zistit, ze ako dotycna osoba moze vnimat svoj domov a rodinu, popripade, ze ako sa bude spravat ku svojej rodine... Alebo ci si bude chciet zalozit svoju vlastnu?
Samozrejme ak sa berie do uvahy aj znamenie v ktorom sa IC nachadza + planety v blizkosti + aspekty...
martinbd
martinbd | 24.1.2015 18:38
Podľa mňa sa dá zistiť vzťah k rodine a bývaniu. Napríklad ak tam má niekto Slnko v IV. dome, tak môže stavať vzťahy v rodine na dôvere a slobode, ak niekto Saturn, tak na disciplíne a autorite. Alebo ak má niekto znamenie Panny na IC, tak by som očakával v jeho dome/izbe poriadok a podobne, ale samozrejme s prihliadnutím na celok horoskopu.
Či si bude chcieť založiť vlastnú rodinu, hmm, tak to neviem, či tam netreba brať do úvahy aj 5. dom, teda dom detí, 7. dome, teda dom manželstva.
neznámy
neznámy » martinbd | 24.1.2015 18:52
Hm, dakujem...
A mohol by si len tak "zbezne" napisat svoj nazor, na IC v znameni Barana v konjunkcii s Lunou (v znameni Barana...) Luna tvori trigon na ASC... :)
martinbd
martinbd | 24.1.2015 19:09
hmm, tak Baran na IC, môže byť aj o rodinných konfliktoch, Mesiac v Baranovi, bojovné nálady. Ale môže doma byť ten človek aj aktívny. A asi by som skúmal aj postavenie Marsu.
neznámy
neznámy » martinbd | 24.1.2015 19:15
Mars je v 9. dome v konjunkcii so Slnkom v Panne... :D

A este jedna taka mala otazka... -PUH-
Aky aspekt alebo co by mohlo naznacovat definitivne pretrhnutie kontaktu s rodinou?
martinbd
martinbd | 24.1.2015 19:22
Tak to by ten človek mohol aj odcestovať do zahraničia a nájsť tam svoj domov, poznám taký prípad.
napríklad Urán s Plutom (ak definitívne) v aspekte na Mesiac. Prípadne Urán v 4. dome, ale aj Saturn by mohol spraviť vychladnutie vzťahov a odcudzenie, ale môže to byť aj o hlbokých vzťahoch voči rodine. A ešte Mars môže dobre zavariť, v zmysle konfliktov v rámci rodiny, ale tým že je Mars horúci, teda aktívny, tak neviem či by došlo k pretrhnutiu kontaktu. To skôr Saturn má tendenciu sa vymedzovať, ohraničovať. Ešte by som možno uvažoval aj vládcu 4. domu v 12. dome.
neznámy
neznámy | 24.1.2015 23:28
luna na IC je ako doma, kedze IC je analogiou raka, ktoremu vladne prave Luna... a Luna je aj o potrebach... takze podla mna je tam potreba blizkeho okruhu ludi... moze to byt rodina ale mozu to byt aj ludia, ktori nahradzaju funkciu rodiny...ktori davaju cloveku vnutornu identity, pocit bezpecia, utociska.... a ked je toto vsetko v Baranovi, tak potrebuje clovek v tejto oblasti nieco dynamicke, aktivne, mozno nejaku skrytu rivalitu, ktora ho posuva dopredu... to moze zdoraznovat aj vladca v 9.dome... veci 4.domu by ho mali rozvijat, umoznit mu rast, posuvat ho dopredu, ucit ho spoznavat nove obzory, pripadne silno formovat jeho zivotnu filozofiu, poznanie...
neznámy
neznámy | 25.1.2015 00:29
Tak toto je dost trefne... Dakujem...
neznámy
neznámy | 25.1.2015 09:11
Rudi a ic v rakovi?to by ma zaujímalo ak môžem poprosiť a mesiac je v strelcovi v 8 dome sextil na asc

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...