mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

horoskop projektu

vandalka
vandalka | 13.1.2013 13:05
ahojte,
v praci som sa priznala, ze som sa zacala zaujimat o astro a jeden kolega, ktory si sice robi z toho srandu, ale na druhej strane myslim, ze urcitu vahu tomu dava, ma poprosil, ci viem z hviezd zistit, ci jeden obrovsky projekt, ktory vedie a onedlho sa spusta, bude uspesny :)
kedze som len zaciatocnik...chcem sa spytat, ake mate s takymito horoskopmi skusenosti a ak mate chut a cas, tak pozrite aj na tento, budem rada za kazdy komentar..nemusi to byt ziaden elaborat :D DAKUJEM -FLOWER-
release je naplanovany na 24.2.2013 1:00 v Prahe. este dodam, ze ide o bankovy sektor
neznámy
neznámy » vandalka | 13.1.2013 13:25
A coho sa ten projekt ma tykat? Je to potrebne na zistenie signifikatora udalosti. V tejto udalosti je zvyrazneni treti dom, horoskop vhodny na komunikaciu, zdielanie informacii. Ak je potrebny ohlas verejnosti s tymto horoskopom by sa mohol dostavit - lunarna faza sa chyli k splnu + Mesiac v Levovi. Zvyraznena je voda a Ryby, cize vhodne pre umenie a dojmy, nevhodne pre cokolvek prakticke. Nevidim tam u Mesiaca ziadne pozitivne aspekty, ako ukazovatel udalosti ktore sa budu udiat to nie je moc dobre. Jedine aspekty su kvadrat na osu Asc-Dsc a oppozicia s Venusou, co naznacuje skor problemy v projekte a malu podporu. Mesiac v Levovi pod vplyvom Slnka v Rybach nie je dobry aspekt pre dlhodoby beh. Podobne retrogradny Saturn a retrogradny Merkur. Neviem o com ten projekt ma byt takze tazko povedat, ale pokial sa chysta nechat zmiznut orloj s tolkym Neptunom sa mu to moze podarit :-)

Samozrejme, ina vec je ci sa to naozaj o jednej podari spustit ... Tie megaprojekty sa vzdy kvoli niecomu odsuvaju aj o tyzdne ... :-)

EDIT: teraz som si vsimol ze bankovy sektor .. takze spustate novy produkt, novu databazu, nejaky portal? Toto treba specifikovat na signifikatora udalosti.
vandalka
vandalka | 13.1.2013 14:04
ma to byt nove CMT - customer management tool. Ide o tool, prostrednictvom ktoreho budu campaign manageri genrovat kampane pre nasich klientov. okrem toho budem ja donho implementovat v priebehu tohto roka predikcne modely, co prinesie optimalizaciu kampani - lepsie cielenie na klientov (oslovovat klientov, ktori nase produkty naozaj potrebuju oproti sucasnemu stavu-carpet bombing) a tym padom aj optimalizaciu nakladov pri konstantom pocte mailingov atd. popri tom implementacia noveho databazoveho zdroja...
z toho, co pises - ten 3.dom znie pozitivne. aj lev kvoli zviditelneniu.. ta podpora ak nebude to bude fakt blbe, bo do toho projektu banka natlacila velke peniaze a ocakava sa od toho "zazrak" ..a skor z dlhodobeho hladiska...
vandalka
vandalka | 13.1.2013 14:07
ja tam u mesiaca vidim bikvintil na merkur, mars, trin na uran a novil na neptun. na asc tam citam biseptil a potom kvadrat na saturn... to je trosku ine, ako co si vycital ty...
to nejako cele nesedi...kvadrat na asc a zaroven opozicia na venusu. mesiac je na 13st v levovi. venusa 27 v kozorozcovi..
neznámy
neznámy » vandalka | 13.1.2013 15:00
Pocitaj len aplikativne aspekty, separacie su minulost. Takze tie kvintily mozu svedcit o ocakavanom zazraku ale dolezite su len tie aspekty ktore este neprebehli. Aplikativne aspekty ukazuju co bude, separativne co bolo. Take tie male aspekty sa do toho celkvoo moc nepocitaju, novil urcite nie. Kvintil skor pre pobavenie ale normalne by som ho vynechal tiez. Dolezita je velka petka: konjunkcia, sextil, kvadrat, trigon, opozicia. Tam su hlavne energeticke toky. Ak male aspekty tak male kvadraty (45,135) a kvinkunx ale to je velmi sporne.

Venusa je na 27 Vodnara, spolu s Asc (26 Sc) a Mesiacom(13 Le) su vo fixnych znameniach, takze opozicie a kvadraty medzi nimi su, v pripade Mesiaca budu. A budu to uzatvaracie aspekty Mesiaca, ktore sa povazuju za obzvlast dolezite.

Jak vravim, megaprojekty sa zvyknu presuvat takze moc sa v tom sprtat nechcem. Radsej by som videl datum a cas uz spusteneho projektu a k tomu daval vyklad. Vo firme kde som pred dvoma rokmi nastupoval sa mal v tyzden mojho prichodu spustit novy system. Spustaju ho 15. februara tohto roku, snad ... Kamarat robi pre sporku projekt, ktory uz mal bezat mesiac, zatial vyrobil 2 velmi pekne prezentacie ako by to malo byt a oficialne sa na projekte "intenzivne" pracuje :-)
neznámy
neznámy » vandalka | 13.1.2013 15:27
Treba povedat ze u tohto typu astrologie je dolezite aj to ako sa "maju radi" horoskopy ludi ktory an projekte pracuju s horoskopom spustenia projektu. Je to ako vztahova astrologia ake s vecou. Dobre aspekty znacia ze sa ludom co na tom projekte pracuju bude darit i ked cely projekt moze skoncit zle. Neuspech niecoho nie je hned negativne aj pre ludi co na tom pracuju.

Udalosti su vzdy velmi komplexne, verejne spustenie je asi najdolezitejsia viditelna cast ale nie to cely zivot projektu. Jedna forma moze ist do kytek a s malymi upravami sa to spusti po case znova a uspesne.

To co je v tomto horoskope nie je na odstrel, uz som videl aj horsie starty. Akurat to vyzera problematicky, kedze Merkur vladca 10. domu (popisuje cim sa bude udalost zaoberat/prejavovat) je poskodeny Rybami a este je aj retrogradny. Saturn ktory veli dlhodobym stabilnym a respektovanmy veciam je taktiez retrogradny. A Mesiac ma len disharmonicke aplikativne aspekty (oppozicia s Venusou nie je katastrofa ale svedci to o problemoch s prizerajucmi sa a s uzivatelmi vseobecne - vladca 11. a 7.). Taktiez Neptun je prilis silny na to ze by sa malo jednat o usporiadany system. taktiez Uran ktory by mohol suplovat poskodeneho Merkura vo veci sieti a informacii nema bohvieake aspekty.
neznámy
neznámy | 13.1.2013 16:03
neviem stevo, ale toto nie je hororna astrologia ale skor elektivna...sice separativne apsekty nie su urcite take silne ako aplikativne, ale aj urcite ich je citit...tento horoskop skor beriem ako horoskop narodenia, len to nie je clovek ale projekt a nie ako nejaku otazku, ci ano alebo nie-PUH-
mnoho veci si uz v podstate povedal za mna a s tebou v podstate suhlasim (napriklad v tom, ze nie je ten horoskop ziadna katastrofa, ale dal by sa vybrat aj ovela lepsi).
ale doplnim to este o moje postrehy...
tak pri takychto horoskopoch, kde sa cieli na klienta, ci na vacsi dav, je vzdy velmi dolezite postavenie Luny...Slnko je vola ludi toho projektu a ich ciny a Luna je zas o tom, ze ako budu ludia na ich ciny, ci napady reagovat...Luna je ta pasivna zlozka, ktoru musia akteri oslovit...a jej postavenie sa mi zda take nemasne-neslane...s prepacenim stoji tam sama ako drbosova sirota-PUH- sice dostava nejake mensie aspekty od inych planet, tiez by sa tam nasiel nejaky midpoint, kde figuruje alebo tvori paralelu s najsilnejsou hviezdou Regulus ale tym to konci...dostava celkom presny, aj ked sepativny kvadrat od Saturna...v direkciach bude tvorit len same opozicie, najprv s venusou, potom s neptunom, ci slnkom... rozhodne, ak sa jedna o dav, popularitu, reakcie publika, tak by som nasteloval Lunu tak, aby tvorila aplikativny trin s nejakym dobrodejcom...
dalej ked sa pozriem na horoskop a na klucovu myslienku, tak sa mi ten horoskop zda prilis "idealisticky"...ak som dobre pochopil, tak cely projekt, ci myslienka projektu je ulahcit a zefektivnit pracu banky...lenze v horoskope ten zemsky pragmatizmus je slabucko zastupeny...zemsky zivel je najslabsi, stelium v rybach a aspekty slnka na "idealisticke" planety jupitera a neptuna...jedine take uzemnovace su aspekty saturna na slnko a lunu...
a po tretie co mi v tom horoskope vadi, tak to je konstelacia Slnko konjunkcia Neptun kvadrat Jupiter...to je typicke konstelacie pre velke ocakavania, ci pre prilisne fantazirovanie o projekte, kym bublina nesplaskne...viem o com hovorim, pretoze presne pri tejto konstelacii, len v inych znameniach bol spusteny zverokruh:) sice to neznamena krach projektu a ani to nemusi znamenat neuspesnost, ale urcite nastane dost udalosti, ktore autorov presvedcia, ze realita byva trochu ina ako ich fantazia:)
a este je tam na moj vkus prilis vela retrogradnych planet...cize takych brzd a obmedzeni...
a co sa mi na to horoskope naopak paci? ako som spominal, ta paralela luny s regulom, dalej to stelium v 3.dome a navyse dominantny Merkur, ci Jupiter v merkurskom znameni Blizencov...cize cely projekt moze mat velmi silny informacny, komunikacny az analyticky potencial...
neznámy
neznámy | 13.1.2013 19:20
Ja som sa na to pozeral skrz elekcnu astrologiu a tam tie separacie a aplikacie vyznam maju. Teda nestretol som sa s textom kde by nemali. Ale dobre, moze byt. Inak toho Jupitera a Merkura by som za dominanty nepovazoval. Merkur je retrogradny a Jupiter je v pomalom rozbehu. Ta ich recepcia je velmi biedna.

Ak na IT nikto nezaspi a naozaj sa to spusti o 0100 tak bude zaujimave sledovat jupiterove a saturnove tranzity na Mesiac a osu MC/IC pocas roka. Jupiter sextil Mesiac, kvadrat MC/IC, Mars, Merkur. Saturn potom ku konca roka kvadrat na Mesiac, sextil na MC/IC a prechod cez Asc/Dsc v roku 2014.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...