mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

Horoskop a promiskuita

neznámy
neznámy | 6.7.2015 16:11
Ahojte. Aké sú vaše skúsenosti s blížencami? Niečo sa mi rysuje v oblasti vzťahov po dlhšej dobe, ale je to blíženec. Bojím sa, že to bude opäť chlap, ktorému vernosť veľa nehovorí. Inak je super, dobre sa s ním kecá, je milý a šarmantný. Nepáči sa mi však šarm voči všetkým ženám všeobecne a potrebujem muža, ktorý bude mať oči iba pre mňa. Nechcem ho odsúdiť za to že je blíženec, ale nemám s nimi moc dobré skúsenosti.
Je možné promiskuitné chovanie a voľné sexuálne správanie nájsť v horoskope? Súvisí s tým aj ascendent?
martinbd
martinbd | 6.7.2015 16:46
Dajú sa nájsť sklony k tomu, ale je potrebné preskúmať celý horoskop, lebo napríklad môžeš mať jeden prvok, ktorý by to naznačoval ale je tam niečo podstatnejšie a výsledok sa bude riadiť podľa toho. Napríklad v mojom horoskope je veľa promiskuitných veci, ako Venuša v Blížencoch opozícia Urán, kvadratúra Mesiac, Mars vo Váhach v VII. dome, ale Saturn je v VII. dome a výsledok je presný opak. Teda že som v tých veciach zásadový. Aj ASC samozrejme má na tom všetkom podiel, ale aj keby mal ten človek všetky promiskuitné aspekty, aj tak to v konečnom dôsledku závisí od neho, ako sa to prejaví a či vôbec.
marcie
marcie | 6.7.2015 18:20
Pozri sa, či nemá Slnko konjunkciu Venuša, podľa mojich skúseností je to práve aspekt, ktorý sa prejavuje šarmom ku všetkých ženám, a naopak, ženy sú takými mužmi očarené, pričom nemusí ísť priamo o neveru, skrátka taký sklon flirtovať vždy a všade, skôr ide o také potvrdzovanie vlastnej príťažlivosti ... :) ak má tento aspekt, tak nečakaj, že bude mať oči len pre teba, to je podľa mňa pre týchto mužov nemožné ...
Ona
Ona | 6.7.2015 18:23
Znamenie Blíženec je jedno z najpromiskuitnejších znamení v zverokruhu a k Panne sa nehodia - je to však príliš zovšeobecnené tvrdenie.
Môj názor je - ak je konjunkcia Venuše s Marsom - to je predispozícia k promiskuite.
Ona
Ona » martinbd | 6.7.2015 18:24
Ty si však Rak a Rak je veľmi verné znamenie.
neznámy
neznámy | 6.7.2015 19:11
podla mna je mozne najst len zvysenu pravdepodobnost, kedze moralne a eticke zasady sa z kolecka vycitat nedaju a myslim, ze otazka vernosti patri aj k moralke...
skor sa da z horoskopu urcit, ze ak podvadza, tak co je vnutornou pricinou...pri kazdom planetarnom spojeni to moze byt nieco ine... napriklad pri saturnovi nejaky nedostatok vo vztahu, pri uranovi potreba adrenalinu, vzrusenia, pri neptunovi podlahnutie iluzii, fantazii, pri marse nadmerny sexualny apetit...atd...
so znamenim zverokruhu to nesuvi...a ak aj trochu, tak skor so znamenim a s aspektaciou venuse, ci marsu dotycneho.....nie slnecneho znamenia...
neznámy
neznámy | 6.7.2015 19:33
Tam by bolo dobre pozrieť, či má v tomto znamení aj viac planét, okrem Slnka,
pretože ak má napr. Merkur v znamení Býka, tak by bol oveľa stabilnejší ako Blíženci bývajú, alebo Venušu v Raku, Býku - to by tiež bolo pozorovateľné.
Aj Asc., ale aj ostatné aspekty napr. k Saturnu môžu veľa zmeniť.
neznámy
neznámy | 6.7.2015 19:40
Narodil sa 12 júna 1980 o 19:35 v Trenčíne. Keby ste boli niekto tak dobrý a pozreli mi to prosím Vás, bola by som veľmi vďačná. Ešte sa v tom moc nevyznám.
neznámy
neznámy | 6.7.2015 19:51
Ehm... ako to povedať diplomaticky. :) Možno si mala správnu intuíciu, keď si založila diskusiu s týmto názov a istým "podozrením"..
Ako spomínal rudi, podľa horoskopu sa etické hodnoty a morálka určiť nedajú, resp. nejaké tendencie vidieť je, ale paušalizovať by bolo nezmyselné.
Pokiaľ by som však mala vyjadriť názor, k tomu čo sa konkrétne pýtaš, či tento človek má sklony k promiskuite, tak vzhľadom na radix, sklony určite áno. Či je to tak v realite, by si mala zistiť sama... Žiadny človek si nezaslúži odsúdenie len na základe horoskopu. Určite by som si však dala pozor :).
marcie
marcie » marcie | 7.7.2015 02:11
... tak môj predpoklad bol správny - Slnko konjunkcia Venuša, takže s tým šarmom nešetrí ani pri iných ženách ... ak toto nevieš prijať, tak sa budeš stále zhrýzať žiarlivosťou ... ja to beriem skôr ako ich spôsob komunikácie a sebapotvrdenia, sú tam isté narcistické sklony, ale neveru to nevyhnutne znamenať nemusí, možno by to bola skôr skúška pre teba a tvoje sebavedomie ... on to má navyše ešte v konjunkcii s Lunou a v 7.dome - dome vzťahov, takže musí naozaj pôsobiť veľmi šarmantne a harmonicky ;), k tomu Neptún v 1.dome môže dávať charizmu zasnenosti, Mars je najvyššie, ale v Panne by som ho zasa tak nebezpečného nevidela ... väčšina planét nad obzorom, takže extrovert, ešte by ma zaujímalo to Pluto v 10.dome, že ako sa prejavuje, toľko len veľmi letmý pohľad :)
neznámy
neznámy | 7.7.2015 07:12
Vždy keď žena pátra po vernosti muža tak to znamená jediné:
Jej vlastnú neistotu a bolo by dobré popracovať na SEBE :)

-FLOWER-
neznámy
neznámy | 7.7.2015 09:45
Poznám veľa blížencov (s jedným žijem) a žiadny z nich partnera nepodviedol (zatiaľ) a to sú blíženci moji najbližší priatelia. V mojom okolí sklamali práve raci, pričom sa o nich hovorí ako o najvernejších z horoskopu... Tým len chcem povedať, netreba to tak zovšeobecňovať. U niektorých sa stáva, že ich spoločenská konverzácia často môže pripomínať nezáväzné flirtovanie a žiarlivejšia povaha to nemusí brať najľahšie, ale oni si často ani neuvedomujú, ako to vníma ich okolie (roky skúsenosti:)
lak
lak | 7.7.2015 11:07
mas skusenost ze ti bol rak neverny?
marcie
marcie | 7.7.2015 11:32
Ešte trochu z vlastného výskumu - s témou žiarlivosti som sa stretávala doma, potom v manželstve a tiež v partnerstve ... hľadala som, čo majú muži, ktorých sa to týkalo ( otec, exmanžel a súčasný partner ) spoločné, tušila som, že to môže byť Slnko konjunkcia Venuša, a aké bolo moje prekvapenie, keď som tento aspekt našla vo všetkých troch horoskopoch -LOL-, zároveň aj potešenie, že som tomu prišla na kĺb ... exmanžel mal ešte konjunkciu aj s Marsom a to všetko v Blížencoch ... vtedy mi došlo, že je to skôr o mne, o mojom chápaní a " videní ", o mojej sebadôvere ... a ak dokážeš prijať, že ten chlap to proste " tak má ", tak odpadne žiarlivosť (mimochodom žiarlivosť v tomto prípade je väčšinou aj opačným smerom ) a ty si môžeš užívať, že ti takého chlapa budú všetky ženské v okolí závidieť ...-PUH- ...
marcie
marcie » lak | 7.7.2015 11:37
tak ako písal rudi, takto by som to vôbec nezovšobecňovala, určite má niekto takú skúsenosť s rakom, iný s blížencami a tak ďalej ... slnečné znamenie máš zafarbené toľkými inými faktormi, že výsledok môže vyznievať úplne inak ... ja som napríklad váha, ale mám lunu v baranovi a tvrdé kvadráty na mars od urána a pluta - takže to typické váhovské správanie je občas tatam ... a vtedy by nikto neveril, že som váha -BIGEYE-
neznámy
neznámy » lak | 7.7.2015 13:06
mne rak nebol neverný, ale mala som to v priamom prenose. Jeden kolega počas roku, čo sme spolu pracovali viedol súbežne dva vzťahy, potom jednu vymenil za druhú a chvíľu sa medzi nimi rozhodoval, potom sa priklonil k "najnovšej" priateľke a potom odišiel z firmy, takže neviem, snáď ho to už prešlo...Každopádne to netajil a celkovo flirtoval, kde sa dalo... Ďalej spolubývajúci na výške, cez týždeň bol maximálny gentleman k priateľke a po víkendoch sa opíjal a sem tam si doniesol nejaký "úlovok". No a do tretice jedná opäť blízka osoba, ale šlo o nešťastné manželstvo, ktoré skončilo a vzala si toho druhého. Každopádne súhlasím s tým, že netreba zovšeobecňovať...
Dogi
Dogi » lak | 7.7.2015 19:19
Iste môže byť Rak neverný. To že je napr.rodinne založený, citlivý a miluje svoju rodinu a deti na to nemá vplyv. Tento typ mužov má manželku/matku detí na jednej strane a sexuálne partnerky na druhej. Má to pekne rozdelené, upratané, nikdy si role svojich žien nemení a je spokojný. To je moja skúsenosť s typickým Rakom, milujúcim otcom a manželom/chronickým neverníkom súčasne...ak to teda mám zovšeobecniť :-)
martinbd
martinbd » Ona | 7.7.2015 19:30
Postavenie Slnka na to podľa mňa nemá zásadný vplyv. Zbytočné je teda podľa mňa špekulovať o tom, či je verný Rak, alebo Blíženci, dôležitejšie je postavenie Venuše, 7. dom a iné veci.
neznámy
neznámy | 7.7.2015 19:37
Narodil sa 12 júna 1980 o 19:35 v Trenčíne. Keby ste boli niekto tak dobrý a pozreli mi to prosím Vás, bola by som veľmi vďačná. Ešte sa v tom moc nevyznám.

a ja som narodený 3 júna 1980 19:04 ;) no to si naňho daj teda setsakramentský pozor! -PUH--LOL-
neznámy
neznámy » Dogi | 7.7.2015 20:12
Ja mám doma raka. A áno, je rodinne založený a miluje svoju rodinu. :)
A nie, nie je neverník-NOOO- Alebo som taká naivná? -BLUSH-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...