mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Hodíme sa k sebe?

neznámy
neznámy | 27.3.2016 23:17
Narodila som sa 27.5.1995 7:35 a priateľ 6.7.1993 cca 8:30 .. je tu niekto ochotný mi napísať, ako to je s naším vzťahom podľa astrológie? :)
neznámy
neznámy | 28.3.2016 20:01
Možná by bylo dobré udat i místa narození.-WINKIE-
damara
damara | 29.3.2016 19:59
Z numerologického hľadiska

Ako osudová 38/11/2 - vy a partner 35/8. Vy máte tendenciu pre neho zabezpečiť všetko pohodlie, všetko urobiť a zariadiť, len aby on mohol ,,dobývať" svet. Dávate mu všetku podporu. Je možné, že aj keď sa na rozdelení nejakých činností dohodnete, ste sklamaná, keď on svoju časť dohody neplní tak, ako si predstavujete. Tu je nutná jasná a presná komunikácia, aby nedochádzalo k rozporom. Takisto si dajte pozor, aby ste sa nestala akousi rohožkou do ktorej si on utrie nohy, kedy sa mu zachce.
Tu je veľmi potrebná vzájomná tolerancia, pretože on má snahu mať všetko pod kontrolou i keď obaja potrebujete mať svoj vlastný priestor. Je nutné si občas takýto priestor jeden druhému dať. Výsledkom je inak iba nespokojnosť, nepochopenie a pocit skutočnej či domnelej izolácie. Partner ako 8 dobre vie, kde máte slabé stránky a dobre pozná aj tie svoje, ale keďže pôsobí veľmi energicky a šarmantne je aj veľmi sebavedomý svoje chyby si nemusí priznať. Takisto je aj v sexuálnej ovblasti veľmi výkonný a preto sa môže stať, že to je jediné čo vás spolu bude držať.
On potrebuje partnerku, ktorá prevezme časť jeho starostí a bude veľmi spoľahlivá a nanajvýš verná.

38/11/2 a 35/8 sú karmické čísla - proste si nejaký kus života musíte spolu prejsť.

Ako psychické čísla vy 9 a on 6 môžete byť spolu dosť dlho šťastní a spokojní, ale veľmi veľa od seba nečakajte, aj keď sa vám zdá, že máte spoločné ideály. Tu je potrebné, aby ste každú záležitosť neriešili a nerozoberali až na prach - to by mohlo vášmu vzťahu veľmi uškodiť.
joulutahti
joulutahti » damara | 29.3.2016 20:39
nic v zlom, ale numerologia pracuje podla môjho nazoru s omnoho obmedzenejsim mnozstvom 'premennyhc' , nie je dostatocne presna, vela veci zovseobecnuje etc...to len na margo, ze som si vsimla neustale numerologicke rozbory na astrologicke otazky a nedalo mi nezareagovat :)

k otazke - horoskop som nevidela, som prilis velky laik, aby som bola schopna nieco vecne astrologicke povedat, ale negativne konstelacie nemusia nutne znamenat , ze sa k sebe nehodite, len si vdaka tomu mozte uvedomit medzery a oblasti, na ktorých pracovat...castokrat sa rozidu i ludia s naoko ideálnou synastriou...
neznámy
neznámy | 30.3.2016 08:23
Aha! Pravda! Ja - Trnava a priateľ - Bratislava (myslím že Devínska nová ves konkrétne, ale to neviem, Bratislavu viem isto!)
damara
damara » joulutahti | 30.3.2016 09:04
podľa môjho názoru a nielen podľa neho, numerologia sa veľmi dobre dopĺňa s astrologiou a tento môj príspevok je dosť obmedzený tým, že je tu vypichnutá iba jedna časť z numerológie. Na úplny rozbor potrebujem viac údajov, aby bola odpoveď presná. Nakoľko sa necítim byť skúsenou astrologičkou tak radšej odpovedám formou numerológie.

Myslíte si že je zlé, keď reagujem na tzv. astrologické otázky numerologickým rozborom?
neznámy
neznámy » damara | 30.3.2016 10:04
Ja ďakujem aj za numerologický rozbor. :) Sčasti je aj pravdivý. A možno aj z dosť veľkej časti. Asi nemáte čas ešte na nejaký podrobnejší rozbor však? Chýbajúce údaje vám rada doplním.
neznámy
neznámy » damara | 30.3.2016 10:05
Já myslím (je to ale pouze můj subjektivní názor), že proč bys nemohla popsat svůj pohled na věc z hlediska numerologie...nicméně souhlasím s tím, co tu bylo napsáno, že astrologie je mnohem přesnější a podrobnější, z tohoto důvodu jsem se kdysi numerologii přestala věnovat (mám jenom dva základní kurzy), přesto ji nezatracuji - zejména jednotlivá ORV dle mých zkušeností docela sedí a vychází.
joulutahti
joulutahti » damara | 30.3.2016 18:08
nemyslim, ze zle, ale skor ' od veci ', kedze toto je astrologicke forum :) ja som sa numerologiou tiez kedysi zaoberala, ale akosi tomu neverim, navyse kde je dokazane, ze rok 2016 je naozaj rokom 2016...zidia maju iny, moslimovia tiez...nebeske telesa predsalen stoja a mam odpozorovane na tranzitoch, ze stoja spravne :) ale kludne reagujte, mne to nevadi, len sa mi to zda, ako som pisala vyssie, od veci
neznámy
neznámy | 30.3.2016 20:53
tak mate tam jak fajn konstelacie, tak aj konstelacie, ktore mozu sposobovat problemy... k tym fajn patri hlavne ta jeho venusa na tvojom slnku, ci jeho slnko na tvojom ascendente... a k tym najproblematickejsim patri ten jeho saturn doplna kriz na tvoje slnko a mars...jeho mars v kvadrature na tvoje slnko...a dost problematicky kvadrat tvojej luny na jeho slnko... v skratke citove puto, vasne, neha, priatelstvo...ale konflikty a dost vybusna synastria....mozno aj tazsie zosuladenie zivotnych priorit...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...