mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Haluze, haluze, haluze...

neznámy
neznámy | 28.1.2014 01:01
Astrologii jsem zatím věnoval tolik času,abych znal její princip a zjistil si kdo je v ní fakt dobrej.

Tak to mam i s lékařem,Čínským terapeutem,programátorem.....automechanikem....atd

Nic pořádně neumím,abych byl od ničeho k ničemu.Poskytujou mi na to čas ti ,co uměj.
marcie
marcie | 28.1.2014 08:41
aj ja to tak vnímam, ale som presvedčená, že človek si môže udržať potrebný nadhľad, ja keď mám astrológie plnú hlavu, tak idem robiť niečo, čo ma uzemní, domáce práce sú najlepšia terapia .... skrátka rovnováha musí byť :)
marcie
marcie | 28.1.2014 08:47
Myslím, že každý človek potrebuje iný čas, aby naštudované poznatky vstrebal a spracoval, podľa mňa si treba dávať pauzy na to, aby to prebiehalo hladko a bez takýchto pocitov... ako som už písala, najlepšie je uzemniť sa manuálnou prácou a nechať astrológiu chvíľu tak, dovoliť mozgu, aby vedomosti " strávil " a uložil ... a potom mi naraz " docvakne niečo " , nejaká súvislosť, tieto okamihy mám na astrológii najradšej -BYE-:)
neznámy
neznámy » marcie | 28.1.2014 09:03
Nastastie nepotrebujem riesit konstelacie a pozerat do kolecka v realnom zivote, vsetko citim a robim akosi podvedome, aj bez info z kolecka. V podstate zatial len pozeram spatne ako sa to prejavuje, no niekedy pozrem aj dopredu, no zvyknem mat z toho plnu hlavu, tak sa snazim od toho upustit ako sa len da. No clovek je tvor zvedavy... :)

S pozdravom Eqino.
marcie
marcie | 28.1.2014 11:44
ja som tiež tak nejako podobne na tom, zatiaľ vnímam astrológiu hlavne ako cenný nástroj sebapoznania, lebo ako ohnivému človeku mi dosť chýba sebareflexia, a túto mi práve astrológia ponúka -LOL- no a tiež mi pomáha cvičiť sa v trpezlivosti, lebo by som chcela všetko rýchlo a hneď, a práve astrológia mi ukazuje, že trpezlivosť ruže prináša ... :)
neznámy
neznámy | 29.1.2014 15:32
Keď sa niekto venuje astrológii seriózne, je normálne že občas príde skeptické obdobie... Treba si vtedy dať chvíľu pauzu, nečítať/nevenovať sa ničomu čo súvisí s astro, a ak je astro pre teba to pravé, ver mi, vrátiš sa k nej, a to dokonca s novou dávkou entuziazmu.

Je to veda na celý život, prvých pár rokov študovanie literatúry, učenia sa na svojom "koliecku", horoskopoch blízkych, kamarátov, ľudoch v okolí, apod.
Vtedy sa to vsetko len začína...

Čo sa týka budúcnosti, máš pravdu, možno sa nedá predvídať do detailov úplne všetko, ale aspoň niečo áno - keď nie detaily, tak aspoň taký ten „rámec“ diania určite áno.
Nebuď na seba príliš tvrdý, daj tomu viac času ..

A koniec koncov, potom sú určité okamihy, ktoré časom prídu, kedy si povieš že keď už pre nič iné, aspoň pre toto stojí za to venovať sa astro... Ako to okomentoval jeden môj známy, čo mal v tej dobe dosť ťažké tranzity a po našom rozhovore povedal že je rád že aspoň vďaka astro vidí „svetlo na konci tunela“:) Alebo, čo sa mi stalo už viackrát, že ľudia mi povedali ze vďaka astro analýze konečne vedeli pomenovať svoje kladné vlastnosti a ohľadom tých negatívnejších, ako sa na ne pozerať aj z iného uhla pohľadu a ako možno nájsť spôsob ako sa s nimi vyrovnať resp. ako ich v živote rozumnejšie ventilovať...

Takže don´t give up -BYE-
neznámy
neznámy | 29.1.2014 17:14
To mi je jasne :) Vdaka za povzbudenie, ale vies ake to je ked ti saturn bombarduje merkur... ziadny med lizat, depresie, skepsa, uplna nechut rozmyslat ci sa venovat comusi, kde rozum treba.

No si zlata :) Vdaka, priznam sa ze som ta necakal v tejto diskusii :)

Drzim palce taktiez, nech sa dari! -FLOWER-

eq.
nikav
nikav | 31.1.2014 14:27
Nesmúť preto, ja s račím ASC mám celoživotne na Merkúra kvadráty od Saturna a
Neptúna, ešte aj opozíciu od Urána. Pritom moje zamestnania vždy súviseli s
komunikáciou a astrológiu som dlho nepoznala, myslela som si, že to som taká
nemožná sama od seba. Dúfam, že sa ti aspoň trošku uľavilo.
neznámy
neznámy » nikav | 31.1.2014 14:53
Niko, mě by zajímalo, jak to myslíš že jsi nemožná? V jakém smyslu, když to vztáhneš ke komunikaci?
nikav
nikav | 1.2.2014 11:22
Presne tak. V ranej mladosti som hovorila rýchlo a potichu, tak mi ľudia nerozumeli.
To prešlo. Rozbiehajú sa mi aj myšlienky, hlavne v strese,že odbočím od toho, čo som chcela pôvodne povedať, veľmi sa v tom musím kontrolovať. Som intuitívny typ s mnohými citlivými číslami a problémy boli v komunikácii s ľavohemisférnymi typmi.
Ja vychádzam z emócií, ale týmto ľuďom si to musím v hlave prekladať na ich spô-
sob, lebo im to pripadá, že mám okolo toho "veľa omáčky". Ich to znervózni a aj od detí som počúvala - Povedz rovno, čo chceš povedať! Mám tú smolu, že v širokej rodine nie je nik môjho typu, takže si tu pripadám - navyše Vodnár - skutočný exot.
Preto je môj prejav niekedy asi dosť strohý - taký prefiltrovaný. Ale vekom ako sa mi skľudňuje psychika, aj reč je pohodovejšia. A najkrajšie je to s mojimi piatimi
vnúčatkami. Mám aj dosť priateliek, s ktorými sa komunikuje veľmi dobre, vieme sa
navzájom vypočuť a vyniká medzi nimi hlavne Váha. Ďakujem na tvoj záujem.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...