mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

fyzická kompatibilita vo vzťahu

neznámy
neznámy | 22.4.2014 09:32
už sme tu preberali príťažlivosť, kadečo synastrické a ďalšie....
artemissis tu založila tému o nevere, kde sa rozoberalo, prečo jej to fyzicky vo vzťahu neklape a čo by kto urobil a kto to ako vidí. akurát že sme to neprebrali astrologicky.

takže otázka znie: čo musí byť v synastrii, aby to fyzicky fungovalo?
neznámy
neznámy | 22.4.2014 09:41
Dobré téma! To mě moc zajímá.

Z jedné strany si myslím, že je tam příliš mnoho faktorů, které na tohle působí mimo astro, z druhé mě hned napadlo, že by měly být Venuše a Marsy nějak v souladu. U žen Venuše, u mužů Mars. Co jsem tak sledovala u žen, tak Venuše má přímo vliv na prožívání sexu. Například taková Venuše v Panně je úplně jinak laděná než Venuše v Beranu nebo Štíru.
neznámy
neznámy | 22.4.2014 09:52
Tak ak sa bavíme len o spotrebe fyzickej energie-PUH-tak určite venuša mars konj ale všimla som si že aj lilith o veľa veciach v sexe tých dvoch napovedá tak isto som si všimla že ak sú neaspektovane tieto dve planéty v partnerskom nemusí byť ta príťažlivosť fyzická až taká veľká ale určite si neskodia tak isto uzly som si všimla keď sú hlavne v konj slnko mars venuša aj tam je také fyzické ocarenie,inak aj mars kvadrát venuša na začiatku funguje príťažlivo ale po istom čase aspoň u mňa bolo zistenie že vlastne si v tých perinovych veciach nerozumieme a tým opadlo aj to iskrenie.

alebo takto ak má niekto fyzicky priťahuje ako neobvykle nájdem tam skoro vždy uzlove spojenie na bud slnko alebo venušu alebo mars a lilith tak isto na tieto planéty.ten mars a venuša mi príde skôr ako taký bonbónik že určite to nebude zlé!
neznámy
neznámy | 22.4.2014 09:56
+ ascendent
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:04
Myslím, že Venuša u oboch partnerov by mala sedieť, resp. mala by sa aspoň dopĺňať a potom ten Mars. Venuša u ženy symbolyzuje aký je tip ženy a tiež aká energia sa prejaví vo vzťahoch (to tiež platí u muža) a u muža zasa aký obraz ženy (anima) v sebe vnútorne nosí, aké ženy ho fyzicky priťahujú a vzrušujú. Mars u ženy je jej vnútorný obraz muža (animus), kt. ju priťahuje a u muža predstavuje jeho energiu muža a tiež sexualitu.
Pozerala by som sa na vzájomné aspekty medzi Venušou a Marsom u oboch partrnerov a tiež, čo sa týka sexuality a hry na zvádzanie tak na aspekty v súvislosti s 5. a 8. domom. Podľa mňa aj keď to nie je zrovna harmonický aspekt, ale aj taká kvadtratúra medzi Marsom a Venušou môže byť celkom vzrušujúca záležitosť.
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:04
Áno teraz má napadlo že aj acs bol harmonický aspektovany venusou a marsom
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:06
Súhlasím aj s tou Lilith, hoci by som to brala skôr ako skryté, utajené túžby a možno perveznosti podľa toho ako je aspektovaná.
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:09
5 dom určite!!! Ale ak sa bavíme len o fyzickej príťažlivosti nemyslím že to musí byť len venuša mars to by ma asi nikto nepritahoval a asi ja skoro nikoho. Ak to zuzim len na príťažlivosť to ostatné bokom ako vzťah atď tak určite aj uzly mi tam vychádzajú aj ta lilith aspoň u mňa v synastry to tak je a napr mars venuša bez aspektacie-WINKIE-
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:19
Uzly su karmickou záležitosťou, neviem či zrovna súvisia s fyzickou príťažlivosťou a niektorí astrológia vôbec uzly neberú do úvahy... no u mňa platí ten Mars a Venuša a priťahujú ma tiež muži, kt. majú Mars v tom znamení, kde ja mám Venušu.
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:20
Ja pridávam Mars kvinkunx Venuša.
Veľmi silné. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:27
Tak potom asi ja nefungujem podľa astro alebo astro podľa mňa zdá sa mi málo na fyzickú príťažlivosť len mars a venuša tak ako doplnil sokrates aj asc má veľký podiel určite...a to že niekto neberie uzly do uvahy stym ja nič nespravím písala som moju skúsenosť že nemusí to byť vždy venuša mars mám ju aspektpvanu len v troch synastry a to jednu kvadraturu a myslim že má priťahovali fyzicky viac ako 3 muži-BIGEYE-


A kompatibilita bola aj keď nebol mars venuše v hre a ani v kompozite
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:34
U mňa ulzly tiež hrajú veľmi významnú úlohu, dá sa povedať, že v akomkoľvek vzťahu, kde cítim duševnú spriaznenosť.
Je pre mňa rovnako nepodstatné, že niekto uzly neuznáva.
Moja osobná skúsenosť s uzlami je úplne bez pochybností. :)
neznámy
neznámy | 22.4.2014 10:51
asi sa netreba čudovať že západní "astrológovia" neberú uzly do úvahy, pretože zrejme ani nevedia čo to presne je. uzly sú v indickej (védskej) astrológii niečo ako 8. a 9. planéta za saturnom. ich význam súvisí s kundalíni energiou pozdĺž chrbtce a stým spojeným duchovným rozvojom. symbolizujú cestu za osvietením a s tým spojené karmy. ak by to nejaký západný mysliteľ chcel namontovať na svoju teóriu, tak je dosť možné, že mu to fungovať nebude.
neznámy
neznámy | 22.4.2014 11:22
Tak za mne velká přitažlivost (a kompatibilita v posteli -SHAME- ) Venuše konj Uran, Mars konj Pluto a další aspekty (vesměs konj) Marse, Jupitera, Neptuna a Pluta o takovém vzájemném a neustálém popichování, hecování, odkrývání tajných touh a posouvání hranic,.. Jedním slovem MOC ve všech směrech..
neznámy
neznámy | 22.4.2014 11:34
Netvrdím, že len čisto Mars a Venuša musia zohrávať úlohu, čo sa týka príťažlivosti, samozrejme aj iné aspekty, ale tie sú zväčša viazané na Mars al. Venušu, al. 5. a 8. dom. Napr. aj Urán a tiež spomínaná Lilith môže zohrávať úlohu, aj ten Asc. ak je vzájomne prepojený. Ale Mars a Venuša sú proste tie hlavné planéty, kt. sa sledujú a spájajú sa so sexualitou a príťažlivosťou.
A uzly ako karmická záležitosť môžu tiež v sebe niesť istú príťažlivosť v súvislosti s karmou, ale k tomuto sa viac nejdem vyjadrovať...
Dogi
Dogi | 22.4.2014 11:39
Aj Pluto spojené konjunkciou alebo súladným aspektom s Venušou a Marsom. A pri aspektoch na Mesiac silná citová väzba. Toto mi fungovalo aj v prípade, keď bola neharmonicky spojená Venuša s Asc a aj so Saturnom (mala som problém s veľkou váhou partnera...)
neznámy
neznámy | 22.4.2014 11:51
ozaj, konjunkcie ako také sú dôležité vo vzťahových horoskopoch. konjunkcia je aspekt, ktorý zjednocuje
neznámy
neznámy | 22.4.2014 12:24
Vidíš áno konj presne! A ešte tam kde to veľmi dobré fungovalo bol asc konj mars-muž a asi konj venuša-žena
neznámy
neznámy | 22.4.2014 12:51
Potvrzuju totéž s trigonem asc (můj) - mars (partner)
neznámy
neznámy | 22.4.2014 12:58
nooo, neviem, ja to vidím takto:
venuša/mars určite, najsilnejšie konjukcia. tú viem vycítiť bez toho, aby som človeka nejak poznala a vedela jeho dátum narodenia. ak som si to spätne pozrela, tak to sedelo. akurát, že som si to nemohla overiť, dddd, vlastne ani nechcela. až tak mi na výsledku nezáleží, aby som si to musela overovať v praxi:D
čo sa týka neharmonických aspektov medzi venušou a marsom - áno, fungujú, ale nie dlho a nehovoria podľa mňa o kompatibilite, ale o príťažlivosti
to s tými uzlami. konjukcia severný uzol na osobného planéty druhého, áno, je to silná príťažlivosť, ale nemyslím si že smerom fyzická kompatibilita, ten kto má severný uzol v synastrii, tak ten je akoby tým druhým ťahaný smerom k naplneniu svojej darmy
takisto si to nemyslím o plute na mars, to je príťažlivosť smerom akú opísala QCH
-niečo s mocou
no a tie ascendet mi tiež nesedí - samozrejme to určite funguje, ale skôr zase o nejakom druhu príťažlivosti, nie o čistej kompatibilite na fyzickej úrovni
o tej lilith som nevedela, ale mrkla som to a musím povedať, že niečo na tom bude
keď mi cez lilith začal tranzitovať saturn, zistila som, že mám problém
ešte by v hre mohli byť anima a animus
všetci sme sa tu zhodli ale na venuša/mars aspektoch, vyvstáva mi tu otázka, aké aspekty? harmonické? neharmonické? aký je v tom rozdiel?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...